Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

כרגיל אני מנסה לדאוג לכך שתהיו הראשונים לדעת (כשאפשר...).

אז הנה סקופ קטנטן (קטנטן - כי זה היה חייב להגיע):

בעקבות החלטת הועד של IRDA עליה דווח כאן בשבוע שעבר (ויתור על תחום הראלי והעברתו לניהול הפורשים), נסללה הדרך לשיתוף פעולה בין שתי קבוצות נהגי הראלי בארץ. מטעמים ברורים, לא ארחיב לגבי ההסכמות אליהן הגיעו שני הצדדים.

כן אומר, כי נסללה הדרך להקמת התאחדות ראלי שתכלול בתוכה בתחילה ענפי ראלי, ספרינט ראלי, דראג וספורט עממי ובהמשך ע"פ ההתפתחות של הענפים גם: אוטו גראס, אוטו קרוס, היל קליימב ועוד.

בנוסף ניתנה הסכמה של כלל הצדדים לבחון האפשרות לשתף פעולה עם ההתאחדיות האחרות שכבר קמו (בעיקר בתחומי המנהלה).

נקווה שהפעם לא יהיו מי שישימו "מקלות בגלגלים" (זה היה הביטוי של טל"ש, לא?)...

:wink:

בהצלחה לכולנו,

אלון חלווה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחזיר לחיים את השרשור אחרי שביקשו ממני להורידו לפני מספר ימים עד שתחתם הצהרת עקרונות!

ובכן - נחתמה הצהרת עקרונות בין שני פלגי נהגי הראלי (IRDA והפורשים) על הליכה משותפת להתאחדות ראלי אליה יצורפו תחומי הדראג והספורט העממי. מכתב הסכמות חתום ע"י הצדדים הוגש לראש הרשות לספורט מוטורי יוסי ניסן.

אם לא יהיו "סיכולים ממוקדים" ו"הפתעות" - תהיה בקרוב התאחדות רישמית נוספת בתחום הראלי, ספרינט ראלי, אוטו גראס, דראג וספורט עממי וכן בסיס לתחומי ה"היל קליימב" והראלי קרוס.

מי ייתן,

אלון

פורסם

אוטו גראס?

הסבר בבקשה...

אני מאמין שלא מדובר בתחרות בזמן שהנהגים "דלוקים" מעישונים :twisted:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

כמי שמצוי בלב העניין אני יכול לאמר לך - זה אמיתי.

יום שלישי הקרוב הוא יום מפתח. ישיבת ועד IRDA בנושא. אני גם מבין שלרשות הספורט נשבר מכל מיניי מעכבים.

מי שלא יישר קו הפעם עם רצון הרשות - כנראה ישלם מחיר כבד. לפחות את המחיר שאנחנו הספורטאים שילמנו בחודשים האחרונים של חיכוכים פנימיים מיותרים עליהם רכבו בעלי אינטרסים חיצוניים.

אני מקווה שזה נגמר.

עידכונים יהיו בהמשך השבוע.

כרגיל - אם זה קורה - ואם אפשר לפרסם בלי לגרום נזק - אתם תהיו הראשונים לקרוא על זה!

פה בפורום כמובן...

:wink:

אלון

פורסם

רמי שלום

אלה מסוג השאלות המזמינות באלאגן

משאים ומתנים,הסכמים,הסכמות מתקיימים ומתדיינים עליהם לא בפורומים.

מכיוון שאתה חי את הנושא איתנו כבר המון זמן,אני לא חושב, ברצינות גמורה שזו הבמה שעליה ואיתה אתה צריך להתדיין.

מה אתה מחפש פינג פונג של תגובות?

אתה ואתם יודעים בדיוק לאן נושבת הרוח,מה המערכת יחסים ביניכם לבין שאר הגורמים כולל הגורמים הרלוונטים ברשות.

מיותר לדוש בזה בפורומים כאלה ואחרים

בידידות וברצינות

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

כמו שדני כתב , זה לא המקום לדיון !

רמי

כמדומני היית צריך להגיע לפגישה בנושא ובטלת אותה , בבקשה ממך ,נהג בממלכתיות כפי שאתה דורש בדרך כלל !!

