Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Cortina '78

Total Loss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חותם על הסיכום שלו!

את רוב המכוניות שלי קניתי מאנשים, שהבינו (חלקם במוקדם, וחלקם יותר מאוחר, אבל הבינו), שהאוטו לא שווה כספית, אבל יותר שווה, שיגיע למישהו, שיעשה איתו משהו. ואני עד היום מודה להם על כך, ובקשר עדיין עם חלקם אפילו!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה פשוט מזכיר לי את הבחור מכפר סבא עם האופל קדט ''ברלינה'' האדומה שכבר שנה הוא משוכנע למכור אותו ביותר מ 6 אלף שקל,ופשוט הרכב נשאר אצלו וכל תקופה שהוא מעביר טסט או מסויף את ההוצאות למחיר שהוא דורש.:|

עצה: אל תחפש להתעשר או לעשות את עיסקת החיים מהקורטינה הזו.

סייארה, אתה לא כל כך צודק...

אני גם מנסה למכור את הרכב תקופה לא קצרה, אך לרדת למחיר זנות אני לא מוכן.

הרכב כרגע באחסנה, ככה שהוא לא עולה לי... הוא רק נשמר. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
סייארה, אתה לא כל כך צודק...

אני גם מנסה למכור את הרכב תקופה לא קצרה, אך לרדת למחיר זנות אני לא מוכן.

הרכב כרגע באחסנה, ככה שהוא לא עולה לי... הוא רק נשמר. :wink:

אך תשווה רכב אספנות שנדיר לראות או למצוא אותו לאופל קדט שנת 83:wink:.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
אפשר פשוח לשלוח לי הצעות מחיר לפרטי ואם זה יישמע אצור קשר בטלפון.

אני מוכן לתת לך עבור האוטו כמה שאתה מבקש במסגרת "החלפה". תן לי את הרכב שלך בתוספת של 25000 ש"ח, וקבל מרצדס 78 ששוויה כ - 33000 ש"ח ;-)

ארז רונן

פורסם
לפי התמונות מהשרשור השני שפתחת, ולפי מספר הרכב בשרשור ההוא - הרכב הוא משנת 1979 ולא 1977 כפי שכתבת.

אז המחיר יורד:wink:

תפרסם אותו ב EBAY :lol:, או שתסכים למכור לי אותו ב 2500 ש'8)

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

נקנה באוקטובר 78.

בביטוח מצויין מודל 79.

בחוברת המקורית של "פורד" בעברית כתוב מודל 77'.

אז זה אחד מהם.

ארז אהבתי את הגישה שלך...

אתה יכול לנסח את זה בצורה יותר מתחשבת אפילו:

"אני מוכן לשלם לך פי שלוש ממה שרצית. רצית 8 אלף, קבל 24. פשוט תשלם לי רק 76 אלף שקל על אוטו ששוה 100 אלף."

בכל אופן לכל האנשים הנחמדים שמוכנים לעשות לי טובה (!) ולקחת ממני את האוטו ואפילו לשלם לי 50 שקל בשבילו (וואו!)

כי הם פשוט לא רוצים שיצירת אמנות תלך למחזור (!) וכו' - תחסכו ממני את זה. מטומטם אני לא.

לילה מקסים חבר'ה.

פורסם
נקנה באוקטובר 78.

בביטוח מצויין מודל 79.

בחוברת המקורית של "פורד" בעברית כתוב מודל 77'.

אז זה אחד מהם.

ארז אהבתי את הגישה שלך...

אתה יכול לנסח את זה בצורה יותר מתחשבת אפילו:

"אני מוכן לשלם לך פי שלוש ממה שרצית. רצית 8 אלף, קבל 24. פשוט תשלם לי רק 76 אלף שקל על אוטו ששוה 100 אלף."

בכל אופן לכל האנשים הנחמדים שמוכנים לעשות לי טובה (!) ולקחת ממני את האוטו ואפילו לשלם לי 50 שקל בשבילו (וואו!)

