Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

שאלה לי אליכם, מהכותרת היא דיי ברורה, אך אני אפרט מעט.

אני גר בצפון הרחוק ובאיזור חוף אכזיב יש שני מפגשים של מסילות ברזל (לא פעילים כמובן).

הצפוני יותר מצבו בכי רע ופשוט כנראה מהזמן ומסיבה שעדיין לא ברור, בזמן חידוש האספלט אף אחד כנראה לא דאג לסדר את הבור שנוצר ולמלא ולישר את האיזור באספלט. אז יוצא שמשני צידי מסילת הברזל הכביש סביר וממש מתי שאתה עובר את הפסים,

בקיצור הבנתם.

התקשרתי דבר ראשון למע"צ שאגב מהתקלות ראשונה שלי עם מוקד הפניות שלהם אין לי מילה רעה אחת להגיד עליהם.

עוד באותו יום בטווח של שעה התקשר אלי עובד מע"צ ואמר שהוא כבר נמצא במקום ושכמו שהודיעו לי בטלפון שכנראה האיזור לא באחריותם אלא באחריות הרכבת, אך הוא אמר שהוא עשה שם תיקון זמני ובאמת מילא את הבורות הרציניים באספלט.

כחצי שעה לאחר מכן חזרה אלי אותה בחורה נחמדה ואדיבה ששוחחתי איתה לגבי מפגע זה ואחר ואמר שבאמת היה שם איש מטעמם ומסרה לי את מה שכבר נאמר והוסיפה שפנייה בעניין הועברה לרכבת ישראל, רציתי ללוות את התהליך ושיעדכנו אותי מטעם רכבת ישראל היכן זה עומד אך לצערי הגעתי לכל מיניי מחלקות ואגפים וכמו שאתם מבינים הועברתי מאחד לשני ואף אחד לא יכל לתת לי תשובה חד משמעית, לבסוף הגעתי לאגף בטיחות ושם הובטח לי שיבדקו את הפנייה ויחזרו אלי עוד באותו היום ואם לא אז למחרת ויגידו לי היכן כל זה עומד. כמו שאתם מנחשים שום דבר לא קרה וכבר עברו 10 ימים והמפגע עוד לא טופל ואף אחד לא חזר אלי עם תשובה כמובטח.

דבר ראשון אני מצטער על אורך ההודעה, דבר שני אשמח לקבל את עצתכם למי ניתן לפנות כדי שבאמת הנושא יטופל ברצינות ויתוקן הדרוש תיקון.

תודה רבה.

פורסם

הבחירות בפתח פנה לראש המועצה האזורית.

אני די בטוח שאני יודע על איזה מעבר אתה מדבר , ליד לימן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מועצה אזורית זה מועצת "מטה אשר" ונכון מאוד מדובר במעבר האמור יש שם ממש ליד בית ספר כלשהוא.

הבעיה שהמועצה הזאת לא מטפלת בכלום ממש כלום, עוד לא היה משהו שפניתי אליהם לגביו והם אמרו לי שהם מטפלים בו או יודעים מי כן. הדברים היחידים ששמעתי מהם זה "מה? אנחנו לא יודעים" "זה לא קשור אלינו" "אנחנו רק מטפלים בגביה".

בחירות לא יעזרו כאן כנראה.

פורסם

אין לך ברירה אלא לפנות לבית משפט שהוא יחליט מי אחראי על הדרך הזו ויחייב אותו לשלם על הדרך את הפיצויים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...