Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי ברכב:

רדיו דיסק פיוניר בלוטוט (לא זוכר דגם)

קומפ' קדימה של הרץ 3 חלקים.

2 מגברי סיירה.

4 ערוצים (לא זוכר הספק)

ומונובלוק בערך1400 RMS- ומי שזילזל במגבר הזה של סיירה אז המונובלוק הזה פתח 2 סאבים של אלפה סוניק אם אני לא טועה שכל אחד 1000 RMS.

סאב קיקר CVR 400 RMS.

אז נימאס לי מהמגברים ומהסאב ואני מתכוון להחליף.

כבר יש לי רוקפורד 1001BD שמוציא 1000 RMS.

על איזה מגבר 4 ערוצים אתם מציעים לי ללכת? אמרתי אם כבר יש לי מונו של רוקפורד אז נעשה סט?

אולי זה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=36755

אומרים שהרוקפורד אוברייטד, אמיתי? מוציא יותר מ50 RMS לערוץ? האם זה מספיק?

אני מוכן להשקיע עד כ-1200 ש"ח, האם המגבר הנ"ל מוצלח?

בעתיד אני מתכוון להעביר את הקומפ הקומפ' הקידמי לאחור ולשים קדימי היי אנרג'י, האם המגבר הזה מספיק לשניהם? צריך הבהרות בעניין.

לאחר מכן איזו ערכת חיווט איכותית אתם מציעים לי לקנות? לא משהו יקר אבל אם כבר להשקיע במגברים אז אני רוצה לנצל אותם.

אשמח לתשובות. תודה.

פורסם

עוד בקשה קטנה, לא מזמן פירסם כאן מישהו שעשה מן בנייה קטנה בבגאז' של הB4 בצד, אשמח לקישור לדיון הזה כדי לקחת את הרעיון וגם לשאול את בעל הרכב כמה שאלות.

תודה, סליחה על החפירה.

פורסם

אצלי יש בניה של המגברים בצד אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך לבחור שהסביר לי ובסוף גם עזר לי בבניה ובהתקנה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתה לא מבין כמה חיפשתי, רשמתי "בנייה בB4" "מערכת בB4" ניסיתי הכל הכל ולא מצאתי חח תודה לך.

אם אפשר גם עזרה בקשר למגברים.

פורסם

לדעתי JBL75.4.

נכנס לך בול ב 1200 ש"ח, ויעשה עבודה טובה על כל זוג קומפוננט (להוציא מהכלל דברים יוצאים מהכלל)

מתחדשת*

פורסם

נראה שיש בזאפ ביקורות טובות עליו (למרות שאני לא יודע עד כמה הן באמת אמינות)

למרות שאין לי נסיון עם מוצרים של רוקפורד, זו חברה בעלת שם לא סתם.

אם הוא אנדרייטד? תתקשר לאחד או יותר מהחנויות שמחזיקות בו ותברר.

מתחדשת*

פורסם

עדיף הp.450 באותו מחיר גם של רוקפורד,מוצהר 4 כפול 60 ואצלי בתעודה רשום 4 כפול 93,וראיתי אצל אחרים גם יותר מ100 rms לערוצ

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ בפעם האחרונה.

איזה מגבר 4 ערוצים יגביר הכי טוב הרץ היי אנרג'י ועוד סט אנרג'י רגיל?

עד 1500 שקל, אני נואש! צריך תשובות.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...