כי הם פשוט לא רוצים שיצירת אמנות תלך למחזור (!) וכו' - תחסכו ממני את זה. מטומטם אני לא.

לילה מקסים חבר'ה.

אז אם אתה לא "מטומטם" כפי שכתבתה, תן מחיר שאתה דורש עבור האוטו ותחסוך לנו את כל הבילבול מוח.

לא ישנתי כל הלילה פחדתי שיחטפו לך אותו.......:lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אף אחד לא חושב שאתה מטומטם, ואתה לא צריך להיעלב כל כך.

המכונית שלך לא נדירה במונחי אספנות, ולעולם לא תהיה. היא לא משופצת ולכן רוכש פוטנציאלי מביא בחשבון השקעה של כמה עשרות אלפי ש"ח כדי להביאה ל"מצב תצוגה".

בבריטניה נמכרה זה עתה באיביי מכונית דומה לשלך ב- 400 פאונד (בערך 2500 ש"ח).

נגיד שבגלל שאנחנו בישראל, (הכל יקר הרבה יותר, וגם זמינות המכוניות האלה נמוכה יותר) היא שווה למישהו כפליים - 5000 ש"ח, וגם זה בסימן שאלה.

אתה צריך להבין שזה המצב. הרבה יותר מזה לא תקבל, כי בסופו של דבר מי שירכוש ממך את המכונית יעשה זאת רק בגלל שהוא מחבב את הדגם הזה. לא מדובר באיזה פריט אספנות נדיר במיוחד.

עדיין, סיכוייך למצוא רוכש גדולים כאן הרבה יותר מאשר במקום אחר.

עבור רוב האנשים שלא מתעניינים בכלי רכב ישנים, זו גרוטאה ששוויה הוא שווי הברזל ממנו היא עשויה - סביב 500 ש"ח.

זו המציאות, ידידי.

פורסם

טוב, הייתי חייב להגיב לשרשור הזה,

בתור חובב פורדים ומחזיק קורטינה MK3 שנחשבת מבוקשת וקניתי אותה באלפים אחדים והיא במצב ממש טוב,

הקורטינה מהדגם שלך MK4 לא מבוקשת בכלל בשוק, לא חסר כאלו במצב טוב שנימכרות בכמה אלפים בודדים, אולי עוד כמה שנים הם יהיו מבוקשות ואז תצטרך לשמר אותה עוד כמה שנים ולמכור, אבל אל תצפה שעוד 10 שנים היא תהיה שווה יותר (לא מדובר על ציור של ואן גוך),

אם אתה רוצה "להיפטר" מהאוטו תמכור אותו למרבה במחיר, אם לא תמשיך לסוע איתו,

בלי לזלזל אני אישית הייתי מוכן לשלם על הרכב הזה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל אני בטוח שיהיה משוגע שיתן לך עוד 1000 או 2000 ש"ח, אבל השאלה מתי יבוא המשוגע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני חושב וזאת דעתי האישית בלבד שכל בעל רכב רשאי וצריך לבקש איזה מחיר שהוא רוצה על הרכב שלו

הרי ירידת ערך לא תהייה להם מקסימום עליית ערך

בכל מיקרה אני חושב שבעלי הרכבים לרוב לא מעריכים את מה שיש להם ביד

ובסופו של דבר נכנעים ומוכרים את ריכבם באלפים בודדים

גם אני מנסה למכור את ריכבי די הרבה זמן וקיבלתי הצעות שונות ומשונות מאד חשוב לי שימרו עליו

לכן אני לא מוכן להתגמש כל כך במחיר למרות שכואב לראות אותה מעלה אבק בחניון ללא שימוש

תתחילו להעריך את מה שיש לכם ביד גם אם הוא לא משופץ ונוצץ

מצטער אם פגעתי במישהו באופן ישיר או עקיף זאת רק דעתי האישית

יוסי

• תוכן חדש...