Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבת וידאו חדשה - צוות Kobi-Racing

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

מצורף קישור לאתר של דובי, ובו סרטון שמציג את הצוות שלנו, צוות Kobi-Racing.

אני רוצה להודות בשם הצוות, לדובי שאירגן את יום הצילומים הנפלא הזה.

כמובן תודה ענקית לחיים, עודד, מיכל ואדם שהפיקו, צילמו וערכו את הסרט המדהים הזה.

תודה על עוד צעד קדימה, בקידום הספורט המוטורי בארץ הקודם.

תהנו!

*מנהלים - לא לטעות, אין כאן פרסום של אתר, אלא משהו אישי וישראלי*

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

כתבה יפה ומקצועית, כל הכבוד.

שאלה לשי: הבנתי מהכתבה שאתם כותבים את ספר הדרך בשיטה מיוחדת שלכם.

מה עושים במירוצים בהם מקבלים ספר דרך מהמארגנים? תמיד יש זמן לכתוב רישומים שלכם?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

הנווטים לא כותבים ספר דרך

הצוות מקבל ממארגן המירוץ את ספר הדרך,הם נוסעים על המסלול לפי ספר הדרך במכונית רגילה (לא מירוץ)

וכותבים את תנאי המסלול בשפה שלהם (של הנווט והנהג).

מותר להם לנסוע על המסלול בנסיעה מנהלתית רק פעמיים לפני התחרות,לפי זמן מוקצב בפועל.

השפה שבה משוחחים הנג והנווט בזמן המירוץ היא שפה אישית ביניהם ,הציבור שעוקב לא תמיד מבין מה מדברים

ואליעזר בן יהודה (מחייה השפה העברית) היה מתהפך בקברו לו היה שומע את השפה:-D:-D.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מותר להם לנסוע על המסלול בנסיעה מנהלתית רק פעמיים לפני התחרות,לפי זמן מוקצב בפועל.

דני לוי

דני, תגיד , מה הם נוביס ? טירונים ? מתלמדים ?

מותר להם פעמיים ?

אנחנו "המקצוענים" מרשים לנו רק פעם אחת !!

איזה תותחים אנחנו !!! :roll: :roll: :roll:

מישל

פורסם

מישל ידידי

אם זו שעת לצון אני איתך:-D:-D:-D

ואם ברצינות רצית תשובה, הא לך הסטוריה קצרה.

עד שנת 2000 כל מירוצי הראלי בעולם התאפיינו באי צדק משווע

הנהגים המקומיים קיבלו ספרי דרך שבועיים לפני המירוץ וטחנו את ה"אמא" של המסלול עד שהם ידעו אותו בע"פ ובעיניים סגורות, כנ"ל היה לגבי הספרינטים (כזכור לך נהגתי בספרינטים בקפריסין שנים רבות)

בשנת 2001 הוציא הFIA תקנה בין לאומית האוסרת זאת, והדבר אומץ ע"י כל ה-ASN בכל מדינה.

החוק מדבר על כך שבראלי בין לאומי מקבל הצוות את ספר הדרך של היום הראשון 4 ימים לפני המירוץ,מקבל TIME TABLE של כניסה לסטייג'ים, מחתים מרשל וחייב להכנס ולצאת בזמן מוגדר.

למחרת הצוות מקבל את היום השני והשלישי.

גם פה ישנם תרגילים, הידוע מביניהם הוא שרושמים קבוצה פיקטיבית למירוץ,הנהג ה"פיקטיבי" והנווט רושמים NOTES

אח"כ משווים את זה עם הצוות שבאמת ינהג,ולא מופיעים לאירוע.

בכל אופן גם ישנן הקלות,למשל,

במדינות מסויימות בעולם ישנם נווטים שפרשו שרושמים את הNOTES עבור כלל המתחרים,ולצוות מותר לעבור רק פעם אחת על המסלול (לזה התכוונת?)

שים עוד הרבה חוקים בנושא אבל זה לא המקום ,רציתי רק לענות לך אם הגזמתי אני מתנצל:oops:

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

תודה ענקית לדובי מילר על האירגון, ולחיים עודד מיכל ואדם צוות הצילום התותח על סרט מקצועי, ויותר מזה על

קידום הספורט המוטורי בארץ, בעבודה קשה,ויחד עם זאת באהבה ומכל הלב.

בברכה,

קובי כהן וצוות קובי רייסינג

פורסם

אחלה כתבה!

צריך לשדר אותה בטלביזיה, דחוף!

דני, דובי, אולי תכניסו אותה ל"ראלי עולמי"?

אני שמח שנתנו דגש גם לשי ולניווט (דובי:-P) ולא העלימו את הפרט הזה כמו שהעלימו את השם של הנווט ממכוניות ה-WRC.

כן ירבו...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...