Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

היה דיון ביני לבין חברים שלי אתמול ורציתי להמשיך אותו לפורום.

כשאיילון\כביש החוף וגומיהם פנוי,השעה מאוחרת בלילה\מוקדמת בבוקר והתנאים מאפשרים.

מה המהירות הרגילה שלכם?(בהנחה שאתם לא בקטע של להיתפרע)

שלי אישית זה 120,לעיתים נדירות 130..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

עד 120.

ואם כבר מדברים על נסיעות במהירות מופרזת באיילון, יש לי שאלה שמטרידה אותי בתור נהג חדש: אני נוסע הרבה במסלול ראשל"צ-ר"ג-ראשל"צ, ובמסלול הזה יש המון קטעי כביש בהם המהירות המותרת משתנה - באזורי בנייה יש 50, בעוד מקומות יש 70, לפעמים 90. אף אחד לא שם על התמרורים האלה, וכולם נוסעים לפחות 30 קמ"ש יותר מהמותר (בתמרורים מגוחכים כמו ה-50 הרוב נוסעים על 90-100 בכלל). גם אני נוסע בקטעים האלה במהירויות האלה כי אי אפשר אחרת, אבל האם יש מצב כלשהו שיתחילו לתפוס בקטעים האלה?

פורסם

השרשור הזה זה כמו מערב משטרתי , ישנם חברי פורום שמחכים עכשיו לשמוע את המפגר שירשום מהירות גבוהה נניח 170 ואז יתחילו הצדקנים לצאת ממקומם וגם השרשור הזה יזכה ל 20 עמודים , איך אני אוהב שירשורים כאלה חבל על הזמן .

אני יתחיל .

כשאיילון פנוי אני נוסע 220 .

יאללה תפציצו . :|

אור:roll:

פורסם

מאך 0.95, לא מצליח להגיע ל-1, באסה... :?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

80-90.

לגבי מקומות בהם כתוב 50, בד"כ מדובר באזורי עבודה של מע"צ או קבלן אחר. ההגבלה היא כי זה משתלב בד"כ עם אזורי כניסה ויציאת כלי עבודה ועובדים.

חג שמח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

120-130

* יחידות המדידה בכוונה אינן מצויינות. (יש עוד יחידות מדידה חוץ מקמ"ש)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האמת שיוצא לי הרבה לנסוע על איילון בשעות הקטנות של הלילה שהכביש שם דיי ריק.

נראה לי שאני נוסע שם הכי לאט, אני נוסע על 100-110 וקשה למצוא מישהו שנוסע יותר לאט ממני {לרוב כולם טסים שם על 150+}

פורסם

באיילון לא נוסע, המקום הזה מחליא אותי, כמו גם שאר אזור חיוג 03.

בכביש החוף לא עובד את ה-120.

בכביש 4 נוסע 100-110 (בגלל המצלמות)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שמעוניין מוכן להשאיר גם מספר רכב למען הקלה בעבודתם הקשה של השוטרים.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...