Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה רעיון , יכול להיות מוצלח מאד בארצינו לאור בעית השכנים ( בני דודים ) הגנבים .

ובאותה הזדמנות הייתי משדרג את המערכת ומוסיף למנגנון ההאטה גם נעילה של הדלתות ללא יכולת פתיחתן מתוך הרכב !

והופ קיבלנו מנגנון הרתעה מושלמת כנגד הח'ארות .

פורסם

אחרי שהגנבים ילמדו שיש את הטריק הזה הם פשוט יעלו את המכונית על גרר במקום לברוח איתה לשטחים...

וגם אם זה יהיה בארץ בשימוש אני בספק אם המשטרה תנצל את הרעיון הזה, הם נוטים לאכזב דווקא כשצריך אותם...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני חושב שזה גאוני, אני הייתי עושה את זה קצת אחרת.

ברכב יש משדר GPS מותקן חסוי ולנהג יש מקלט/משדר GPS נייד עם צג שהוא יכול לקחת איתו והוא יכול לראות איפה הרכב נמצא במפה.

במידה והמקלט לא קרוב בכ20 מטר מהמשדר שברכב הרכב לא יניע או לא יתן גז, או - באפשרות שניה היא לעצור את הרכב ע"י לחיצה במקלט עם הצג.

ככה תמיד אפשר לדעת איפה הרכב, רק לך יש שליטה עליו ולא אף אחד אחר יכול להחליט אם תסע או לא.

והכי חשוב שזה פיתרון זול מבחינה טכנולוגית קל לייצר אותו כבר היום.

S2000

פורסם

והכי חשוב שזה פיתרון זול מבחינה טכנולוגית קל לייצר אותו כבר היום.

אם זה כל כך קל לייצור וכל כך זול טכנולוגית - אז איך זה שהמתקן לא קיים כבר ברוב המכוניות ? :shock:

פורסם

כי זה לא באמת אפקטיבי!

מה הבעיה להעלות כל רכב על גרר ולקחת אותו לאן שאתה רוצה?

מה המערכת הזאת תעזור לך?

למשטרה זה יכול לעזור לאתר את מיקום הרכב לפני שמצליחים לנתק את המערכת יותר מזה כלום.

ואם בני דודנו מצליחים בקלות לגנוב משאיות אני מאמין שגם את המערכת הזאת הם ילמדו לעקוף בקלות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אם זה כל כך קל לייצור וכל כך זול טכנולוגית - אז איך זה שהמתקן לא קיים כבר ברוב המכוניות ? :shock:

כי אף אחד לא המציא את זה.

ככה זה שיש רעיונות חדשים...

כי זה לא באמת אפקטיבי!

מה הבעיה להעלות כל רכב על גרר ולקחת אותו לאן שאתה רוצה?

מה המערכת הזאת תעזור לך?

למשטרה זה יכול לעזור לאתר את מיקום הרכב לפני שמצליחים לנתק את המערכת יותר מזה כלום.

ואם בני דודנו מצליחים בקלות לגנוב משאיות אני מאמין שגם את המערכת הזאת הם ילמדו לעקוף בקלות...

זה יכול לפתור חלקית את הכמות הגניבות משום שרובם הם ללא גרר וזה מקשה מאוד ומאריך את זמן הגנבה.

ההתקנה של מערכת כזאת היא קצת יותר מורכבת כמו חיבור שלה למחשב מנוע ולכל מיני מכלולים ברכב שקשה לנתק אותם ורב הפעמים הגנב פשוט לא יודע שיש מערכת כזאת ושהוא יודע זה כבר מאוחר מידי.

לדוגמא זה כמו שמוציאים את הפאנל של המערכת ושמים אותו בקופסא ומשאירים באוטו.

למרות שהגנב יכול בקלות לקחת את כל המערכת עם הפאנל הוא יעדיף ללכת לרכב אחר שיהיה לו יותר זמין ופשוט יותר.

