Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לרכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

טוב אני רוכש החודש את הרכב הראשון שלי אני בן 18

אני מחפש באוטו יופי כח אמינות פוזה ועדיף שלא ישתה הרבה דלק התקציב שלי הוא עד 35K

על מה אתם ממליצים?

תודה לעונים! :-D

פורסם

לא מחפש הרבה פוזה מחפש בקטנה ואם מישהו יכול לעזור באמת ולא לפרסם את האוטו שהוא רוצה לימכור!!

פורסם

בתור בעלים גאה של סיאט איביזה 1.6 ידנית.

אני ממליץ לך על אחת כזאת.

יש לך דגם עם 100 כ"ס ודגם עם 75.

לי יש את ה100 ולכן לרכב יש כח לא כמו 1.8T מן הסתם אבל זה עדיין סבבה לגמרי מבחינתי.

הרכב לא שותה הרבה דלק, הוא כיף לנהיגה כי הוא ידני ולא זכורים לי יותר משני ביקורים במוסך.

הראשון היה טיפול ליישור קו אחרי קניה.

השני טיפול 10,000 ביחד עם קלאץ וטיימינג כי הגיע הזמן וככה קניתי את הרכב(קלאץ גבוה).

קצת קשה למצוא רכב כזה במצב טוב אבל אם תתאזר בסובלנות זה ישתלם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
לא מחפש הרבה פוזה מחפש בקטנה ואם מישהו יכול לעזור באמת ולא לפרסם את האוטו שהוא רוצה לימכור!!

אם הפסאט הזאת הייתה שלי תהיה בטוח שלא ההיתי מוחר

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
שבוע טוב לכולם!

טוב אני רוכש החודש את הרכב הראשון שלי אני בן 18

אני מחפש באוטו יופי כח אמינות פוזה ועדיף שלא ישתה הרבה דלק התקציב שלי הוא עד 35K

על מה אתם ממליצים?

תודה לעונים! :-D

בסביבה שלי יש לנטיס 97 נוסעת ומרגישה כחדשה לכל דבר, יש חלון גג ועוד

כמו כן רנו 2000 3 דלתות (ספורט) 97 נראית כחדשה - לאחר החלפת מנוע - לא נסעתי עליה מבקש מחירון

שתיהן יהנו מאד בנסיעה (הלנטיס מניסיון נסיעה עליה) ויספקו לך פוזה (אגב לשתיהן חישוקי מגנזיום וצבועות) וישאר לך משהו בתקציב לצורך עשית ביטוח (אין לי מושג כמה צריך להשקיע בנוסף לישר קו מלא)

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

כיוון שאתה עדיין נהג חדש (כמוני) המושב האחורי לא ממש יהיה בשימוש רב (בנאדם אחד בלבד) ככה שאני ממליץ ללכת על רכב כמה שיותר קומפקטי משהו עם 3 דל'.

הרכב עם הכי "פוזה" של 3 דלתות,שתוכל להשיג ממנו את המירב הוא הפיאט בראבו,אמינות טובה לרכב בשנתון הזה (שנתון די גבוה למחיר הנמוך),צריכת דלק נמוכה,וחלפים ותיקונים של פיאט ממש בזול.

תבדוק את האופציה הזאת היא הכי חסכונית.

פורסם

כפי שכבר ראית, עם חיפוש קצר היית יכול למצוא שלל תשובות לשאלתך.

על כך, בשילוב עם העובדה שהכותרת של השרשור הזה אינה מתאימה, השרשור זוכה לנעילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...