Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב עדכון:

נרכשו סליבים, פיסטונים וסט-אטמים חדשים בעיר-האבות! הרכב יכנס לאוברול בחודש הקרוב.

שלום.

מברוק ובהצלחה!!!

מי מבצע את עבודת שיפוץ המנוע? ומה אם יתר החלקים כגון מערכת טימינג מיסבי טלטל ומיסבים ראשיים?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ערב טוב אסף עופר דני וכל באי הפורום :

לעופר אתה גורם לי להסמיק.

אז כך נסעתי על רנו 4 עד לפני כשנתיים (בערך) כולל גם התקופה של השירות הצבאי בתור רכב פרטי, הרכב מוכר לי היטב במיוחד דגמי ה- 1100 זו אחת היצירות היפות שהצרפתים המציאו אי פעם , הרנו 4 שופרה מכאנית וחרשתי איתה את כל הארץ נפרדתי ממנה לפני שנתיים כי רציתי רכב מודרני ואכן עשיתי,לרנו 4 יש קסם שאי אפשר להתעלם ממנו אני עוקב באיפוק אחרי מה שהח'ברה כותבים פה על הרנו 4 , אין שבוע שאני לא נכנס פעמים רבות לאתר של רנו4 בתקווה שיום אחד יקום בארץ מועדון ואתר דומה.

חבר יקר מהצפון מתכוון למכור רנו 4 שנת 82 שמורה להפליא ואני אומר זאת באחריות מלאה יש לו כמה ריג'קטים קטנים , מצד שני יש לי רנו 4 שנת 72 ללא ניירות של איש זקן שנפטר לפני כשנתיים במצב מקורי בינתיים אני במשא ומתן עם הילדים שלו ,ההעדפה שלי זה ללכת על ה- 72 על אף העבודה הרבה שאני אצטרך להשקיע בה .

פורסם
שלום.

מברוק ובהצלחה!!!

מי מבצע את עבודת שיפוץ המנוע? ומה אם יתר החלקים כגון מערכת טימינג מיסבי טלטל ומיסבים ראשיים?

בברכה בני ל.

ביקשתי המלצות מזקני העיר ואני עדיין מתלבט. לגבי השאר: טיימינג יש לי, מיסבים, אמרו לי שקל להשיג במקומות המיועדים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אז כך נסעתי על רנו 4 עד לפני כשנתיים (בערך) כולל גם התקופה של השירות הצבאי בתור רכב פרטי, הרכב מוכר לי היטב במיוחד דגמי ה- 1100 זו אחת היצירות היפות שהצרפתים המציאו אי פעם , הרנו 4 שופרה מכאנית וחרשתי איתה את כל הארץ נפרדתי ממנה לפני שנתיים כי רציתי רכב מודרני ואכן עשיתי,לרנו 4 יש קסם שאי אפשר להתעלם ממנו אני עוקב באיפוק אחרי מה שהח'ברה כותבים פה על הרנו 4 , אין שבוע שאני לא נכנס פעמים רבות לאתר של רנו4 בתקווה שיום אחד יקום בארץ מועדון ואתר דומה.

חבר יקר מהצפון מתכוון למכור רנו 4 שנת 82 שמורה להפליא ואני אומר זאת באחריות מלאה יש לו כמה ריג'קטים קטנים , מצד שני יש לי רנו 4 שנת 72 ללא ניירות של איש זקן שנפטר לפני כשנתיים במצב מקורי בינתיים אני במשא ומתן עם הילדים שלו ,ההעדפה שלי זה ללכת על ה- 72 על אף העבודה הרבה שאני אצטרך להשקיע בה .

השאלה אם תוכל להעלותה לכביש אחרי כ"כ הרבה שנים. ל-72 יש מנוע 845cc ויש לי אחד כזה בחצר במצב סופני - אם תחליט לקנות את האוטו תוכל לקבל את המנוע עם תיבת ההילוכים, אולי הם טובים לחלקים עבורך.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

לדעתי כן אפשר להעלותה לכביש בחזרה טרם הוגדרה כרכב אספנות הבעיה היחידה זה שלילדים אין עדיין צו ירושה ,מצד שני ל1100 ישנם ביצועים טובים יותר .

