Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מד המהירות הפסיק לעבוד לי (סוזוקי סוויפט שנת 96) איך איפשר לסדר את זה?

דרך אגב לפני שהמד מהירות הפסיק לעבוד ניראה לי שהוא זייף קצת כאילו שנסעתי על 60 אני הרגשתי שאני נוסע על 80,90 אולי אני רק דיימנתי:roll:

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם
כבל ספידומטר.

בצע חיפוש בפורום ותמצא הפניות למקומות שמסדרים את הבעייה.

ניראה לי שאני ינסה לסדר את זה לבד.

איפה הכבל נמצא?

או שלא כדי לא ליתסעק עם זה?

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם

אתה יכול לנסות:

כבל הספידומטר יוצא מתיבת ההילוכים מחלקה העליון לכוון קיר האש ולוח השעונים.

ראשית יש לנתק את הכבל מהתיבה לבחון האם הסבבת בתוך התיבה מסתובבת כאשר הרכב נע.

אם תקין לבחון האם סיבוב מהיר של הכבל שנותק מזיז את שעון המהירות, ניתן להתמש במברגה או מקדחה לסיבוב הכבל.

אם לא תקין יש לנתק את הכבל מלוח השעונים ולבחון אם הוא לא קרוע או אינו מחוזק ללוח, אם תקין הבעיה בלוח שעונים עצמו.

פורסם

מצאתי את הבעיה לפני שבוע עשיתי קלאץ חדש לאוטו ויתברר לי שמחליפים קלאץ צריך להוציא את הכבל של הספידומטר.

כנראה שמי שעבד על האוטו נאבד לא הסוגר של הכבל ולא היה לא כוח לחפש אז הוא שם לי את הכבל רופף.

הלכתי היום בבוקר לבעל המוסך והוא שיחק אותה ראש קטן עד שהודה

ואמר שאני יבוא יותר מאוחר והוא יסדר לי את.

נכווה שזה יסתדר והכול היה טוב

תודה לעוזרים ושהיה חג שמח8)

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם
אז רק דמיינת..

כן אה!

לפני הסוזוקי היה לי מאזדה לאנטיס 1800 וזה היה הפוך הייתי נוסע על 140 וזה היה ניראה כאילו על 100:-)

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

• תוכן חדש...