Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי פונטו ספייס 2001 מנוע 1250 גיר רציף. את האוטו הזה קניתי רק לשם דבר אחד.. והוא חסכון בדלק.

באוטו הזה יש מחשב דרך שמראה את צריכת הדלק וכל הסיפור שלי מתרחש סביב המחשב הזה

רוב הנסיעות שלי בשבוע הראשון היו בתוך העיר עם מזגן ונהיגה רגועה , אז המחשב הראה צריכה של 11 ק"מ לליטר +-

אבל כשיצאתי מהעיר ונסעתי בכביש מספר 4 ציפיתי שהמחשב יראה לי 15-16 ק"מ לליטר , אובכן את זה ראיתי רק בתחילת הנסיעה אבל בסופו של דבר הצריכה עמדה על 23 ק"מ לליטר.

אחרי שהסתכלתי על שעון הלק ראיתי שהתוצאה היא סבירה.

אבל האם זה יתכן? זה קרה למישהו פעם? האם יתכן שיש בעיה במחשב הזה?

תודה לכולם

פורסם

יכול להיות שהמחשב מעט אופטימי, זה בהחלט אפשרי.

אני יכול להעיד שבנסיעה רגועה (מאוד) חלקה עם מזגן וחלקה בלי,

עד לצפון ובחזרה, 4 אנשים ברכב + מזוודות וכו',

על מהירות שיוט של 100 +- אבל עם פקק של שעה וחצי בדרך חזרה על הילוך ראשון...

הצלחתי להגיע ל... (להחזיק חזק!!) 1 ל- 17.5 :-D

הנתון הזה מגיע מפונטו ספייס ידנית, אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה באמת נשמע מעט מדי אבל לך תדע עד כמה המחשב מדוייק

אני לא זוכר שאני או אשתי הגענו לצריכה כזאת (וגם שלי אוטומט)

אם אפשר לדעת בכמה קנית את הרכב

אני רוצה למכור את שלי:wink:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא יודע איך אתם מצליחים לנסוע רגוע עם האוטו הזה, הוא כלכך חלש שכדי לעמוד בלוחות זמנים של האדם הממוצע חייבים ללחוץ על הגז והרבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפונטו בעלת הגיר הרציף מאפשרת לקבל תצרוכת דלק די טובה, ומניסיון אישי שלי אפשר להגיע די בקלות ל 1:22 בנסיעות בין עירוניות רגועות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה רוצה לבצע בדיקה לאמינות השעון, תאפס את שעון הקילומטרים בצע תידלוק מלא של טנק דלק סע באוטו עד לתידלוק הבא תדלק את האוטו שוב ותחלק את הק"מ בליטרים שתידלקת.

ככה תקבל כיוון אם השעון מדויק או לא בתצרוכת הממוצעת מה שישליך גם על התצרוכת שהוא מציג בכול רגע ורגע.

המגאן דיזל הידנית שלנו לשעבר הציגה גם נתוני צריכת דלק "לא הגיוניים" לאחר בדיקה ראינו שמחשב הדלק מדויק מאוד ולא מזייף.

הפנדה הרובוטית שלנו כנ"ל ומדובר על אותו מנוע וגיר כמדומני אצלנו התצרוכת המשולבת היא 6.2 ל100 ק"מ.

אחרי הכול המחשב הזה עוקב בדיוק אחרי כול ליטר שניכנס למנוע החישוב מאוד פשוט ואין הרבה איפה לטעות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
זה באמת נשמע מעט מדי אבל לך תדע עד כמה המחשב מדוייק

אני לא זוכר שאני או אשתי הגענו לצריכה כזאת (וגם שלי אוטומט)

אם אפשר לדעת בכמה קנית את הרכב

אני רוצה למכור את שלי:wink:

את האוטו שלי קניתי ב 24000

החבר מהפורום אמר שהגיע לצריכה של 17.5 עם 4 אנשים באוטו ומזגן.

אז זה הגיוני שאני לבד בלי מזגן אגיע ל 23 . אבל השאלה היא איך אני יכול לבדוק את המחשב הזה ?

פורסם
אם אתה רוצה לבצע בדיקה לאמינות השעון, תאפס את שעון הקילומטרים בצע תידלוק מלא של טנק דלק סע באוטו עד לתידלוק הבא תדלק את האוטו שוב ותחלק את הק"מ בליטרים שתידלקת.

.

בזמנו פורסמה פה טבלה לחישוב צריכת דלק ע"י אחד החברים.

נסה כאן.

תודה ללוקי2 על השיתוף. גם אני משתמש בטבלה הנ"ל ונהנה מכל רגע:lol:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב זה יהיה מוזר מה שאני ירשום אבל אחרי שראיתי כמה שירשורים על מכוניות וצריכת הדלק שלהם..אז יש לנו C5 ורציתי לבדוק מה צריכת הדלק..האוט הוא 2 ליטר 2002..

בקיצור נסעתי על 100 וגם על 120 על כביש החוף..שהייתי על 100 הוא הגיע ל5.7 ליטר ל100 ושהייתי על 120 זה היה 6.2

אז מסתבר שהאוטו הזה חסכוני לא??????

נ.ב בעיר הוא טוחן..

:)

פורסם
טוב זה יהיה מוזר מה שאני ירשום אבל אחרי שראיתי כמה שירשורים על מכוניות וצריכת הדלק שלהם..אז יש לנו C5 ורציתי לבדוק מה צריכת הדלק..האוט הוא 2 ליטר 2002..

בקיצור נסעתי על 100 וגם על 120 על כביש החוף..שהייתי על 100 הוא הגיע ל5.7 ליטר ל100 ושהייתי על 120 זה היה 6.2

אז מסתבר שהאוטו הזה חסכוני לא??????

נ.ב בעיר הוא טוחן..

:)

על כביש פנוי, במהירות קבועה, כל הרכבים חסכוניים. בעיר ובכבישים עמוסים זה בעיקר תלוי בנהג -בעיקר כמה הוא מכיר את הדרך ומתכנן קדימה.

פורסם
אז למה תמיד ממליצים על הסקסו דיזל אם זאתי יותר חסכונית ?

מה השיקול?

סליחה, הכוונה הייתה למנועי בנזין. יש מנועי דיזל שיעילים בהרבה ממנועי בנזין.

חוץ מזה, רכב קל בדר"כ יהיה יותר יעיל מרכב כבד, וסולר מכיל הרבה יותר אנרגיה לנפח נתון מבנזין. בגלל מאפייני נהיגה, רכב שלא מאיץ מהר גם יהיה יותר חסכוני - הרבה דלק נשרף על האצות מיותרות (הרבה נהגים לא מסתכלים יותר מ-100-200 מ' קדימה, ככה הם מאיצים כשיש עומס תנועה או רמזור אדום לפניהם).

• תוכן חדש...