Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרעיון עצמו של מתחרים בקטגורית SQ בוחרים בין מצבי השמעה שונים - אחד לתחרויות ואחד להעדפה הפרטית שלהם, פשוט מצחיק אותי.

עם מי הם מתחרים בדיוק ? עם מיקרופון או מחשב שבודק את שיחזור התדרים ברכב ?

אני משווה את זה לעוד כמה "תחרויות" הקיימות ביימנו.

קחו כדורגל: בית"ר ירושלים, יש להם כל מני שחקנים מכל מיניי דתות, עדות, מדינות וצבעים

אז למה ירושלים? יש שם מישהו ירושלמי? טוב שיש שם ישראלים בכלל וזה בכל הקבוצות..

אז למה לשחק אם גם ככה אנחנו "מייבאים" שחקנים מחו"ל? מה אנחנו באים להוכיח?

כל הקבוצות כוללות אנשים שעוברים מקבוצה לקבוצה. אין קביעות. אני לא מסכים אם הכללים האלו..

וכן אני לא מבזבז את זמני על כדורגל..

כנ"ל אתה יכול לעשות עם המושג SQ, אל תתערבב איתו.

יש המון דברים יחסית מיותרים בעולם: מרוצים, כדורגל, כדורסל, אולימפיאדות, ויש תחרויות SPL/תחרויות SQ

למה כללי המשחק בכדורגל דווקא כמו שהם קיום? למה האוליפיאדות מודדות אנשים כמו מכונות?

ב- SQ יש כללי משחק ויש לעמוד בהם.

יש כמות של אנשים שרוצים להוכיח משהו אחד לשני.. אז מתחרים/משחקים.

לא כל אחד יאהב את הרעיון מאחורי הדברים הנ"ל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

עובדה כזאת היא לדוגמא הרכב של ארל מחברת "MILBERT AMPLIFIERS" שהרכב שלו זה בטווח של 10 שנים ב97% מהתחרויות הSQ , ב3% הנותרים של התחרויות הוא פשוט לא השתתף.

ואצלו ברכב מותקנים זוג רמקולים של B&W מסדרת ה800 + זוג סאבים 15 אינטש, כמובן הכל מוגבר ע"י המגברים שלו + הHU של הסוני XES.

.

http://www.milbert.com/autos/earl

איך לעזעזל הוא דחף 15" מקדימה.

נראת מערכת מדהימה ויקרה נורא!

פורסם

את התמונות ראיתי.

לדחוף כזה גודל בין הרגליים..

ועוד בצורה כזאת הסטטית ונוחה

פשוט מעולה.

מישהו כאן לוקח על עצמו פרוייקט להתקנה? יוסי? 8)

פורסם

DRAGSTER - יש המון הבדל, תחרות SPL לדוגמא, בודקת למי יש יותר חזק (או גדול ?:-))

במירוצים, יש תוצאה ברורה - מי ניצח ? (זה גם תענוג - גם לנהוג, גם לצפות, אדרנלין)

אתם, יודעים מה ?, אני מוותר, איך אמר לי אבא ? "אם אחד אומר לך שאתה שיכור, הוא שקרן. אם השני אומר לך שאתה שיכור, ניחא. אם שלישי אומר לך שאתה שיכור - אתה כנראה שיכור..."

- כנראה שאני לא באמת מחפש SQ, אני מחפש לשמוע טוב, הכי טוב שאני מסוגל להרשות לעצמי באותו זמן נתון. אם אשמע משהו יותר טוב, אני אחפור בשביל להשיג אותו, עד שאהיה מרוצה.

עכשיו כשאני חושב על זה, תחרויות SQ זה ל...:oops::arrow: !!

חגי

...CASKA for life

פורסם

חגי כל כהכבוד!

אני ממש גאה בך.

אתה ועוד המון חבר'ה לא באמת מחפשים SQ בסופו של יום.

אני איתכם בקבוצה. אני אוהב לשמוע בהנאה. לא בפרמטרים.

אבל פרמטרים מסויימים מובילים לאותה ההנאה :-).

