Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , כיוון שמעולם לא היה לי רמקולים חוץ מ4 אינטש הרוסים שקיבלתי ,

אין לי שום ידע ובכלל שום מושג איך לטפל/לשמור על רמקולים בצורה כדי שישארו כמו חדשים ולא יהרסו,

אני עמוד ליהיות בעל מאושר של סט קומפוננט ,סאב ומגבר

לכן אני מבקש מימכם טיפים,עצות והמלצות על איך לטפל במערכת שלי.

תודה לעוזרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיגע בהם שהם עובדים.

אל תשטוף אותם במים.

אל תבעט בהם.

אל תדחוף עליהם מברגים.

אל תשפריץ עליהם ספריי לניקוי חלונות.

אל תילחץ עליהם.

אל תמרח עליהם חומוס:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו, העניין עם החומוס, זה מנסיון? אני יודע שאתה חי ונושם אודיו לרכב, אבל אוכל אודיו לרכב? נסחפת.

סה"כ, פשוט להשתדל שלא יחטפו מכות מיותרות (בד"כ נפתר ע"י רשת הגנה), להשתדל לפני החורף לבדוק הגנה מפני מים, לראות שהחיווט לא חשוף, ואגב גם חמוצים לא הולך עם רמקולים משהו, לא יודע בקשר לשאר 8)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הייתי מוסיף, כי כדי לשמור שהרמקולים לא ייהרסו, אל תביא אותם לגבול יכולתם. אם אתה אוהב להפציץ, דאג שיהיו לך רמקולים ומגברים מתאימים.

בנוסף, ובעיקר לטוויטרים זה רלוונטי, דאג לכסות אותם בשמש כשאינך נוסע, ולא רק בכדי להסתירם מפני גנבים, אלא גם מפני השמש.

אם אתה חובב רמקולים בחומוס, הייתי ממליץ לך לשדרג לרמקולים בחומוס עם שמן זית וזעתר, זה יתרון עצום בנמוכים אח"כ..

פורסם

צביקה, זה כבר חומוס HI-END;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הכי פשוט יהיה לומר לך שתשקיע בהתקנה - צורת ההתקנה ורכיבי ההתקנה.

לאחר מכן צריך לכוון את הרכיבים כמו שצריך. - זה מאוד תלוי בסטאפ שלך.

אלו הם הדברים הראשונים שנדרשים על מנת להבטיח את שמירתם.

תשתדל להימנע ממשחקי אקולייזר קיצוניים. תזכור שכל 3db תוספת לתדר מסויים מכפילה את העוצמה באותו תדר ומוסיפה לתדרים סמוכים (תלוי בערך ה "Q"). אנשים נוטים להוסיף "צלילים" והרבה וכך עלולים לפגוע בטויטר.

אם יש לך קרוס פאסיבי יש לך הרבה פחות לעשות על מנת לשמור על האלמנטים. (אני מניח שיש לך)

תאזין לוופרים והמלצה שלי בד"כ לא לחתוך אותם כל כך נמוך.

תדאג לבדוק שהמערכת החשמלית ברכב תקינה לחלוטין.

שמור משמש כשהרכב "עומד". - כסה במגן שמש.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

התאמת הרכיבים חשובה מאד, מגבר חלש מידי עלול לגרום נזק לרמקול שקשה לצפות בגלל עיוות מאסיבי של האות.

התקנה מקצועית הכוללת אבטחה של החוטים באזיקונים, חיבור נכון, הגנה מפני חלון הרכב שיורד לפעמים קרוב לרמקול, יש לוודא איטום נגד מים בעיקר אם זה רכב ישן ולהשתמש ברשת הגנה (גריל) מספיק צפופה.

כיוון נכון של המערכת מבחינת תדרי חיתוך וכיוון המגברים (גיינים) ויחידת הקצה (HU).

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לאון נגע בנקודה חשובה

חשוב לדאוג שגם הקרוסים (במידה ויש) ימוקמו במקום יבש (ושישאר יבש גם בחורף) ולא יזרקו לתוך הדלת סתם כך, כמו שהמתקינים בארצנו אוהבים לעשות. יש לדאוג לאבטח את הקרוסים לנקודה מסויימת אשר תמנע מהקרוסים להיזרק מצד לצד וכך חיבורי החוטים עלולים להשתחרר ומכאן ועד קצר הדרך קצרה.

