Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100% מקדימה?!

אני נהגתי מספר חודשים בצבא על רכב עם 50% מקדימה ו-80% מאחורה, חייב לציין שלא פחדתי כל כך בחיים שלי. בלילה זה בכלל היה סיוט. כשלא הייתי עם המפקד הייתי מוריד את החלונות לגמרי. הייתי צריך להסתכל במראות פי 2 יותר ממה שאני רגיל בשביל להיות בטוח שאין אף אחד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כל הכבוד לשוטר!

לנסוע ברכב עם חלונות אטומים זה פשוט לא להיות מודע לכל מה שקורה מסביב. ככה זה כשהדאווין מוגזם, לא מסתפקים ב-2 חלונות, אוטמים את כל האוטו.

פורסם
כל הכבוד לשוטר!

לנסוע ברכב עם חלונות אטומים זה פשוט לא להיות מודע לכל מה שקורה מסביב. ככה זה כשהדאווין מוגזם, לא מסתפקים ב-2 חלונות, אוטמים את כל האוטו.

אני מסכים איתך לגמריי,רק לא הבנתי למה הוא ויתר אחרי שהורדנו את החלונות.

ברור שזה טוב בשביל חבר שלי שהוא ויתר בגלל הכסף אבל צריך ללמד לקח לדעתי.

HONDA

פורסם
לא הבנתי למה הוא ויתר אחרי שהורדנו את החלונות.

ואללה, עם חברים כמוך, מי צריך אויבים :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שי יכול להיות שפשוט תפסתם אותו ביום טוב וזה הכל? :wink:

מה שאני לא הבנתי איפה החלק של "כתיבה ללא סימני פיסוק" כאן?

פורסם

מורנו,

אומנם בהודעה הראשונה יש פה ושם סימני פיסוק אבל הם כמו מחט בערימת שחת.

שים לב איזה רצף ארוך מאוד יש בין סימן לסימן, ואם תקרא כפי שצריך לקרוא עברית, תבין שלא רק שאפשר לומר שאין פיסוק - גם מה שיש לא בדיוק מסתדר עם ההתנסחות הבעייתית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זוהי ההוראה לשוטרים.

אם הנהג מקלף על אתר את הציפויים - לא לתת קנס.

לא היתה פה כל נחמדות מצד השוטר לחברך, זהו הנוהל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

1,000 ש"ח זה מעט!

מותר להשחיר מאחור עד 75%. מלפנים אסור.

יש חשיבות לתת לנהגים שמסביבך לראות דרך השמשות שלך קדימה. כמה פעמים יוצא לכם בצומת, שהרכב לפניכם מסתיר את הרמזור, ואתם רואים אותו דרך חלונות הרכב שלפנים. שימו לב כמה פעמים אתם רואים את אורות הבלימה של שניים שלושה רכבים לפניכם דרך שמשותיו של הרכב ממול. ברגע שמשחירים את החלון הראייה נפגעת ומכאן גם הבטיחות.

בלי לפגוע באיש מחברי הפורום הנכבדים, למה נראה לי כי להתווכח עם השוטר על הדו"ח, לזלזל בבטיחות ובחוק הולך יופי עם השחרת החלונות? אני גם לא אופתע אם תא המטען היה שכוב מטה כאילו מוסתרת שם גופה, בגלל משקל הרמקולים.

• תוכן חדש...