רוצה תחרות משעממת ומיותרת? (לטעמי - לא לקפוץ)

סנוקר וגולף!

פורסם
הרעיון עצמו של מתחרים בקטגורית SQ בוחרים בין מצבי השמעה שונים - אחד לתחרויות ואחד להעדפה הפרטית שלהם, פשוט מצחיק אותי. זה אמת, לדוגמא: לעיתים אצלי אני אוהב באסים נמוכים שקטים חלשים, אבל בתחרויות חוסר באס יהיה זוועתי .

עם מי הם מתחרים בדיוק ? עם מיקרופון או מחשב שבודק את שיחזור התדרים ברכב ? עם שופטים שאוהבים לשמוע ולהחליט, איך שהבנתי מפרוטוקול התחרות של EMMA שזה שמיעה ב- SQ, עומק רוחב גובה במה וכו' אם אני טועה תקנו אותי. תביא מיכשור תביא מדדים זה לא מעניין אותי האוזן שלי אהבה את זה? אז תודה.

וגם לדעתי למרות כל הכבוד שיש לתחרויות של SQ, אנו בונים מערכת לפי הצרכים שלנו, האוזן, והתקציב שלנו.

ומעונינים לבנות מערכת שתישמע הכי נקי והכי קרוב לדבר האמיתי... השאיפה שלי מהמערכת שלי היא להגיע לכל הפרמטרים שמתבקשים לציון גבוהה בתחרויות SQ, כי כך המערכת תהיה כמעט מושלמת מבחינת במה רזולוציה וסאונד חי ואיכותי. להוסיף טאצ' אישי זה כבר עניין של טעם ובאיזה שלב בכיוונים ואקלוזציה האוזן שלנו תאהב את זה .

.

לפני כחצי שנה כתבתי את זה בפורום שמישהו שם רמקולים אחוריים והוכיח שהם נשמעים כסט קדמי ע"י הכוונתם לכיוון השמשה הקדמית והגברתם מקצועית .

לטעמי סט קומפפנט קדמי בלבד צריך להיות אפילו לא בדלתות מאחורה

פורסם

כל הרעיון הוא שכנפיים הקדמיות של הרכב יוצאות החוצה.

זה נעשה על מנת להפחית את ההשפעה של הבאס-חוזר מהכנפיים.

בכל אופן, זה נעשה ע"י DEFLEX ולכן זה יוצר מאין תיבה אטומה לסאבים.

2615_1_full.jpg

under construction..

פורסם

לפי מה שאני מבין פתיחת הכנפיים מתבצעת רק לצורכי תצוגה

ואין לה משמעות לאופי הצליל

מעניין איך יימכר הרכב:

לרכב יש בלה בלה בלה וכנפיים נפתחות:shock:

אולי זה ממריא..

פורסם
לפי מה שאני מבין פתיחת הכנפיים מתבצעת רק לצורכי תצוגה

ואין לה משמעות לאופי הצליל

מעניין איך יימכר הרכב:

לרכב יש בלה בלה בלה וכנפיים נפתחות:shock:

אולי זה ממריא..

פתיחת הכנפיים היא על מנת למנוע באס-חוזר שמשפיע באופן ישיר על הסאונד.

under construction..

פורסם

דווקא תראה מה הוא מסביר פה :

"

To be a top-scoring car you need to be different with your ideas. This is the first IASCA car to compete with fenders that fold open. They are totally waterproof and just before most shows, I just dust the inside down for a clean look. This idea has taken many judges by surprise. Changing a woofer is also made easier. My record for opening up the fender from scratch is 37 seconds. Due to the closeness of the sub to the back of the fender, a lot of reflected bass was hitting the sub and producing a slightly boomy sound. To fix this, four soft DEFLEX panels were glued to the inside of the fender. Any sound or energy that hits these pads dies right there. After putting them in, there was a noticeable improvement in the sub response and sound."

לא מדובר פה על שיפור בקול בזמן פתיחת הכנפיים אלא לצורכי תצוגה

הבאס החוזר נמנע על ידי הדבקת חומר על הכנפיים הפנימיות

• תוכן חדש...