Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אכלנו ב OLIVE בתל אביב וקמנו עם קילקול קיבה - מה לעשות ?


gsi16v
שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתה בטוח שזה קורה בכל מסעדה?

אין שום סיבה שזה יקרה במסעדה שמקפידה על הגיינה ותוקף מוצרים, ולא רק על חסכון.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אין לך דבר יותר טוב לעשות מאשר להרוס לאנשים תמימים את הפרנסה?

 

99% מהאנשים שאוכלים שם מרוצים עד הגג!

 

בכל מסעדה זה קורה,אתה רוצה לסגור את כל המסעדות או לתבוע כל מסעדה שקיימת בארץ?

 

להרוס לאנשים תמימים את הפרנסה ?? בחייך !

 

ארבעה אנשים קיבלו קילקול קיבה ועוד שלושה הריחו ריח רע במסעדה.

מדובר כאן במקרה רציני שחייב טיפול !

 

אם מכונאי רכב לא היה מחזק לך את הברגים כמו שצריך והגלגל היה מתנתק הייתה יושב בשקט ? לא !

אז למה אם שף\בעל מסעדה\מנהל משמרת מחליט למכור בשר מקולקול שהוא סכנה לבריאות כן צריך לשבת בשקט ?

 

אי אפשר להגיד שזה מקרה חד פעמי, קיבה רגישה של מישהו או סיבה אחרת, אם ארבעה אנשים חלו באותו יום. זה מפגע בריאותי, נקודה. וגם על מפגע בריאותי חד פעמי צריך לתת את הדעת, במיוחד שהסיכוי שזה היה בתום לב שואף לאפס !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי להזמין אתכם לדאבל דייט בגושפנקה הזה :wink:

תבחרו סניף :lol:

 

אם כבר אז תשקיע - בוא לאונאמי :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהנזק המצטבר ש"הפירסום" שלך יצר , זה עונש די גדול,

אבל צריך לפנות לרשויות לגבי מכירת בשר מקולקל .

מי שמתפרנס ממכירת מזון - שידע היכן נמצא הגבול ,

וכשחוצים אותו -

לחלקנו כואבת הבטן, אני מקווה שלחלק השני יכאב בכיס.

אני מגיע לשם כדי לאכול מוקפץ ולשלם כסף,

הבטן שלי היא לא פח- זבל .

A simple prop to occupy my time

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אם זה היה בטעות/לא שמו לב יכולתי להבין, אבל כתוצאה מהנסיבות זה היה כדי להיפטר מכמויות של בשר לא טוב.

 

אני לא רואה מצב שבו העובדים לא ידעו ולפחות המנהל משמרת שהבשר אינו טרי,

אם 3 בנות לא אכלו שם בגלל ריח של בשר רקוב באויר אז זה אומר דרשני.

אם זה שמכין את הסנביצים מתעקש לתת להם צריבה על האש, זה טריק ידוע !!

העובדים בעצמם נוגעים בבשר מתחת לאף שלהם ולא מאחורי הויטרינה כמו הסועדיים וכמו שאני יודע לא להגיש חלב חמוץ שאינ מקציף אותו אז זה אמור להיות אותו רעיון.

אני מתאר לעצמי שזה לא רק ארבעה אנשים מתועדים שעברו חצי יום תהפוכות בטן אלא בערך כל מי שנגע בנגלה הזו.

אותה נגלה שנמכרה בידיוק ביום שבו או שיפקדו את המקום זה אנשים אחרי בילוי שרק תתן להם לטרוף (בידוק כמונו) ותדחוך להם את כל מה שאתה לא צריך, זה גם טריק של ענף האוכל.

 

 

זה לא אומר שהמקום ייסגר/הפרנסה תיפגע ובעל המקום ינדב קצבאות, מקסימום הוא יקבל צריבה קלה וריענון על אחריות כלפי הלקוח וגם להציל את שמו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלונה תגרום לסגירת המקום ופיקוח של כמה פעמים בשבוע, ואז לא יבדקו רק את הבשר, יבדקו לו גם ניקיון במקום ועל כל גרגר אבק יסגרו לו את המקום והוא יחוייב בניקוי המקום.

 

תחשוב שאתה שבועיים ויותר מעסיק עובדים שינקו לך את העסק ויקרצפו אותו, שלא לדבר על הפשרת המקררים כדי לנקות אותם.

 

 

בקיצור, מישהו סגר את העסק בגלל זה.

