Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קומפונט קדמי של MOREL TEMPO בגודל 5.25"

2. זוג 5.25" של MOREL מאחורה

3. סאב של KICKER CVR עם תיבה לפי מידות היצרן

4. מגבר של CARDINAL V15

את הHU שלי אני משאיר...

כל זה ב2100 ש"ח.

איפה אפשר לבצע התקנה של הרכיבים בAUDI A3 שלי?

האם אתם ממליצים על הרכיבים הנ"ל?

אם לא אפשר המלצות לרכיבים שונים?

התקציב הוא עד 2500 ש"ח.

תודה על העזרה :):-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקומפוננט מאחורה מיותר עדיף שתשקיע יותר בקומפוננט מקדימה

את הסאב אנחנו פה לא כ"כ אוהבים...:wink: יש אפשריות טובות יותר במחיר שלו

מגבר מאוד מאוד פשוט שעושה את העבודה[הלא טובה] אבל ממש לא יספק לך את כל מה שצריך בשביל סאב כזה

קופוננט לדעתי תקנה מורל דוטק אוביישן כ1200 שקל[אבל צריך לשמוע קודם..אולי לא ימצא חן בעינייך]

מגבר או מק אודיו Z4200 משומש או JBL 75.4 משומש כ750 שקל

סאב סרון ווגה HED12 כ800 לחדש

ויש עוד כמה אפשריות באזור ה600 כמו הרוקפורד P2

די קרוב לתקציב שלך...

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

סיוויק ,

זה לא לעניין להגיד שאת הCVR אנחנו לא אוהבים ולעשות הכללה

לדעתי האישית הCVR נותן תוצאות טובות בהרבה יותר מאשר ההיפוניקס שברשותך וזה לדעתי האישית לאחר כמה וכמה התקנות גם עם זה וגם עם זה .

הCVR הוא אחד הסאבים עם התמורה הגדולה ביותר לתקציב .

לפותח השרשור - קרוב לוודאי שלהשיג את הCVR בהתנגדות סופית מתאימה למגבר לא תצליח

לכן הייתי חושב על סאב שהתנגדותו הסופית 4 אוהם .

98% מהקיקר הנ"ל מגיעים לארץ בהתנגדות של 2\8 אוהם סופי .

פורסם

שמע, השאלה היא האם אתה מעוניין להשקיע ברכיבים טובים או שאתה מעוניין לסגור על מחיר שיתאים לכיס.

הרכיבים שאתה מדבר עליהם הם טובים, לא יותר.

בגדול זה יוציא סאונד חזק ודי נקי אבל תוך שנה גג וגם זה אולי בהגזמה זה ילך, ואז תבוא עוד השקעה. לדעתי אם אתה נהנה משמיעת מוזיקה באיכות ובעוצמה שווה לך להשקיע ברכיבים של חברות הרבה יותר טובות. מורל זו חברה ישראלית ואיכות הרכיבים לצערי, בהתאם. זה אולי יוציא סאונד די טוב כמו שאמרתי אבל החומרים שממהם עשויים הרכיבים הוא מה שנקרא - זבל, וזה שם המשחק ברכיבי סאונד כיום.

הייתי ממליץ לך ללכת על מותגים גרמניים למשל MAGNAT , ETON, AUDIO SYSTEM וכו', שהחומרים שמהם עשויים הרכיבים הם חומרים טובים ואמיתיים כמו זהב טהור 24K וחלקם אפילו בעבודת יד(כמו אצלי). ומה זה בעצם נותן הזהב למשל? מניעת קורוזיה (חלודה) מהמעגלים וכך זה שומר על עצמו לאורך זמן.

אצלי למשל יש קומפוננט של ETON כולה 75 RMS אבל מוציא לך צליל שלא חלמת לשמוע.

מגבר של PREMIER 800W וסאב 12' של AUDIO SYSTEM שפשוט עושה לך מסאז'ים מטורפים! וזהו. לא צריך יותר בשביל לשמוע צליל אדיר. עדיף השקעה קצת יותר גדולה בשביל ליהנות מהסאונד לאורך זמן.

זו העצה שלי, מקווה שתשתמש בה.

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם

לדעתי האישית הCVR נותן תוצאות טובות בהרבה יותר מאשר ההיפוניקס שברשותך וזה לדעתי האישית לאחר כמה וכמה התקנות גם עם זה וגם עם זה .

.

כל אחד והאוזן שלו:wink: אני אוהבתי יותר את ההייפוניקס שלי בתקופה שקניתי אותו...

כרגע אני מרגיש שהוא החוליה החלשה במערכת שלי ושוקל להחליף לID Q

אני לא אומר שהCVR הוא סאב לא טוב...בד"כ אנשים פה בפורום לא ממלצים עליו בתקציב הזה

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

לא ממליצים אם היה לו תקציב של 2500 לסאב.

