Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לי, אתה יהודי?

היידר מועיל?

אישתך מצתלמת ליד פוסטר של ניאו נאצי פעיל וגאה?

אתה מחכה שהיידר יבצע?

בני כלאיים?

מי אתה?

טום מצגר?

אני לא מאמין שהשתמשת בביטוי בני כלאיים :shock: האחרון שהשתמש בו לתיאור נישואי תערובת בבני אדם היה מנגלה :shock:

אולי גם אם הבת שלך תביא הביתה מרוקאי אז תקרא לנכד שלך בן כלאיים?

בן כלאיים זה לא למעשה טויוטה פריוס וגרסה מסוימת של סיוויק?

מתי אנשים יבינו שגזענות זה הסוג הכי מפגר של זלזול והוא נובע רק מבורות.

אם אתה הולך להכליל ולגבש דעות סטריאוטיפיות, תעשה את זה לפחות על בסיס תרבות ולא על בסיס אתני!

- (הדברים נאמרו חצי ברצינות וחצי בצחוק, אני חושב שהכללה באופן כללי היא מטומטמת אבל הכללה על רקע גנטי היא הגרועה ביותר).

- הדברים נאמרו על ידי אנתרופולוג שמחשיב את עצמו לבן אדם ממש לא גזען.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה תפסיקו להעליב כלבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האויב של האויב שלי - חבר שלי.

המוסלמים ברחבי העולם הפכו את הג'יהאד לכוס התה שלהם. מעשי טרור? בקטנה, תקיפת יהודים וישראלים? למה לא - זו מיצווה מבית אבא.

אין לי שום סימפטיה אליהם, אם מגיע מישהו שמנסה להתמודד עם הבעיות שהם יוצרים - אני בעדו, כך עם סרקוזי, כך עם זאן מארי לה פן, כך עם היידר.

נכון שהיידר לא היה מתומכי מדינת ישראל, אבל מדינת ישראל לא הייתה הבעיה שלו - המוסלמים באוסטריה היו גם היו במרכז האג'נדה שלו.

פורסם

נכון, אבל גזענות כנגד עצמך זה מעשה חמורות בקנה מידה בילתי נתפש.

אתה מכיר את המרכז הישראלי לשימור מורשת הנאצים?

אתה מכיר את מועדון מעריצי גבלס בישראל?

אתה מכיר את אירגון מכחישי השואה הישראלים?

אתה לא מכיר כי אין כאלה,

אז למה שפתאום יקום ארגון מקונני מותו של יורג היידר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, בוא נסתכל על הדברים בצורה קצת פחות חד מימדית:

גרמניה הייתה מדינה שהמיטה שואה על יהדות אירופה, בכל זאת חלפו מספר שנים ונחתם הסכם שילומים עם גרמניה (1956 למיטב זכרוני - אין לי חשק לבדוק).

בעצם החתימה המירה מדינת ישראל את חשבון הדם לחשבון כספי.

חיל הים הישראלי מצויד (כמובן שלפי פרסומים זרים...) בשלוש צוללות דולפין שנבנו בגרמניה, הצוללות בעלות יכולת גרעינית.

ישראל שילמה רק בעבור חצי צוללת, שתיים וחצי צוללות ניתנו במתנה (גם אז הישראלים דרשו שהצוללות יצבעו בצבעי טמבור כדי לעודד את התעשיה המקומית).

את ביקורה בארץ של קנצלרית גרמניה - הגב' אנגלה מרקל - שהתקיים רק לפני מספר חודשים והיה מפגן תמיכה מרשים במדינה - כולנו זוכרים.

גרמניה היא הידידה ההגדולה ביותר של מדינת ישראל באירופה, לא ניתן להתעלם מכך, כפי שאי אפשר לשכוח את השואה.

התמונה מורכבת, כואבת ואיננה חד מימדית כפי שמנסים לצייר כאן.

כנ"ל לגבי היידר, האיש איננו כוס התה שלי אבל מדובר בדמות כריזמטית שניסתה להתמודד עם בעיה שמציקה (בעקיפין ובאופן ישיר) גם למדינת ישראל, זו גם הסיבה לכך שאני ממש אינני שמח על לכתו.