מחכה למועד הפגישה מיום שני שעבר ....

אני זמין תמיד.

מישל

פורסם

רמי ידידי,

אל תעורר פרובוקציות. בבקשה.

עניינית לשאלתך - ההתאחדות פתוחה לכל ספורטאי פעיל ללא הבדלי גזע מין ודת. כשיהיו כאלו בממ"י (ואם יש אני אשמח להכיר) - היא תהיה חברה לגיטימית בהתאחדות (היא צריכה תקנון מתאים כמובן - מנהל תקין - בחירות וכו' - אני מקווה שאין לכם בעיות פרוצידורליות כאלו). כל אחד יכול להבחר להתאחדות גם "מארגן אירועים" כמו ברוך שליט וכמוך. אתם מוזמנים להעמיד עצמכם לבחירה. מצידי אם הספורטאים או נציגיהם יבחרו בממ"י לנהל להם את העניינים - ברוך הבא.

אני אישית - לא מאמין שזה יקרה.

קיבלת תשובה.

אלון

פורסם

שלום לכולם

עד היום לא הגבתי כי ממש לא עניין אותי רמי אתה יודע מי שאני ושוחחנו. תתחילו להפנים שבמידה ומועדון מירוצי ישראל לא ישנו את הגישה שלהם ומהר זה יהיה מאוחר. הגענו לנקודה שלא יכולים להמשיך לטחון את העבר וצרכים להסתכל קדימה אז עשו זאת ומהר.

בברכה המטיף

פורסם
שלום לכולם

עד היום לא הגבתי כי ממש לא עניין אותי רמי אתה יודע מי שאני ושוחחנו. תתחילו להפנים שבמידה ומועדון מירוצי ישראל לא ישנו את הגישה שלהם ומהר זה יהיה מאוחר. הגענו לנקודה שלא יכולים להמשיך לטחון את העבר וצרכים להסתכל קדימה אז עשו זאת ומהר.

בברכה המטיף

מטיף יקר,

למרות שהפעם אתה מביע עמדה דומה לשלי (ואני בהחלט נהנה לראות קצת תמיכה מידי פעם - בד"כ אני בצד המותקף...) - קצת מפריע לי שאתה מגיב בנושא זה בעילום שם. (בעבר קבלתי על כך שזה נעשה כנגד IRDA) מה גם שחלק מהאנשים כאן - לפחות לדבריך - יודעים מי אתה.

אשמח אם תגלה לנו את שימך או מעורבותך בנושא.

אשמח גם אם זה יהיה בהודעה פרטית (קצת פחות...)

תודה,

אלון.

פורסם
מטיף יקר,

למרות שהפעם אתה מביע עמדה דומה לשלי (ואני בהחלט נהנה לראות קצת תמיכה מידי פעם - בד"כ אני בצד המותקף...) - קצת מפריע לי שאתה מגיב בנושא זה בעילום שם. (בעבר קבלתי על כך שזה נעשה כנגד IRDA) מה גם שחלק מהאנשים כאן - לפחות לדבריך - יודעים מי אתה.

אשמח אם תגלה לנו את שימך או מעורבותך בנושא.

אשמח גם אם זה יהיה בהודעה פרטית (קצת פחות...)

תודה,

אלון.

אלון ערב טוב לך בגלל שכתבתי פה בפורום לפני כמה שבועות שאני חושב שהם עשו שגיעה בקשר לדובי חסמו את אפשרותי להמשיך ולפרסם כן כן אלון זה אני זלמן THE BUGIMAN כל טוב ולהתראות ביום שלישי

פורסם

חברים

לא תקום התאחדות ללא ממ"י! תצעקו, תריבו, תקללו, אותי זה באמת לא מעניין אני לא נכנס כאן לוויכוח או לכול פולמוס אחר, פשוט קובע עובדה, אתם פשוט לא מפנימים הרבה דברים שכבר דשנו עליהם בעבר ואין מקום לחזור עליהם כאן.

מישל עדין אנחנו מחכים לתגובה מכם לקביעת מועד פגישה שמשום מה נידחה לא על ידנו (להזכירך משהו אמר שהוא בחו"ל שיחזור ניפגש) אני ממתין.

ברוך

• תוכן חדש...