Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5".

בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט.

לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי.

בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים.

כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם סט של ALPINE, מדהים) ולא ווליום.

תודה מראש - יותם

פורסם

לא, ואסביר למה - אני עדיין חייל וזמן ללכת ולבדוק מערכות אין לי. לכן, למרות שבנסיבות אחרות הייתי פתוח להצעות יד שניה, אעדיף כרגע לדבר רק על מערכות חדשות.

פורסם

JBL,הסדרות הנמוכות,עובדים יפה גם ללא הגברה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני ממליץ על פיוניר 3050UB עם USB קדמי ו - AUX (אחורי).

אחלה גם בראייה לעתיד עם יציאה לשני מגברים (אחת מהן עם שליטה לא רעה בסאב, חיתוכים וכו').

אני קניתי אותו ומבסוט לגמרי - עלה לי 670 ש"ח בנינג'ה נט (אבל יש גם אחרים).

קומפוננט אתה יכול לקנות את המורל טמפו/פולס, במיוחד אם אין לך זמן להתעסק עם זה.

ברור שעדיף מגבר וסאב, אבל אתה תשמע נחמד מאוד ככה, עד שיהיה לך כסף לשאר, ואולי אפילו לא תרצה את השאר.

כשיהיה לך זמן, תוכל גם לנסות ולבדוק קומפוננטים אחרים ולשמוע מערכות מתקדמות יותר וגם יהיה לך בסיס להשוואה, ותוכל לשדרג, בטוח מתישהו יהיה לך יותר כסף.

לא תתאכזב וזה גם בדיוק בתקציב שלך.

התקנה, אפשר לבד, אבל אם אתה לא יודע, זה יכול לעלות לך בטח עוד איזה 200-150 ש"ח.

בטוח יש לך איזה חבר שיכול לעזור לך עם זה.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אכן הסדרות של JBL עובדות יפה מאוד דווקא ללא מגבר.

יש אצלי זוג אחד כזה שהרדיו דיסק סוחב אותם טוב .

בהחלט אפשרי להביא רדיו דיסק + קומפוננט ב 1100 שקל.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...