Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, הבירות באמת היו סבבה, אבל לא היה נספיק..:cry:

מישהו מביא גחלים ? או שיש לכם פטנט אחר ?

היינו רוצים להביא גחלים אבל,

1. סתם גחלים כמו כולם זה לא מספיק ייחודי.. ניחא אם היו מאיזה עץ סודני שגדל בסוואנות של אפריקה, ומאזור מדבר הסהרה בפרט..

2. למה גחלים, כשאפשר להתנסות בחוויה של הדלקת אש באמצעות טכניקה ייחודית של סיבוב כפיס עץ באדמה?

סתם סתם.. הכל בהומור ובכיף. אשמח אישית לפגוש אותך.

2 חבילות צ'וריסוס.

פעם קודמת הם היו יאמי-יאמי.. השאלה עם חב' אחת תספיק לכולם.. [כי את השניה אקח לעצמי..]

אגב,

**עדיף פירוט, ולא רק "בשר" או "קצת בשר", אחרת או שיהיה מעט מדי או הרבה מדי [יש כזה דבר? :grin:]**.

פורסם

תמשיך להסתלבט...תמשיך....

ייחודי או לא ייחודי - הזמנתי את ה MAG. הוא יהיה מוכן ומזומן למפגש הבא. (אני מקווה)

חגי.

...CASKA for life

פורסם

ייחודי או לא ייחודי - הזמנתי את ה MAG. הוא יהיה מוכן ומזומן למפגש הבא. (אני מקווה)

חגי.

אתה מתקוון הזמנת סאב MAGNAT?:lol:אני רואה שמצאת כינוי לסאב,למה שזה לא יהפוך לכינוי שלך:lol:

סתם,אני צוחק,אבל הכל יכול להיות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לצורכי הבהרה בלבד - STEREO INTEGRITY D2 MAG V4

יוגבר ע"י ARC AUDIO XXK2500 ב 4 אוהם.

סתם התעלקנו על הת'רד - ועם כל הפוזה שעליי, סביר שאני אגיע למפגש בלי מערכת כי הטוויטרים אצל אומגה אודיו, המונו והסאב נמכרו... (בקיצור אני אבוא עם אוזניות..)

...CASKA for life

פורסם

בשר זה רצח...= ] =] = ]

אני בכלל צימחוני מה עושים, יש משהו צימחוני במפגש העל האש?

גם אני פעם ראשונה בא למפגש. להתעניין ולקבל עצות.

אני מביא שלושה נרגילות כדי להחליק את האוכל בגרון! וגם קצת להתפנק!

(טבק וגחלים שיספיקו לכולם עליי)!

פורסם
בירות זה נחמד והכל (למי ששותה, לא לי), אבל אתם נוהגים. שכחתם? :roll:

אנחנו נהיה שם לפחות כמה שעות טובות, אז לדעתי בירה שתיים לאדם לא יעשו יותר מדי נזק, וגם אם חס וחלילה יעצרו מישהו לבדיקת אלכוהול, כמות הבשר שאדם ספיציפי זה אכל, בטוח תסתיר את כמות האלכוהול בדם, שגם ככה נמוכה 8)

אגב גחלים, מי מביא מנגל(ים)?

(אהמ....יחיאל...אהמ.... :))

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם
בירות זה נחמד והכל (למי ששותה, לא לי), אבל אתם נוהגים. שכחתם? :roll:

הבאסים אצלך באוטו לא יותר טוב מאחד שיכור :-P

מגיע כמובן אלא אם כן ירד גשם! ומביא משהו. אני אף פעם לא יודע מה אני מביא :-D הולך לילו וקונה מה שהכי קרוב אלי ומביא את זה 8)

פורסם
תמשיך להסתלבט...תמשיך....

חגי, אמרתי צוחקים.. והmag צריך להיות באמת מעניין ואני מסוקרן לשמוע אותו. ברצינות.

בשר זה רצח...= ] =] = ]

אני בכלל צימחוני מה עושים, יש משהו צימחוני במפגש העל האש?

"וַיְבָרֶךְ אֹתָם אֱלֹהִים וַיֹּאמֶר לָהֶם אֱלֹהִים פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוּ אֶת הָאָרֶץ וְכִבְשֻׁהָ וּרְדוּ בִּדְגַת הַיָּם וּבְעוֹף הַשָּׁמַיִם וּבְכָל חַיָּה הָרֹמֶשֶׂת עַל הָאָרֶץ"

לפני שאתה מטיף לאנשים שאכילת בשר הינו רצח, ועוד בפונט מוגדל ואדום, הייתי ממליץ לך לקרוא את ספרם של פיטר טומקינס וכריסטופר בירד, "החיים המסתוריים של הצמחים". שם תוכל ללמוד, בין היתר, שיש לצמחים תודעה, ושכואב להם כשקוטפים, חותכים, מבשלים או אוכלים אותם.. אז אנא!

ואגב, יש משהו צמחוני במפגש. הגחלים. רוצה לאכול?

גם הפעם לא אוכל להגיע - מסיבת רווקים :p :P

חשבת להעתיק את המסיבה, על שלל ההופעות המיוחדות המתוכננות בה, למקום המפגש? כך כולם יהנו. גם אתה, גם אנחנו..:-D

פורסם

טוב תקשיבו, יש בינינו משורר....

עכשיו אני חיב להכיר את הבחור והלנצ'יה..

קטע מביקורת על ה MAG :

Can't directly compare sounds because I have never auditioned the Diyma 12. I wanted to but couldn't justify the cost for an

experiment. I do know they have high failure rates and tinsel slap.

If the new mag is anything like ANY of the old mags (including the tc9 claw mag) then it's going to be the top retail woofer. period. Pre-release reviews on proto-drivers leave it somewhere up with the aura NS woofers.... eek.gif Designed from the ground up to be a pure sq sub. Just look at the inductance. The lower the inductance the more quickly the woofer can adapt to transients... A faster sub. The new mag 12 is lower in inductance than most MIDBASS.

That's a more musical sub than most midbass

Supposed to play flat to 1khz in a 1 cu ft box as well. The ultimate midbass if you can fit 'er by the feet (which I'll see if I can do when she comes in screwy.gif )

Oh and word from SI is these things have hit the states. They'll be in the mail this week.

נקווה לטוב.

חגי

...CASKA for life

פורסם

אז מה שהוא אומר בעצם שזה מידבאס גדול. איך הוא בתדרים החשובים? מעניין מאוד לשמוע:) מתנדב להיות ראשון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...