Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי עם חבר שלי ברכב שלו אם זה משנה אז יש לו הונדה אני הוא ועוד חבר היינו נסעו לכיוון הכאמל בחיפה והוא השחיר את כל החלונות מקדימה ומאחורה 100%,נסענו ולא יודע אך פתאום בצ'ף פוסט עצר אותנו שוטר והתחיל לחפש את הרכב החלונות הקידמיים היו מורדים ככה שהוא בהתחלה לא ראה את ההשחרה אבל הוא שם לב שיש מאחורה אז הוא אמר תעלו שניה את הקידמיים העלנו והוא ראה הוא רשם דו"ח של 1000 שקח,עוד חבר שהיה איתנו התחיל להתווכח איתו והכל שזה לא הגיוני אלף שקל על כזה דבר בקיצור אחרי מריבה של 20 דקות החלטנו פשוט לתלוש את החלונות הקידמיים וזהו הוא ויתר,אז יש עכשיו מין שיטה ניראלי,שאם שוטר עוצר אותך פשט תתלוש רק אם יש לך מדבקה אבל,אני לא יודע מה קרה לשוטר אבל הוא פשוט ויתר זה הגיוני?

HONDA

פורסם

מה שלא הגיוני, זה שאנשים נוסעים עם השחרה 100% מקדימה ומסכנים את החיים שלהם ושל אנשים אחרים.

1000 ש"ח זה מאוד הגיוני במקרה הזה ובא ללמד לקח את אלא שלא אכפת להם כלום חוץ מעצמם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא הבנתי איך זה מסכן חיים של מישהו אחר?

אני לא מבין את השטות הזאת, מצד אחד, חבריי הפורום פה מעודדים חופש מוטרי, מצד שני, אם יש מישהו שרק השחיר את החלונות שלו, כבר מתנפלים עליו שהוא מסכן חיים לא חוקי ושאר ירקות.

מצד אחד אתם מקניטים את החוקים ומתלוננים שהם מפגרים, אבל באותו רגע שמישהו רק משחיר חלונות כבר מתנפלים עליו.

תפסיקו להיות צבועים.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

מי כאן צבוע? (חוץ מהחלונות :lol:)

אתה מוזמן לחפור קצת בארכיון הפורום, רוב הדעות שתראה לגבי השחרת חלונות קדמיים או השחרה יתרה של חלונות יהיו שליליות.

חלון כהה מדי = ראות פחות טובה = מסוכן לנהיגה, זה הכל.

פורסם

גם אני מסכים, למרות שיש לי חלונות כהים (בטוח שלא 100%) מרגע הקניה ורק לחלונות הצד האחוריים.

לא קדימה ולא חלון אחורי ולא כלום.

למה משתמשים בזה? איני יודע, אבל אולי זה טוב עושה קצת צל ברכב ואווירה אינטימית.

טוב, לא להגזים..

גם קשר עיין בין הנהגים הוא חשוב מאוד ואחד הפרמטרים שאי-אפשר להוציא ממערכת הכבישים, חלון מושחר או כהה חוסם את הקשר הזה. מסוכן? בוודאי.

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

לא אמרתי שזה טוב זה שזה מסכן זה ברור אבל אין מה לעשות יש אנשים שלוקחים על עצמם את הסיכון ולא חושבים על אנשים אחרים כנראה,שאלתי אם הגיוני מבחינת זה שתלשנו והוא ויתר כי גם מאחורה היה 100%.

HONDA

פורסם

למיטב ידיעתי זה החוק.

מטרותו העיקרית היא אכיפה ולא ענישה (למרות שקשה לראות את זה בחוק הישראלי אך בנייר כן קוראים את זה)

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

1000 ש"ח נותנים על הורדה "בטיחותית"

ראות לקויה זה סיכון בטיחותי

בלילה עם חלונות מושחרים קדימה אין מצב שאתה מצליך לראות משהו במראות הצד.

וזרקת פה את המושג "חופש מוטורי" אין פה שום דבר "מוטורי" בלהראות ערס ולא לראות!

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

שי,

לא הבנתי מה אתה מנסה לברר.

לפני פחות משבוע, ביקרת בשירשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=223861&highlight=%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D&page=2 צביקה כיוון את כולם להודעה של KOMPY.

אתה חושב שאם עברו 5 ימים, משהו השתנה?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא אמרתי שזה טוב זה שזה מסכן זה ברור אבל אין מה לעשות יש אנשים שלוקחים על עצמם את הסיכון ולא חושבים על אנשים אחרים כנראה,שאלתי אם הגיוני מבחינת זה שתלשנו והוא ויתר כי גם מאחורה היה 100%.

מי אמר שאסור להשחיר מאחורה?

מותר להשחיר את החלונות מאחורה בלבד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא מבין את השטות הזאת, מצד אחד, חבריי הפורום פה מעודדים חופש מוטרי, מצד שני, אם יש מישהו שרק השחיר את החלונות שלו, כבר מתנפלים עליו שהוא מסכן חיים לא חוקי ושאר ירקות.

אין בארץ יותר מדי חופש מוטורי...

מתנפלים על חבר פורום שעושה מהחוק כראות עיניו,

ומתפלא אח"כ שנותנים לו דו"ח .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לא הבנתי משהו. השוטר היה שוטר תנועה רגיל? או בוחן רכב? איך הוארצה לתת לכם קנס ללא הורדה מהכביש? הרי על חלונות מושחרים (מקדימה) נותנים הורדה מהכביש בתוספת קנס, יכול להיות שהוא סתם איים עליכם ולא התכוון בכלל לבצע שום דבר?

וכן, חלונות מושחירם 100 אחוז מקדימה זה בהחלט מסוכן, אצלי מקדימה יש השחרה עדינה בגבול הסביר וזה בהחלט מספיק. נסעתי כמה פעמים ברכב מושחר לחלוטין מקדימה וזה מסוכן מאוד, מכיוון שבלילה קשה לך לראות את מראות הרכב שלך. לכן לטובתץ הבטיחות שלכם, עדיף שתורידו את ההשחרה להשחרה עדינה ולא יותר מכך.

ROOONEEYY

פורסם

נסיעה ברכב לא תקין = עד 1K ש"ח קנס.

הקנסות על הורדה מהכביש מתחלקות ל-3 - 250, 500 ו-1K.

1K מקבלים בדר"כ רכבים אשר נרשם להם בגרירה בלבד.

ד"א, על זיהום אויר ניתן לקבל גם 1K ולעיתים אף העמדה לדין והקנס הקבוע בחוק הוא 3K.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...