Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן, היבואן הוא Audio System, אם תרצה פרטים אוכל לשלוח לך בפרטי, הוא עצמו לא מוכר בצורה פרטית אבל הוא יכול לעזור\להפנות אותך לחנות\מפיץ שעובד איתו.

פורסם
הנתונים החשמלים והאקוסטיים שונים לחלוטין בין הסדרה הישנה לחדשה ( תבדוק טוב ותראה שגם הנצילות שונה)

סורי, טעות שלי, אכן יש כמה שינויים (כנראה כאשר השוויתי - טעיתי בדגמים),

לגבי הנצילות, לדוגמה עם נשווה בין HX250D החדש לישן, אז לחדש יש 88 ולישן 94, כאן השינוי הוא לרעה, מצד שני בחדש הX-MAX ארוך יותר ב4 מ"מ וזה באמת משמעותי.

אני חולה על הסאב שלי, וכנראה שלא אמכור אותו בקרוב, אבל ,(וזה אבל גדול) חסר בו קצת עוצמה, ועם היית מחזיר אותי אחורה בזמן, אז בהחלט הייתי קונה משהו אחר, לדוגמה - W6 של JL, סאב מדהים מכל הפרמטרים לדעתי.

בקצקצ, צריך לשמוע כמה שיותר סאבים , ולהישתדל שזה יהיה אצליך ברכב, על המגבר/מונו שלך, רק כך תוכל לבחור במדוייק מה שאתה אוהב ולא תתאכזב ממנו בעתיד.

• תוכן חדש...