Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף העולם יום רביעי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לפני שעה בחדשות שמחר זה רק תרגיל כדי לראות שהכל מוכן, הניסוי עצמו יתקיים בעוד כמה שבועות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לקבל קישור, תודה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1014923.html

אחד שמצאתי, כל חיפוש בגוגל על "CERN" ואהוד דוכובני/עילם גרוס/גיורא מיקנברג יניב המון תוצאות.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תודה רבה.

אם כך, אני צריך לתקן את עצמי - יש כאלה שסבורים שיווצרו

חורים שחורים (ביניהם המדענים הישראלים),

ויש כאלה שסבורים שהחורים השחורים יבלעו את כדור הארץ

(אלה המדענים ששכחו לבלוע את הגלולה האדומה בבוקר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"למכירה גולף עקב נסיעה לחור שחור"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה שיפה באמת הוא שהערב ידווחו כל מהדורות החדשות בהקלה שסוף העולם לא הגיע, למרות הכל.

כל ההדיוטות חובבי תיאוריות הקונספירציה ינשמו לרווחה, ויעברו להתעסק בהיסטריה הבאה (האח הגדול\חיזבאללה\כוכב נולד 423\הפצצה האיראנית\הילדה רוז וכיוב').

בינתיים, מאיץ החלקיקים הזה ימשיך לפעול בעשרות השנים הבאות.

הניסויים ה"כאילו מסוכנים" שאמורים להביא את סוף העולם יתחילו להתבצע רק בעוד מספר שבועות או חודשים, אבל כשהם יקרו אף כלי תקשורת כבר לא ידווח על זה, כי יכולת הקשב והריכוז של רוב האוכלוסיה שואפת לאפס, ובעוד כמה שבועות הראש של כולם יהיה עסוק בדבר מה אחר.

וככה, יום אחד פתאום יתגנב מאחוריכם חור שחור באמצע הרחוב ויאכל אתכם, בדיוק כשתהיו לא מוכנים (כי בטלוויזיה יהיה בדיוק הגמר של הישרדות 16). :-)

פורסם

לראות הישרדות 16 או להאכל ע"י חור שחור? אני אקח אחד שחור to go

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

משחר ימי ההסטוריה מנסים להפחיד אותנו, אם זה מיסיונרים של דת שניסו להפחיד אותנו על"י קיום העולם הבא כביכול ואם זה התקשורת של היום שמפחידה אותנו בכל דקה שעוברת עם פצצה איראנית, טרור עולמי , עולם שמתחמם וכיו"ב.

לכל אלה מכנה משותף אחד, כולם רצו לשלוט בנו.

הפחדה היא אמצעי השליטה הטוב ביותר, ברגע שתפחיד מישהו, יהיה לך יותר קל לשלוט בו.

לכן, הסירו דאכה מליבכם וכבו את הרדיו\טלוויזיה כשיש חדשות, שום דבר טוב לא ייצא מזה.

אסיים בציטוט משיר נחמד :

Dont worry about the future; or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.

פורסם
ז"א מה הקשר בין זה שיש בעיות אחרות בעולם, לבין זה שעושים ניסויים פיזיקליים שעולים כסף?

לפי ארגון הבריאות העולמי כל 5 שניות מת ילד מתת תזונה בעולם. אז זה כמו שאני אשאל אותך למה אתה מחזיק אוטו, כשיש אנשים שמתים מתת תזונה?

.

אז אני אומר, אם הצליחו לגייס מיליארדים בשביל ניסוי שלא ידועה ההצלחה שלו,

אז למה לא להתאמץ עבור דברים חשובים יותר? רעב, אסונות טבע,שיקום של ערים שלמות שנחרבו.

באמת שלא חסר על מה "לבזבז" כסף.

פורסם
הלוואי שיצליחו ויגלו לנו איך העולם נוצר, במקום האגדות שמספרים לנו.

אבל למה להשקיע בניסוי 5.5 מיליארד דולר?

לא יותר קל לשאול את שמעון פרס?

פורסם

תכלס הפחדה

כמו שבפורום מאיימים בחסימת המשתמש, דמוקרטיה עובדת הרבה יותר טוב עם גרזן מעל הראש 8)

חוץ מזה מי שדואג בנוגע לניסוי, מדובר במתקן באורך 27 קילומטר שנמצא מתחת לפני האדמה כמה מאות מטרים

בניסוי מעורבים 80+ ישראלים ככה שזה לא ה"רוב" כי מדובר בערך ב10000 מדענים, אבל רוב הסיכויים שאת הישראלים שומעים הכי הרבה במתקן.

החשיבות של הניסוי היא בלמצוא את מוצא החומר, כלומר את החלקיק שמכיל את היסוד למסה של כל חומר. מישהו אמר טלפורטינג?

וכו'

ולמודאגים,

לא נורא פעם פחדו שמי שיפליג בספינה לקצה הים יפול מהעולם, היום מפחדים שניצור חור שחור שיבלע את כולנו.

פורסם

Dont worry about the future; or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.

WEAR SUNSCREEN

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

רגע אז לא הפכנו לסלט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...