Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לדבר עם חבר פורום במידה והוא קיים, שעבר ניתוח להסרת משקפיים מסוג לאסק! ובנוסף ברשת עיניים!

עברתי בדיקות התאמה לניתוח בשני מכונים, רשת עיניים ובאמריקן לייזר, בשניהם יצאתי מתאים לניתוח.

באמריקן לייזר הציעו לי לעבור ניתוח - PRK

וברשת עיניים הציעו לי לעבור ניתוח - LASEK

שניהם די דומים ההבדל הוא שב LASEK לא מחכים שהאפיתל (שיכבת מגן) יגדל לבד ולכן מחזירים את השיכה שהוסרה לריפוי מעט מהיר יותר מה PRK.

מה שבטוח שאם אני אבחר שכן לעשות, זה יהיה ברשת עיניים, כי ההבדלים בבדיקות ובמקצועיות שראיתי (גרפים תרשימים, ומכשירים רבים שמיפו את העין) ורושם כללי, אין בכלל דילמה איפה לעשות, אפילו שהמחיר גבוה יותר ב 2600 ש"ח.

אשמח לשמוע כל דעה.

מיכו.

פורסם

לדעתי לך להתייעץ עם רופא עיניים בלתי תלוי שיסביר לך את הסיכויים והסיכונים.

אני מכיר אישית בחורה שראייתה נפגמה, ככל הנראה, באופן בלתי הפיך כתוצאה מניתוח להסרת משקפיים.

פורסם

אני עשיתי לפני שנה וחצי גם ברשת עיניים. כמו שאמרת הניתוח הוא LASK, גם אני מאותה חשיבה כמו שלך הייתי מוכן לשלם יותר בתמורה לאיכות.

הם ממש על רמה החל מהשלב הראשון.

זה כאבי תופת בשבוע הראשון אי אפשר לתאר אבל שבועיים שלוש אחרי זה אתה מתרגל לעניין.

פורסם

אני עברתי ניתוח מסוג PRK לפני 8 חודשים בהדסה ירושלים

בסך הכל הייתי ממליץ ההחלמה קצת קשה במשך 3 ימים ממש קשה להסתכל לעבר מקור אור

שבוע אחרי כבר אפשר לחזור לחיים נורמליים מבחינת חיי יום יום השיפור ניכר

בשיטת PRK ההחלמה קשה יותר מה LASEK

היום הראייה שלי נחשבת 6:6 גם קרוב וגם רחוק

אבל שתי תופעות לוואי מאז הניתוח:

בבוקר העיניים יבשות

באור חלש קשה לי לראות עצמים קטנים במרחק קטן (20\30 ס"מ)

אלה שתי התופעות אצלי לא יודע אם זה מקרה ספציפי אצלי או משהו כללי

בסך הכל אני ממליץ

פורסם

לפי טופס ההסכמה של הניתוח ניתן לדעת על כל התופעות הלוואי האפשריות הקיימות ועוד כמה תופעות לוואי על הדרך, שהם מכסים את עצמם.

אבל זה ברור שהם ירשמו את זה, מה שכן זה קצת מפחיד לדעת מה יכול לקרות, למרות שהסיכויים להצלחה מאוד גבוהים.

האמת כל מי שאני מכיר שעשה מרוצה אפילו שחלק עשו תיקונים.

הדבר שהכי מפחיד זה לדעת שאתה מתעסק עם משהו שכביכול עובד שזה העיניים (למרות שזה שיש לי משקפיים אומר שזה לא עובד כל כך טוב, אבל לפחות המספר יציב), ולדעת שאולי במקרה ויקרה משהו, אני יאכל את עצמי.

אני מתלבט קשות!

מה דעתכם?

נ.ב מושיקו., כמה זמן אתה אחרי הניתוח?

פורסם

צביקי אבל אתה לא מעדיף 2 על 13? כלומר בסופו של דבר זה היה שווה את זה?

דבר נוסף יש לך תופעות לוואי כלשהן, אולי כאלו כמו שנאמר בתרד הזה?

כל אלו שעשו בעצמם, ולא כאלו ששמעו שמועות, אתם ממליצים או לא?

פורסם

אני מכיר אדם (שכן) שעשה ניתוח לפני כמה שנים.

נפגעה לו ראיית הלילה וכשרכבים מגיעים מולו הוא רואה מעין הילות אור שלא מאפשרות לו לנהוג.

מצד שני יכול להיות שההילות הן הבעה אומנותית של המנתח .

• תוכן חדש...