פורסם

צו ירושה אינו מהווה בעייה, אם יש הסכמה בין הילדים, זכות ראשונה לאישה במידה והיא עדיין חיה, נגשים לרבנות פותחים תיק, ירושה, דרוש סכום קטן לפתיחת התיק (כמו כל דבר במגזר) מקבלים פסק של דיין, הולכים למשרד הרשוי מעברים את הבעלות על שם האישה, משלמים אגרה ומשנים סטטוס לאספנות, ומשם לדואר ומעברים שוב בעלות על שמך, במקרה ואין אישה חוקית, ידרשו חתימה של כל היורשים במקרה זה כל הילדים הרשומים על שם הנפטר! ושוב הפרוצדורה משרד הרשוי דואר הביתה!

מבלי לראות את הרכבים אני הייתי הולך על הוותיק מבין השנים, יותר נדיר ויותר אתגר, אגב, למה לא שניהם? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לדעתי כן אפשר להעלותה לכביש בחזרה טרם הוגדרה כרכב אספנות הבעיה היחידה זה שלילדים אין עדיין צו ירושה ,מצד שני ל1100 ישנם ביצועים טובים יותר .

רן הציע רעיון נחמד! תקנה את שניהם, ואחד מהם "תקפיא", כדי שאני אקנה אותו כשאוכל.:twisted::lol:

סתם...:oops:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

שמח לשמוע ממך רמי - איש יקר אתה ! :oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

למען החברים:

באתר יד שניה נמצאו במדור אספנות:

- רנו 4 טנדר משופצת למכירה, אפשר לראות אותה במדור אספנות באתר (www.yad2.co.il)

- רנו 4 שנת 82' נראית מקסימה, כנראה שזאתי הרנו שרמי דיבר עליה, גם היא במדור האספנות באתר הנ"ל.

V.jpg

VV.jpg

VVV.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
ביקשתי המלצות מזקני העיר ואני עדיין מתלבט. לגבי השאר: טיימינג יש לי, מיסבים, אמרו לי שקל להשיג במקומות המיועדים.

אני אמנם לא מזקני העיר, בעצם גם לא מהעיר... אבל האיש הזה עם הרנו הצהובה מבין דבר או שניים במכונאות, מניסיון. שווה לך לבדוק את בית המרקחת שלו לפני שתפקיד את המנוע שלך אצל מישהו אחר.

הבעייה אצלו היא שבנוסף תקבל אוצר מילים חדש יחד עם האוברול...

פורסם
אני אמנם לא מזקני העיר, בעצם גם לא מהעיר... אבל האיש הזה עם הרנו הצהובה מבין דבר או שניים במכונאות, מניסיון. שווה לך לבדוק את בית המרקחת שלו לפני שתפקיד את המנוע שלך אצל מישהו אחר.

הבעייה אצלו היא שבנוסף תקבל אוצר מילים חדש יחד עם האוברול...

תן עוד פרטים. נשמע מעניין.:roll:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
תן עוד פרטים. נשמע מעניין.:roll:

בני מתועד בפורום לא מעט.

אתה צריך לראות אצלו מנוע לפני הרכבה מוכן במסדר המפקד כדי להבין את ההקפדה.

אצלי הוא מתחזק את "הצי" המשפחתי - 2 רנו + 1 פיאט אספנות

אם תרצה עוד - שלח ה"פ

פורסם
בני מתועד בפורום לא מעט.

אתה צריך לראות אצלו מנוע לפני הרכבה מוכן במסדר המפקד כדי להבין את ההקפדה.

אצלי הוא מתחזק את "הצי" המשפחתי - 2 רנו + 1 פיאט אספנות

אם תרצה עוד - שלח ה"פ

ראיתי עכשיו את התמונות מהשיפוץ של הצהובה.:shock::shock::shock:

האם אתה רומז שיש סיכוי שהאוטו שלי "יעבור" בסדנת השיפוץ המרשימה הזאת:?:

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...