Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול רכשתי ג'אנטים חדשים לרכב, היום החלטתי לצבוע את הקליפרים והדראמים בצבע.

שחכתי מהעניין של החום, צבעתי את הדראמים חיכתי שיתייבש כדי שאוכל להרכיב את הגלגלים ולעבור לקדמיים.

פתאום נזכרתי שהצבע הזה הוא רגיל ולא מיועד לטמפ' גבוהות, וניזכרתי בזה רק לאחר שצבעתי את 2 הדראמים מאחורה והצבע כבר התייבש..

אז כבר לא צבעתי את הקדמיים עד שאני יקנה צבע ייעודי לחום גבוה, ויצבע מקדימה.

הצבע שהשתמשתי איתו הוא של טמבור "סופרלק פלוס"

אחרי שצבעתי והרכבתי את הגלגלים חזרה, נסעתי עם הרכב והתחלתי לשמוע רעש בגלגל האחורי ימני, רעש כמו מיסב חלוד כזה, הרעש בא בקטעים כאלה מהירים לפי המהירות של הרכב.

הרעש כמו שריקות חלשות מאוד במהירות נמוכה, נסעתי עד 50 קמ"ש עדיין לא נסעתי מהר, נסעתי בעיר..

מה יכול להיות הרעש הזה? יכול להיות כי לא חיזקתי מספיק חזק את האומים?

לגבי הצבע, מה יקרה לו בחום של הדראמים, אני חושש שהוא ינזל לי על הג'אנטים ויהרוס אותם, רק אתמול קניתי..

לא פירקתי את הדראמים, צבעתי שהם מורכבים, רק הורדתי את הגלגלים והתחלתי לצבוע, כמובן הכנתי את המשטח לפני הצביעה, עטפתי איזורים שלא יצבעו בטעות, ושלא יחדור צבע לתוך הדראם.

הרעש הזה קצת מטריד אותי זה כמו שריקות חלשות מזכיר משהו חלוד או ללא שימון, והרעש בא בקטעים כאלה שהופכים למהירים יותר עם העלאת המהירות.

פורסם

תמיד טוב להתעסק עם מע' בטיחותית ללא ידע מקדים... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איבדתי אותך כבר בשורה השניה.

אתה צבעת את הדארמים? כאילו את הצלחות?

מה חשבת לעצמך ? אל תיסע ככה תנסה להוריד את הצבע או להחליף אותם זה מסוכן וזה יגרום לך לאיבוד כוח הבלימה.

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

לא צבעתי את הדיסק!.

בוא נגיד ככה עזוב הכל, צבעתי רק את התופים מאחורה (דראמים).

בקיצור הצבע שצבעתי איתו הוא צבע רגיל, ולא צבע שמיועד לטמפ' גבוהות.

מחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה צבעו עם צבע רגיל, השאלה היא אם זה מחזיק...

KUNDASON יש אנשים שהשתיקה יפה להם, "ללא ידע מקדים", החלפתי כבר מספר פעמים בלמים, אתה לא יודע למה אני מסוגל, ואתה לא מכיר אותי.

פורסם

זה מחזיק אולי שבועיים,גם אני עשיתי את אותה הטעות.ולא קרה לי שהצבע נזל על הגאנט.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

צבע או תרכובת אשר לא עמידה בחום מתפרקת . ומסוכנת .

לא תמיד רואים - זה מתאדה ומתעבה לטיפות במקום אחר , משנה עובי ונוזל חלקי , פגמנט הצבע יראה ( או ישנה גוון )

אולם חומרי הבסיס והמקשה ( לפעמים הם שקופים כנוזל ) ישנו את הרכבם וינזלו .( ויכולים לגרום לחימום ולהט - שריפה :idea: )

הרעש עושה רושם של מייסב גלגל אחורי .

אפשר שנכנס חומר מהצבע למייסב האחורי , אפשר אבק שנכנס .

ואפשר בלאי טבעי ( במידה והרכבתה את הדרם נכון :roll:)

נקה היטב את הצבע , ואפשר לנסות להציל את המייסב עם שמן הגנה בריסוס ( שימון ציריות - כגון זז קל )

במידה ולא נשחק והנזק כבר נגרם .

עשה זאת מהר - ככל שתסע עם הרעש , המייסב ישחק ולא תצליח להציל אותו .ואז צריך ( חובה ) להחליף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם כל אני שוב חוזר ואומר לא פירקתי את הדראם בעת הצביעה.

רק את הגלגלים פירקתי וזהו...

הדגשתי את מה שאני אומר כדי ששוב לא יחשבו שפירקתי את הדראם או כל חלק אחר מלבד הגלגלים.