כמו כן, עצה על הדרך, עדיף שיותקנו סופיות כבלים ואם מהדרין אפילו להלחים את הסופיות לכבל ולא להסתפק בלחיצת נעל הכבל

בכלליות כמו שאמרו חשוב לדאוג לרשת רמקול שתגן מפני רגליים וידיים ואפילו משמש ישירה- דבר שמייבש את הגומי על הרמקול

חוץ מזה כמו שאלי הזכיר רצוי להימנע ממריחת חומוס ובפרט חומוס באלאדי אותנטי שעלול לפגוע במרקם האחלה של הרמקול

פורסם

אתם אנשים רעים.

אני באתי לתת כמה המלצות ומצאתי את עצמי במטבחון של העבודה מנגב חומוס על הבוקר.

8)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמירה על הרמקולים בתוך הרכב זה:

1. להתקין אותם טוב -ככה שההגבהה או המשטח שהם יושבים עליו יהיה יציב ולא חופשי או משחורר - שהרמקול לא יסבול מרעידות.

2. לכוון נכון את הקרוסים ככה שהרמקול לא ינגן תחום תדר שהוא לא אמור לנגן - זה קריטי.

3. לשמוע הקלטות איכותיות ככל הניתן בשביל למנוע עיוותים לרמקולים - זה קריטי.

4. לכוון את הגיינים ככה שיהיו כמה שפחות עיוותים - זה קריטי.

5. אם אין גרילים על הרמקולים - החברה לא נכנסת לרכב עם עקבים גבוהים ואתה לא נותן טרמפים לחיילים עם "מארוך" (אמ 16 ארוך) :-P

שמירה על רמקולים בבית באכסון - תעטוף בניילון, תעטוף בקלקר, תכניס לארגז, תסגור במסקנטייפ ותשכח מהם בבויידאם.

ואז אפשר להתפנות לערב מין וסביח מוצלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לגבי הקלטות איכותיות, מצאתי את עצמי קופץ ומתנפל על מתג הכיבוי של הרדיו דיסק, כשלפתע שמעתי קליפינג עצבני, אני מאחל לאידיוט שהפיץ אותו, שישרף לו שלושה רמקולים יקרים בזה אחר זה. :-)

מצד שני, קשה להריץ כל שיר בתוכנת בדיקה, אז הפתרון הטוב ביותר - דיסק מקורי :-)

כן, כן, הלוואי עליי שכל הדיסקים יהיו מקוריים.

לגבי נושא החומוס, אני מנוע מלהמליץ לך דווקא על חומוס צבר משום קירבתי העמוקה לניהאד הירדני..

פורסם

בנוגע למוזיקה מדיסק לא מקורי- עדיף לצרוב שירים רק מעל 192 KBPS מה שמתחת לדעתי לא נשמע טוב בקטעים מסובכים במוזיקה עם ריבוי צלילים

אגב חומוס, מה כבר אתם במרכז מבינים בחומוס כאשר הדבר הכי קרוב לסעיד שאכלתם זה שהייתם פעם אחת בטיול שנתי בעכו

חומוס מספר 1- לאחד המפגשים אני אדאג להביא כמות נכבדה

אגב מן הראוי לגלות שמדי פעם אני נהנה לבקר בחומוס סעיד בעכו ברגע שהוא פותח ב 5:40 בבוקר

פורסם

פלאפל ג'ינה ביפו!

חומוס של פונדק אסא!

לגבי נושא של הקלטות - אני בדרך כלל קונה דיסק מקורי של אמן שמרשים אותי וממיר אותו באופן עצמאי ל320KBPS קבוע.

אם אני מוריד מהרשת ואני באמת משתדל כמה שפחות - אז אני מוריד מתוכנות כמו soulseek שאפשר לראות מראש איך הקובץ דחוס ואז סורק אותו.

יש פורומים כמו hqshare.net שניתן להוריד מהם דיסקים מקוריים ויש כמובן את הטורנטים למינם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשיתם אותי כל כך רעב על הבוקר אני חושב רק על הארוחת צהריים עכשיו.

חאלס..8)

אני ממליץ לכם לנסות קצת audiophills cd's.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תוכן חדש...