פורסם

ל BAGIRA ובני ל , יכול להיות שהיידר היה אנטישמי אבל זה לא היהודים לא היו הבעיות שלו , זה סימן שאתם ניזונים מתקשורת ישראלית פרימיטיבית שהולכת רק לפי שחור ולבן ועשתה ממנו מפלצת, פשוט שאני ואשתי ביקרנו במחוז הזה שהיידר היה מושל נדהמנו מהיופי של המקום והיות ואני מדבר גם גרמנית ודיברתי עם זקנה אוסטרית אחת שהשכירה לנו צימר והסבירה לנו שלהיידר אין שום דבר נגד יהודים רק נגד המהגרים שלוקחים להם את העבודות , שראינו תמונה של היידר אמרתי לאשתי בואי ניקח מזכרת מהמקום .

גם אם היידר היה סופר נאצי והיה רוצה לחוקק חוקים נגד יהודים , אז כבר אין לו היה לו על מי ליישם את זה היות והיטלר הרשע השמיד אותם .

שמעון פרס היה נלהב ללחץ לעראפת ולאבו מאזן את היד אבל סירב להיפגש עם היידר .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

דורקי,

ירדת מהפסים? מאיפה ההצהרה חסרת השחר הזאת?

חו"ח מחר מישהוא רוצח את הבן שלך.

מקבל 12 שנים בפנים וקנס של 20K ש"ח.

12 שנים אחרי אתה יושב איתו במרכז השכונתי, שותים ביחד קפה טורקי ומשחקים שש-בש?

הוא הרי שילם את חובו ואפילו המיר איתך את חשבון הדם לחשבון כספי.

אולי אפילו תעשה אותו סנדק של הבן הבא שלך, אני טיפוס שבמקרה כזה לא אשכח ולא אסלח גם לבני בניו, בטח ובטח כשהם מצדדים במעשה הרוצח.

רוטנברג,

הזקנה הנחמדה הזאת רקדה ואלס בזמן ששרפו את הסבא שלך בכיכר העיר.

נחמדה אלעק.

ובקשר ללוקחים להם את העבודות, זאת כבר פרופגאנדה נאצית במלוא תפארתה, איזה גרמני יעבוד בעבודה שניגרי או פלסטינאי עובד בה?

דרך אגב, איך אתה רושם רוטנברג? TT זאת הוורסיה היהודית ולא נראה לי שזה קשור אליך, אולי O עם אומלאווט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דורקי,

את ההצהרה "חסרת השחר" הזו טענו כל אותם אלה שהתנגדו להסכם השילומים.

היסטוריה, ידידי, היסטוריה.

פורסם

כנ"ל לגבי היידר, האיש איננו כוס התה שלי אבל מדובר בדמות כריזמטית שניסתה להתמודד עם בעיה שמציקה (בעקיפין ובאופן ישיר) גם למדינת ישראל, זו גם הסיבה לכך שאני ממש אינני שמח על לכתו.

אני חושב שזאת הנקודה הכי חשובה בדברים שאמרת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
דורקי,

חו"ח מחר מישהוא רוצח את הבן שלך.

מקבל 12 שנים בפנים וקנס של 20K ש"ח.

12 שנים אחרי אתה יושב איתו במרכז השכונתי, שותים ביחד קפה טורקי ומשחקים שש-בש?

הוא הרי שילם את חובו ואפילו המיר איתך את חשבון הדם לחשבון כספי.

אולי אפילו תעשה אותו סנדק של הבן הבא שלך, אני טיפוס שבמקרה כזה לא אשכח ולא אסלח גם לבני בניו, בטח ובטח כשהם מצדדים במעשה הרוצח.

רוטנברג,

הזקנה הנחמדה הזאת רקדה ואלס בזמן ששרפו את הסבא שלך בכיכר העיר.

נחמדה אלעק.

ובקשר ללוקחים להם את העבודות, זאת כבר פרופגאנדה נאצית במלוא תפארתה, איזה גרמני יעבוד בעבודה שניגרי או פלסטינאי עובד בה?

דרך אגב, איך אתה רושם רוטנברג? TT זאת הוורסיה היהודית ולא נראה לי שזה קשור אליך, אולי O עם אומלאווט?

האוסטרים התמחו בהשפלות מיוחדות כמו לתת ליהודים לנקות את כיכר העיר עם...מברשת שיניים .