לפני חצי שעה פירקתי את הדרמים כדי להוריד את הצבע(עכשיו פירקתי כדי להוריד את הצבע), אחרי הסרת הצבע, עשיתי שטיפה עם לחץ מים לכל המכלול.

הרעש אולי התחלש טיפה, סגרתי חזק את הגלגלים חשבתי אולי זה ביגלל שהוא לא מחוזק כמו שצריך, אז חיזקתי.

ליין מן, בשביל לשמן את המיסב צריך לפרק את הטבור(נאבה)?

זז-קל וכל התרסיסים למיניהם לא יחזיקו זמן רב, אולי כדי לשמן עם שמן מכונות/שמן מנוע?

פורסם

לפי דעתי פשוט נפלו לך 2 ( או אחד) הברגי הפיליפס הגדולים שמחזקים את מכסה הדראם והם מסתובבים בתוך החישוק,

זה מה שקרה לי אחרי שהרכבתי את החישוקים, החישוק המקורי לחץ על הברגים ומנע מהם להתברג החוצה אך לעומת זאת בחישוקי דמוי "מגנזיום" יש חלל ריק שם ולכן במידה ואחד הברגים לא מחוזק היטב היא יצא ויתחיל להסתובב בחלל.

הרעש היה מאוד דומה למייסב שבור.

פורסם

לא גיורא אתה טועה.

הברגים שלמים והם מחוזקים במקומם, כבר אמרתי שכדי להסיר את הצבע בפעם השניה שפירקתי את הגלגלים פירקתי גם את הדראמים והרכבתי חזרה, הכל מורכב במקום ואני לא רואה בעיות.

את הצבע הסרתי לגמרי עם טינר, ושייפתי אותו עם מברשת פלדה שמתחברת למקדחה, ולאחר מכן שטפתי את הדראמים היטב במים וגם את הרפידות ושאר המכלול עם לחץ מים.

אגב מה תפקיד הטבעת פלסטיק/אלומיניום שמרכיבים "מגנזיום"? למרכז את הגלגל?

פורסם

הערת אגב - במוסך מורשה של מאזדה ראיתי לא פעם שצובעים דראמים / קאליפרים עבור לקוח,

תמיד פירקו את הדראם למטרת הצביעה. כנראה שיש לזה סיבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום לכולם.

אתמול רכשתי ג'אנטים חדשים לרכב, היום החלטתי לצבוע את הקליפרים והדראמים בצבע.

שחכתי מהעניין של החום, צבעתי את הדראמים חיכתי שיתייבש כדי שאוכל להרכיב את הגלגלים ולעבור לקדמיים.

פתאום נזכרתי שהצבע הזה הוא רגיל ולא מיועד לטמפ' גבוהות, וניזכרתי בזה רק לאחר שצבעתי את 2 הדראמים מאחורה והצבע כבר התייבש..

אז כבר לא צבעתי את הקדמיים עד שאני יקנה צבע ייעודי לחום גבוה, ויצבע מקדימה.

הצבע שהשתמשתי איתו הוא של טמבור "סופרלק פלוס"

אחרי שצבעתי והרכבתי את הגלגלים חזרה, נסעתי עם הרכב והתחלתי לשמוע רעש בגלגל האחורי ימני, רעש כמו מיסב חלוד כזה, הרעש בא בקטעים כאלה מהירים לפי המהירות של הרכב.

הרעש כמו שריקות חלשות מאוד במהירות נמוכה, נסעתי עד 50 קמ"ש עדיין לא נסעתי מהר, נסעתי בעיר..

מה יכול להיות הרעש הזה? יכול להיות כי לא חיזקתי מספיק חזק את האומים?

לגבי הצבע, מה יקרה לו בחום של הדראמים, אני חושש שהוא ינזל לי על הג'אנטים ויהרוס אותם, רק אתמול קניתי..

לא פירקתי את הדראמים, צבעתי שהם מורכבים, רק הורדתי את הגלגלים והתחלתי לצבוע, כמובן הכנתי את המשטח לפני הצביעה, עטפתי איזורים שלא יצבעו בטעות, ושלא יחדור צבע לתוך הדראם.

הרעש הזה קצת מטריד אותי זה כמו שריקות חלשות מזכיר משהו חלוד או ללא שימון, והרעש בא בקטעים כאלה שהופכים למהירים יותר עם העלאת המהירות.

הצבע לא יוכל לנזול מסיבה אחת - החום הרב מאדה אותו מייד. מטרת החישוק היא בדיוק למה שגיורא אמר - כדי לא ללחוץ על הברגים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...