Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשות מישהו מחברי הפורום את הסאב הנ"ל או יצא לו לשמוע את הסאב הזה?

אני מחפש אנשים שהיו להם את אחד מסידרת הסאבים של HERTZ סידרת ה-HI ENERGY.

כמובן מגדלי 12 אינץ 600RMS ומעלה.

תודה!

פורסם

אתה סגור על הסאב הזה? שמעתי תסאב הנ"ל, למעשה אפילו אצלי באוטו, סך הכל סאב נחמד מאוד ומדויק אבל לפי דעתי לא מצדיק תמחיר שלו, שמעתי את לאון פעם אומר שבתיבת רפלקס מקורית הוא נשמע פי כמה וכמה יותר טוב, אני אישית לא שמעתי, אני חושב ש-tzahi85 מחזיק או לפחות החזיק אחד כזה באוטו, דבר איתו אולי תוכל לקבל השמעה.

אני הייתי ממליץ לך לפרסם תקציב ואז תוכל לקבל גם המלצות אחרות.

פורסם

בכל מקרה הסאב שאתה מדבר עליו הוא מהסדרה הישנה, אם כבר HIGH ENERGY למה לא ללכת על סדרת HX החדשה? שינוי די מהותי הם הכניסו את טכנולוגית ה-V-CONE המיושמת גם בסט הגבוהה שלהם (MILLE), אמור להיות שינוי מאוד מהותי לטובה.

פורסם

אכן יש לי את הסאב הנל והוא לא פחות ממעולה מדוייק מאוד! וגם עוצמה לא חסרה לו, למרות שהוא מוצהר 600 אצלי הוא מקבל 800 ונשמע מעולה. הבאס שלו פנצ'י ולא שמן כמו למשל W7.

המחיר שלו הוא 2000 -+

לגבי הסאבים החדשים לדעתי הסדרה שיש אצלי נשמעת הרבה יותר טוב מהסדרה החדשה מה גם הוא סתם יקר יותר בלי להצדיק את התוצאה זאת דעתי אחרי ששמתי גם את הסדרה החדשה.

IBIZA 20vt

פורסם
בכל מקרה הסאב שאתה מדבר עליו הוא מהסדרה הישנה, אם כבר HIGH ENERGY למה לא ללכת על סדרת HX החדשה? שינוי די מהותי הם הכניסו את טכנולוגית ה-V-CONE המיושמת גם בסט הגבוהה שלהם (MILLE), אמור להיות שינוי מאוד מהותי לטובה.

הכוונה שלך שHBX יותר ישן מהHX ?

וחשבתי לקחת אותו בגלל שהוא מגיע עם תיבה מקורית.

מבחינת הספקים הוא נותן על הדף אותם תוצאות (תקן אותי אם אני טועה)

מה הטווח מחירים של הHX ?

יצא לך לשמוע את הHX ?

אכן יש לי את הסאב הנל והוא לא פחות ממעולה מדוייק מאוד! וגם עוצמה לא חסרה לו, למרות שהוא מוצהר 600 אצלי הוא מקבל 800 ונשמע מעולה. הבאס שלו פנצ'י ולא שמן כמו למשל W7.

המחיר שלו הוא 2000 -+

לגבי הסאבים החדשים לדעתי הסדרה שיש אצלי נשמעת הרבה יותר טוב מהסדרה החדשה מה גם הוא סתם יקר יותר בלי להצדיק את התוצאה זאת דעתי אחרי ששמתי גם את הסדרה החדשה.

המחיר שלו היה 2000 ש"ח פלוס מינוס ? או שאתה קנית אותו במחיר הזה?

ודרך אגב איפה?

פורסם

אכן ה-HBX יותר ישן מסדרת ה-HX החדשה, ולא אין לי מושג איך הם מתומחרים ואיך הם נשמעים.

אבל כמו שאמרתי בסדרת ה-HX יש את טכנולוגיית ה-V-CONE אותה הטכנולוגיה המיושמת בסדרה הכי גבוהה שלהם, סדרת ה-MILLE.

פורסם
אכן ה-HBX יותר ישן מסדרת ה-HX החדשה, ולא אין לי מושג איך הם מתומחרים ואיך הם נשמעים.

אבל כמו שאמרתי בסדרת ה-HX יש את טכנולוגיית ה-V-CONE אותה הטכנולוגיה המיושמת בסדרה הכי גבוהה שלהם, סדרת ה-MILLE.

נו ומה היא עושה הטכנולוגיה הזאת?אפשר הסבר?

זה שיש טכנולוגיה דומה למילה זה בגלל שהם מאותה חברה זה לא אומר כלום על הסאב לכל חברה יש את הטכנולוגיה של. בגלל זה גם סאב של מילה עולה 5000+ וסאב היי הנרג'י עולה 2000+

IBIZA 20vt

פורסם
זה שיש טכנולוגיה דומה למילה זה בגלל שהם מאותה חברה זה לא אומר כלום על הסאב לכל חברה יש את הטכנולוגיה של. בגלל זה גם סאב של מילה עולה 5000+ וסאב היי הנרג'י עולה 2000+
א.זה לא טכנולוגיה דומה אלא זה בדיוק אותו הדבר (ה-VCONE).

ב.זה לא שכל הסאב אותה הטכנולוגיה, מה אתה חושב שסאב מסתכם בממברנה? לסדרת ה-HIGH ENERGY הביאו רק את טכנולגית ה-VCONE יש עוד הרבה דברים באח הגדול (המילה) שאין ב-HIGH ENERGY.

פורסם

אלי, דני סך הכל התכוין למצב שכמו למשל בקורולה החדשה ישתמשו בלדים בהם משתמשים בקאמרי. שימוש בטכנולוגיה שלקוחה מסידרה או רכיב יקר יותר - ברכיב מסדרה נמוכה יותר - זולה יותר.

זה לא הופך את היי-אנרג'י למילה, אבל זה מראה שהם שואפים לדמות אותו לזה בחלק מהמאפיינים שלו.

פורסם

לי יש את ההיי אנרג'י הישן, מתי שיצא החדש, לקחתי את הנתונים החשמליים ואקוסטיים של שני האלמנטים

(10") וזה פשוט זהה.

לדעתי סתם מהלך שיווקי, אבל YOU NEVER KNOW :idea:, צריך לשמוע.

פורסם
לי יש את ההיי אנרג'י הישן, מתי שיצא החדש, לקחתי את הנתונים החשמליים ואקוסטיים של שני האלמנטים

(10") וזה פשוט זהה.

לדעתי סתם מהלך שיווקי, אבל YOU NEVER KNOW :idea:, צריך לשמוע.

הנתונים החשמלים והאקוסטיים שונים לחלוטין בין הסדרה הישנה לחדשה ( תבדוק טוב ותראה שגם הנצילות שונה)

• תוכן חדש...