לא כדאי לשלול רעיונות לפני שבודקים אותם כי יכול להיות שזה באמת יעזור

S2000

פורסם

כנראה שכחתם שהמשטרה צריכה לרדוף אחרי רכב גנוב בשביל שהמערכת הזאת תעזור במשהו.

מישהו לאחרונה ראה את המשטרה מחפשת רכב גנוב ורודפת אחריו? חוץ מהיגואר של פנינה רוזנבלום, כמובן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

למיטב זכרוני לאחת ממערכות האיתור הקיימות כיום בשוק, יש למוקד החברה את האופציה לדומם מנוע בשליטה מרחוק.

מדוע לא משתמשים בזה? כי יש כאן פוטנציאל לתאונת דרכים. תארו לעצמכם שהרכב מאיט בדיוק כשמאחריו סמיטריילר דוהר / אמבולנס ממהר או נהג ב-GTI שלא שמר מרחק.

זאת לדעתי הסיבה שמה שמוצג כאן, ככל הנראה לא יתפוס שוק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
למיטב זכרוני לאחת ממערכות האיתור הקיימות כיום בשוק, יש למוקד החברה את האופציה לדומם מנוע בשליטה מרחוק.

מדוע לא משתמשים בזה? כי יש כאן פוטנציאל לתאונת דרכים. תארו לעצמכם שהרכב מאיט בדיוק כשמאחריו סמיטריילר דוהר / אמבולנס ממהר או נהג ב-GTI שלא שמר מרחק.

זאת לדעתי הסיבה שמה שמוצג כאן, ככל הנראה לא יתפוס שוק.

.

בשביל זה השוטר פועל בשיתוף פעולה אם מוקד החברה ומאיט את הרכב בזמן הנכון .

פורסם

יש לי חבר שפיתח מערכת דומה לפני 6 שנים.

הבעיה בארץ, שאף שוטר לא ירים את התחת השמן שלו מהכיסא בשביל לרדוף אחר רכב גנוב של סתם אזרח מן השורה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אידיוטי לחלוטין!

1. אין למדינת ישאל סיבה לתפוס רכבים גנובים

2. יש מערכת הרבה יותר פשוטה שכל מה שהיא עושה זה שיש לכם ביד שלט קטן שברגע שמישהו מצליח להניע את הרכב והוא מתרחק מהשלט מרחק מסויים, המנוע פשוט נכבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מבחינתי, אם גנב שבר מה ששבר כדי להיכנס לרכב ולהניע אותו, ונסע כמו חוליגן כמה קילומטרים טובים - שייקח את הרכב. בשביל זה יש ביטוח. פסיכולוגית, אני לא ארגיש נוח ברכב הזה יותר.

פורסם
אידיוטי לחלוטין!

1. אין למדינת ישאל סיבה לתפוס רכבים גנובים

2. יש מערכת הרבה יותר פשוטה שכל מה שהיא עושה זה שיש לכם ביד שלט קטן שברגע שמישהו מצליח להניע את הרכב והוא מתרחק מהשלט מרחק מסויים, המנוע פשוט נכבה.

שחכת שהגנב יכנס לך הביתה ויקח לך את המפתחות של הרכב, אז מה זה שווה?

הדרך היחידה למנוע גניבות היא להציב מחסומים בכל מעבר לשטחים ולדאוג לחיילים חכמים שרואים ערבי עם טויוטה קורולה חדשה אז שידעו שמין הסתם היא לא שלו.

אין מה לעשות הם גנבים הם הביאו את זה על עצמם שיעשו להם מחסומים.

פורסם

למערכות האיתור הקיימות בשוק יש אפשרות לדומם מנוע בשליטה מרחוק,

יש לי חבר שהוא גם במקרה חבר פורום וותיק שנסע על הג'יפ של אבא שלו כשהיה בחו"ל והמוקדנית דוממה לו את המנוע ונעלה אותו מחוץ לאוטו עד שהזדהה.

• תוכן חדש...