את האומלאווט מוסיפים כשרוצים לנקד או כמו אורווה (של סוסים)

לשמחתי סבתא שלי הצליחה לברוח מווינה לפני הבאלגן אבל בגלל שלא הצדיעה להיטלר שעבר בעיר כמה נאצים שיכורים רדפו אחריה למזלה הצליחה להסתתר,אחרת עוד הייתה מביאה עוד חצי ארי קטן :-)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
בגירה, בוא נסתכל על הדברים בצורה קצת פחות חד מימדית:

גרמניה הייתה מדינה שהמיטה שואה על יהדות אירופה, בכל זאת חלפו מספר שנים ונחתם הסכם שילומים עם גרמניה (1956 למיטב זכרוני - אין לי חשק לבדוק).

חיל הים הישראלי מצויד (כמובן שלפי פרסומים זרים...) בשלוש צוללות דולפין שנבנו בגרמניה, הצוללות בעלות יכולת גרעינית.

ישראל שילמה רק בעבור חצי צוללת, שתיים וחצי צוללות ניתנו במתנה (גם אז הישראלים דרשו שהצוללות יצבעו בצבעי טמבור כדי לעודד את התעשיה המקומית).

את ביקורה בארץ של קנצלרית גרמניה - הגב' אנגלה מרקל - שהתקיים רק לפני מספר חודשים והיה מפגן תמיכה מרשים במדינה - כולנו זוכרים.

גרמניה היא הידידה ההגדולה ביותר של מדינת ישראל באירופה, לא ניתן להתעלם מכך, כפי שאי אפשר לשכוח את השואה.

1. כל הכבוד ליחסים שיש כיום בין ישראל לגרמניה. מה בדיוק הקשר להיידר ואיזה סוג של בעיה משותפת אתה מוצא לנו ולו, למעט שנאת זרים שעושה רושם שהמנוח ואתה חולקים.

2. אני מניח שסרקוזי לא קורא את הפורום הזה, אחרת אני מניח שהיה לו מה להגיד על נסיונך הנואל לשים אותו יחד עם לה פאן והיידר בחבילה אחת. כדאי היה שתבין שסרקוזי הנ"ל התייחס בקשיחות למפגינים בצרפת בהיותו שר הפנים, לא בשל היותם בנים למשפחות של מהגרים איסלאמיים, אלא בשל הסכנה שהם היוו בהפגנותיהם האלימות לסדר ומהלך החיים בצרפת של אותה תקופה.

3. עושה רושם שיש צדק בטענה שגזענות היא תוצר בלתי נמנע של בערות.

פורסם

מה זה משנה מה הוא היה כלפינו העיקר שהוא באמת ניסה לטפל בבעיית ההגירה המוסלמית לאירופה. וזה הרבה יותר חשוב גם לישראל מאשר אם הוא היה אנטישמי או לא, היחידים שירוויחו ממותו הם המוסלמים שימשיכו לשטוף את אירופה.

ולפני שאנחנו מדברים על גזענות של אחרים קודם כל שנסתכל בחברה שלנו אנחנו בקושי 6 מיליון איש ותראו איזה פילוגים יש בעם, ואני כן מדבר על שינאה שקיימת פה בין היהודים עצמם שלא לדבר כבר על ערבים. ומי שחושב אחרת כדאי לו להתעורר מהר מאוד.

פורסם
והיות ואני מדבר גם גרמנית ודיברתי עם זקנה אוסטרית אחת שהשכירה לנו צימר והסבירה לנו שלהיידר אין שום דבר נגד יהודים רק נגד המהגרים שלוקחים להם את העבודות , שראינו תמונה של היידר אמרתי לאשתי בואי ניקח מזכרת מהמקום .

להזכיר לך איך התחילה השואה?

היטלר לא עלה לשלטון ע"י כוח. הוא לא כבש את גרמניה ע"י טנקים או חיל רגלים.

הוא עלה לשלטון ע"י בחירות דמוקרטיות (בערך)...

המצע שלו היה דומה. ציבור מסויים, שאינו "בן המקום", וממופה ע"י השתיכות לאוכלוסיה מסויימת שמזדהה כ"יהודים".

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לא מבין איך הגרמנים שרובם נוצרים מצפים שנסלח על השואה כי עברו שישים שנה , אבל זוכרים לנו רצח לכאורה של יהודי אחד מלפני 2000 שנים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...