Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן דיזל הידנית שלנו לשעבר הציגה גם נתוני צריכת דלק "לא הגיוניים" לאחר בדיקה ראינו שמחשב הדלק מדויק מאוד ולא מזייף.

הפנדה הרובוטית שלנו כנ"ל ומדובר על אותו מנוע וגיר כמדומני אצלנו התצרוכת המשולבת היא 6.2 ל100 ק"מ.

אחרי הכול המחשב הזה עוקב בדיוק אחרי כול ליטר שניכנס למנוע החישוב מאוד פשוט ואין הרבה איפה לטעות.

דווקא במגאן של ההורים (דור 1.5 עם מנוע 1.6 16V) ובפנדה הרובוטית שלי הייתי אומר שיש זיוף קל.

בערך ב 0.5-1 ק"מ/ל . אבל בכל זאת, הפנדה עושה בנסיעה משולבת 1-14 ובבין עירוני 1-18... זה עניין של סגנון נהיגה, מהירות מקסימלית, האצות ובלימות, וכו'.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אם האוטו חזק הוא יצרוך דלק, אם המנוע חלש הוא יצרוך פחות דלק,

המנוע של הסקסו דיזל 58 כוחות סוס, אחרי לא מעט לחיצות הכמעט כול הנסיעות עם מזגן. (כדי להתקדם במהירות שווה לשאר המכוניות),

סגרתי החודש מיכל ב930 ק"מ. (45 ליטר).

זה הממוצע, כנוסעים עדין יותר אני מגיע ל1100 ק"מ +/-.

תמיר

פורסם

מאזדה 6, שנת 03, 99K ק"מ, 2 ליטר, עם נהג בלבד, עם מזגן, 110 קמ"ש על 3000 סל"ד, בקרת שיוט:

7.6 ליטר ל-100 ק"מ.

אני יכול רק לקנא בצריכת הדלק שאתם מגיעים אליה.

:?

פורסם

מה שאני טוען בעיקרון הוא שבנזין כיום עולה פחות לליטר מאשר סולר , בנוסף אין את האגרת רישוי מה שמפחית את עלויות האחזקה.

כשאני מסתכל על הרכבים בכולל , כלומר עלויות אחזקה או אם תרצו עלות לק"מ אז יש מצב טוב מאוד שהפונטו זולה יותר לאחזקה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מאזדה 6, שנת 03, 99K ק"מ, 2 ליטר, עם נהג בלבד, עם מזגן, 110 קמ"ש על 3000 סל"ד, בקרת שיוט:

7.6 ליטר ל-100 ק"מ.

אני יכול רק לקנא בצריכת הדלק שאתם מגיעים אליה.

:?

והם יכולים לקנא בשאר הדברים שאצלך הרבה יותר טובים

לא נורא אולי עוד 5 שנים תגיע אלינו האוודי A1 וכולם יהיו מרוצים...

נ.ב.

לפני כשנה הייתה לי פיאט אונו שנת 93 5 דלתות שחורה עם מנוע 1.1 קרבורטור.

קניתי את הרכב במצב גמור ב 950 שקל ואחרי יישור קו רציני שכולל אוברול כללי למנוע

יצא לי הכל כמעט 10 אלף שקל שזה כולל: קניית הרכב, העברת בעלות, יישור קו,

מערכת (רדיו דיסק, רמקולים אחוריים וקדמיים, מגבר וסאב קטן), ביטוח לשנה, טסט, צמיגים חדשים, ריפודים, ומיכל דלק מלא.

הצריכת דלק של הרכב המדוייקת היא: בעיר (אשדוד) - עם מזגן 1:17 בלי מזגן 1:20

מחוץ לעיר בלי מזגן עם חלון פתוח לגמרי 1:26.

ומהירות סופית שנמדדה ע''י נסיעה ליד רנו מגאן 2005: 184 קמ''ש.

והכי יפה שיש לי עדים...

עזבו אותכם משטויות אין על הרכבים הישנים חוץ מבידוד נורמאלי וים של אביזרי בטיחות הם לא זקוקים לשום דבר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...