Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לחבר לכל סליל של הסאב SUNDOWN SAZ1000D ואז יוצא בול,ELIKO לא חייב להביא לו 3K יש לך שתיים Q שזה 2000רמס וחיברתה אליו אחד SUNDOWN 1000 והם מפרקים יפה את הגיפ שלך

גם לHELON שלי אני לא יביא 2000רמס אלא בסך הכל 1500 וזה יספיק כי הוא נציל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

תאורטית יש לי אותו כבר חודשיים,פרקטית: בא לי ***נא לשמור על שפה נאותה בפורום*** של המתקין שלי שכל פעם מאכיל אותי בעוד שבוע

גם אם לאליקו יש 1500 זה לא מספיק לשתי סאבים לפי התאורייה,אבל מה זה משנה?אם היה חסר הוא היה שם עוד בהמה שתרים אותו

פורסם

מקס, ככל שהתיבה גדולה, ההספק שצריך לתת לסאבים בשביל "לספק" אותם יורד.

ההתנגדות המכנית של התיבה\סאב יורדים ככל שהתיבה גדולה, לכן בשביל להניע סאב לשיא המהלך שלו בתיבה גדולה, נדרשת פחות עוצמה.

למה נראה לך שהתיבה אצלי כ"כ גדולה, והסאבים עדיין מזיזים את התיבה בתדרים נמוכים?:) קסם?

תכנון נכון והתאמה של חלקים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז שהHELON יגיעה אתה(אלי)תבנה לי תיבה שתתאים בול לסאב

סומך עליך

פורסם

אין לי אם זה בעיה,אבל אם אני אצטרך דחוף אני יכול להכפיל את הסכום,ואז הוא יבנה רק לי:lol:

כמובן לא לקחת את מה שאמרתי ברצינות:lol:

• תוכן חדש...