Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסקנה המתבקשת מהשרשור הזה היא

ששום דבר מסוים לא מייחד אותנו בהשוואה לשאר העולם.

אבל השילוב של כל אותם דברים יחד - כן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לקבל דו"ח תנועה ולרוץ לכתוב בפורום על שחיתות בקרב מתנ"א, כי נתנו לי דו"ח על זה שבסך הכל נסעתי 140 איפה שמותר 90 ובכלל יש שם ראות מצויינת (רואים מצויין את כל הפרסומות של סלקום), כביש סלול באיכות מעולה (היה לפני פגיעת קטיושה ב-2006 , התהפכות סמיטריילר ב-2007 ואימון גדוד שריון ב-2008 ), ובכלל יש לי רכב מודרני ובטוח (יונדאי אקסנט '95 טסט ב-200 שקל מתחת לשולחן, אבל יש לו שוק מצויין), ואני נהג מצויין (28 נקודות בשנה, והאריכו לי את הנהג חדש ב-4 שנים, אבל עברתי טסט ראשון (ותיאוריה עשירית), כך שכל זה לא נחשב).

ובכלל, מהירות לא הורגת, הכל שקרים של התקשורת, כי זה נראה טוב בכותרת של העיתון :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאתה רוצה לעצור במעבר חצייה אתה חושב פעמיים בגלל שלא בא לך על תאונת חזית-אחור.

מהירות הקול גבוהה בארץ ממהירות האור- תמיד תשמע את הצפירה לפני שצבע הרמזור יהפוך מכתום לירוק.

מטומטמים שחונים באמצע הכביש, ועוד באים אליך בטענות של "מה אתה רוצה ממני?".

מטומטמים שחוסמים אותך בחנייה כפולה כשממול יש חנייה בשפע, ועוד יש להם החוצפה לבוא אליך בטענות שאתה מפריע להם לאכול. כן כן, מבוסס על מקרה אמיתי.

אתה מתקן בהצלחה (בטעות) מכשיר חשמלי בעבודה, ולמחרת הבוס מביא לך 5 אחרים ועוד מדפסת ישנה לטיפול 10000.

אדיוטים שחותכים אותך במהירות, ועוד מוציאים לך אצבע משולשת כשאתה צופר כדי למנוע תאונה.

אדיוט שיוצא מהחנייה מימין, אדיוט שיוצא מהחנייה משמאל, שניהם לא מסתכלים במראות ומתפרצים לכביש באותו זמן. קרה לי היום , כמעט מרטו אותי משני הצדדים:roll::evil:. וכמובן מתעצבנים עליך שאתה מפריע להם.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמתי לב שהרבה מגיבים רשמו שרק בישראל נדחפים לפניך בצומת ובכלל נהיגה חוצפנית כזאת. הסיבה לזה שזה רק בישראל כי ברוסיה לפחות אם אתה תעשה את זה ואתה סתם בחור פשוט, יצאו אליך מהרכב שחתכת וישברו לך את הצורה. כמו שקרה לישראלי ההוא באוסטרליה שחתך פקק של רכבים ונדחף. הוא עדיין מאושפז לא?....

ככה זה בהרבה מקומות בעולם...לטוב ולרע.

פורסם
למה ישראלי? זה קורה בכל העולם.

כי רק לישראלי יש עוד חוצפה להתלונן על זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שמתי לב שהרבה מגיבים רשמו שרק בישראל נדחפים לפניך בצומת ובכלל נהיגה חוצפנית כזאת. הסיבה לזה שזה רק בישראל כי ברוסיה לפחות אם אתה תעשה את זה ואתה סתם בחור פשוט, יצאו אליך מהרכב שחתכת וישברו לך את הצורה. כמו שקרה לישראלי ההוא באוסטרליה שחתך פקק של רכבים ונדחף. הוא עדיין מאושפז לא?....

ככה זה בהרבה מקומות בעולם...לטוב ולרע.

בישראל יכול השכן שלך לרצוח אותךנפש בגין חנייה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

^או בגלל סיגרייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק בישראל עעעערס יכול לעקב את התנועה במשך 5 דקות, רק כדי לאיים עליך ולהסביר לך שאם איי פעם תעשה לו אורות בנתיב השמאלי ב-60 קמ"ש בכביש של 90, אתה תחטוף דקירה.

לא לפני שהוא שהוא יזדנב מאחורך ויעשה לך בחזרה אורות גבוהים.

----

פורסם

שיפורי שיגרום לרעש

שלום שמי ליאור ולפני יומים קניתי יונדאי קופה , לפני היונדאי רכבתי עם אופנוע ספורט שעשה רעש ,ואני חולה על הרעשים של המנוע , מה אתם ממליצים להרכיב על האוטו כדי שיעשה רעש ספורטיבי , תודה רבה

הופיע כאן בפורום שיפורים.

אבוי לי

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...