 

הסיכוי שסתם ככה יבואו פקחים לביקורת שגרתית שואפת לאפס ובגלל זה רוב המסעדות לא נקיות (כולל מסעדות גורמה), אבל ברג שהגיעו הפקחים, הסיכוי לעבור את הבדיקה אפסי ואז מתחיל הבלגן.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אם זה היה בטעות/לא שמו לב יכולתי להבין, אבל כתוצאה מהנסיבות זה היה כדי להיפטר מכמויות של בשר לא טוב.

 

אני לא רואה מצב שבו העובדים לא ידעו ולפחות המנהל משמרת שהבשר אינו טרי,

אם 3 בנות לא אכלו שם בגלל ריח של בשר רקוב באויר אז זה אומר דרשני.

אם זה שמכין את הסנביצים מתעקש לתת להם צריבה על האש, זה טריק ידוע !!

העובדים בעצמם נוגעים בבשר מתחת לאף שלהם ולא מאחורי הויטרינה כמו הסועדיים וכמו שאני יודע לא להגיש חלב חמוץ שאינ מקציף אותו אז זה אמור להיות אותו רעיון.

אני מתאר לעצמי שזה לא רק ארבעה אנשים מתועדים שעברו חצי יום תהפוכות בטן אלא בערך כל מי שנגע בנגלה הזו.

אותה נגלה שנמכרה בידיוק ביום שבו או שיפקדו את המקום זה אנשים אחרי בילוי שרק תתן להם לטרוף (בידוק כמונו) ותדחוך להם את כל מה שאתה לא צריך, זה גם טריק של ענף האוכל.

 

 

זה לא אומר שהמקום ייסגר/הפרנסה תיפגע ובעל המקום ינדב קצבאות, מקסימום הוא יקבל צריבה קלה וריענון על אחריות כלפי הלקוח וגם להציל את שמו.

 

 

אתה חייב לפעול, זמבר אותם!

 

מנסיון העבר טריקים כאלו הם עניין שיטתי של מנהלים שמעדיפים רווח על בריאות הציבור.

 

פנה לתוכנית של אמנון לוי, יתכן וישלחו תחקירן עם מצלמה נסתרת לעבוד שם קצת.

 

איך תרגיש שבגלל רשלנות ותאבת בצע, מישהו ימות מאיזה חידק/ וירוס קטלני ואתה יכלת למנוע זאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ToMeR,

אין שום בעיה שפקחים יגיעו בתכיפות ושהמקום יקורצף.

אם המקום עומד בדרישות התברואה, ממילא בדיקה של משרד הבריאות לא תעלה דבר. אם המקום אינו עומד בדרישות, לא יקרה כלום אם הוא יישר קו וימשיך בדרך המלך.

לא פעם ולא פעמיים התגלו ליקויי תברואה כלשהם בבתי מלון מפורסמים, והדבר הגיע לכותרות העט"ר. עסק ששמו הולך לפניו כאיכותי, ידע להתגבר על תקלה ולהמשיך, עסק שמחפש לקמבן, מן הסתם אינו ראוי להמשיך בפעילותו.

 

gsi16v,

קצת יהיה קשה להוכיח שהקילקול קיבה נגרם מהם.

הדרך הנכונה להוכיח זאת ולזכות בטיפול יעיל ומהיר היתה צריכה להתחיל בכך שתתפנו למיון בבי"ח. ברגע שחדר מיון קולט מספר אנשים על אותה תופעה מאותו המקום, הוא זה שמערב מיידית את משרד הבריאות, ואז הטיפול, הביקורת, המסקנות והפירסום מקבלים הד הרבה יותר גדול.

במקרה שכזה, משרד הבריאות פונה לבתי החולים הנוספים ומבקש לקבל מידע אם היו מקרים נוספים גם אצלם.

 

ולפעם הבאה, לפני שאתם רעבים -תנו לסנסורים של בנות זוגכם לקבוע אם המקום מתאים אם לאו. חוץ מזה,קצת התחשבות גם בהן - אתם זוללים והן צריכות לנשום את הסרחון ולרעוב או להסתפק בתחליף כלשהו, רק כי אתם לא מוכנים להחליף מקום?

אולי זה "עונש" על חוסר ההתחשבות בהן :lol:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתי להוסיף בהודעתי הקודמת - תודה על האזהרה !

 

מה שאמיר אמר נכון מאוד, עם האינטואציה (ובטח ובטח שעם חוש הריח) לא מתווכחים. משהו נראה לך לא בסדר, לא לאכול !!

 

אני באופן אישי משתדל לא לאכול אף פעם במקום ששמעתי אליו ביקורת רעה (אני לא מתכוון ללא היה לי טעים, אלה למיקרים של קלקולי קיבה וכדומה).

 

בקיצר, עוד אחד ל BLACK LIST ! (לא ה BLACK של בוקשסטר :lol:)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...