Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בישראל אתה תשמע אמא קוראת לילד בן 3 שלה "אבא'לה". ובכלל, כל הסלנג הזה של "אבא'לה" "אבויה" נשמע לי מה זה מפגר. הרי אתה בחיים לא תשמע מישהו אומר באנגלית father'le ~!! :lol:

לא מדויק, הבנתי שקוראים לאבאל'ה daddy-yo משהו כזה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

רק בישראל יש תקופות חולפות של ת'רנדים פליליים כמו :בעל שרוצח את אישתו בדקירות סכין,אחרי זה אמהות אשר רוצחות את ילדיהם,או אבא שאונס את ביתו,מטפלות שמתעללות בפעוטים,מטפלים מהפיליפינים אשר מכים אנשים מבוגרים ,דקירות במועדונים.,מהילות בכספים ע"י שרים וחברי כנסת בממשלה וכו'..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מהילות בכספים ע"י שרים וחברי כנסת בממשלה וכו'..

כן, קיבלתי פעם שטר 200 ש"ח שנמהל ב20 ש"ח. הרגשתי ממש פראייר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רק בישראל גנב שפורץ אלייך לבית יכול לתבוע אותך אם אפילו תנסה להעיף אותו החוצה...

זה קרה כבר בארה"ב גם כן...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
רק בישראל אתה תשמע אמא קוראת לילד בן 3 שלה "אבא'לה". ובכלל, כל הסלנג הזה של "אבא'לה" "אבויה" נשמע לי מה זה מפגר. הרי אתה בחיים לא תשמע מישהו אומר באנגלית father'le ~!! :lol:

סליחה שאני מנפץ לך את האשליה אבל בארה"ב היה נהוג (ויש כאלה שעדיין אומרים) "DADY-O" אז כנראה שגם בזה הקדימו אותנו...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

רק בישראל משלמים על הונדה סיביק שנת 92 מה שבחו"ל היו משלמים על BMW סדרה 5 שנת 2000, ועוד חושבים שהרוויחו. ולא, זה לא מייחד אותנו ממדינות כמו מיאנמאר ורפובליקה דומיניקנית

רק בישראל כשמחיר הנפט ירד ב-30 אחוז, מחירי הדלק ירדו ב-20 אגורות

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק בישראל פותחים שרשור שנקרא "רק בישראל".

כמובן גם תכנית טלוויזיה בעלת שם זהה בפריים טיים.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

וכותבים מלא דברים שקיימים בחצי עולם ומעלה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...