אבל הוא רוצה קומפוננט,מגבר וסאב במחיר הזה, אין מה לעשות צריך להתפשר.

איזה HU יש לך.!?

פורסם
לא ממליצים אם היה לו תקציב של 2500 לסאב.

אבל הוא רוצה קומפוננט,מגבר וסאב במחיר הזה, אין מה לעשות צריך להתפשר.

איזה HU יש לך.!?

אני מעוניין ב

זוג רמקולים 5.25 לדלתות מאחורה.

זוג קומפוננט לדלתות מקדימה גם 5.25

מגבר

סאב

הHU הוא של KENWOOD דגם יחסית ישן, 4X45 שאני מאוד אוהב ומעוניין לשמור אותו...

אשמח להמלצות לחבילת הרמקולים+מגבר,

שוב התקציב לחומרה הינו 2500 ש"ח.

כמה צריכה לעלות התקנה שכזו? (אין כבלים לדלתות מאחורה ולא לתא המטען...

תודה

פורסם
אתה צריך לפרט את הדגם של ה-HU, יש סיכוי שאם זה HU ישן אין לו יציאות למגבר.

יש לו 4 יציאות RCA....

הכל מוכן, רק צריך רמקולים, כבלים ומתקין :)

פורסם

תראה ברגע שאתה "מוריד" את הרמקולים האחוריים גודל לך התקציב לקומפוננט קידמי ברמה גבוהה יותר, גם ככה אתה יושב קדימה ככה שקומפוננט קידמי לא יהיה כל כך מורגש בייחוד שיש לך קדימה קומפוננט טוב ומאחורה סאב.

השאר זה כבר שיקול שלך.

אני כתבתי לך מה אני הייתי עושה אם היה לי תקציב כזה, זאת דעתי.

התקנה בסיסית לכזאת מערכת תעלה לך משהו כמו 400 ש"ח כולל כבלים.

פורסם
מורל זו חברה ישראלית ואיכות הרכיבים לצערי, בהתאם. זה אולי יוציא סאונד די טוב כמו שאמרתי אבל החומרים שממהם עשויים הרכיבים הוא מה שנקרא - זבל, וזה שם המשחק ברכיבי סאונד כיום.

אתה מתבקש להפסיק להטעות אנשים, כל מה שאתה אומר על מורל הוא שטות.

מורל היא חברה זוכת פרסים ותארים בינלאומים, המוצרים שלה נמכרים בעולם כולו, למעשה מורל היא אחת החברות המובילות בתחומה.

העובדה שהמוצר ישראלי לא גורע מאיכותו, אין שום עדיפות למוצר גרמני על פני מוצר ישראלי, אתה פשוט מטעה פה אנשים וחבל.

למורל יש גוון גדול מאוד של מוצרים חלקם מצויינים חלקם פחות, אתה לא יכול לבוא ולזרוק טענה לא מבוססת לאוויר מבלי לתת נימוק\הסבר\סיבה\דוגמא.

וזה לא התר'ד היחידי שבו אתה מטעה אנשים.

פורסם
תראה ברגע שאתה "מוריד" את הרמקולים האחוריים גודל לך התקציב לקומפוננט קידמי ברמה גבוהה יותר, גם ככה אתה יושב קדימה ככה שקומפוננט קידמי לא יהיה כל כך מורגש בייחוד שיש לך קדימה קומפוננט טוב ומאחורה סאב.

השאר זה כבר שיקול שלך.

אני כתבתי לך מה אני הייתי עושה אם היה לי תקציב כזה, זאת דעתי.

התקנה בסיסית לכזאת מערכת תעלה לך משהו כמו 400 ש"ח כולל כבלים.

תודה על התשובה,

אני מעוניין גם ברמקולים מאחורה...

אין לי בעיה להשקיע עוד בתקציב.

בכל מקרה, מי המתקין שאתה מכיר במחיר הזה?

באודי A3...

תודה

פורסם

"מורל היא חברה זוכת פרסים ותארים בינלאומים, המוצרים שלה נמכרים בעולם כולו, למעשה מורל היא אחת החברות המובילות בתחומה"

קודם כל בהשוואה למה?

והיא לא אחת המובילות בעולם כי יש המון המון אבל המון לפניה ידידי היקר. מה לעשות ברוב המקרים ישראלי זה לא הכי הכי. שמע, אני מדבר מנסיון משמיעה ובדיקה של רכיבים שונים וגם יש לי דיבור (והרבה) עם מומחים בתחום ואני לומד גם מהם.

אז זכתה בכמה פרסים אז מה?? הייצור שלה הוא זול. וכשמדובר ברכיבי סאונד כאלה, זה משפיע מאוד.

יש לה קומפוננטים די חזקים מסדרות PULSE ו HYBRID אבל הייצור זול והם לא יחזיקו מעמד יותר מדי.

קח למשל את חברת BRAAX הם נותנים לך אחריות לכל החיים כמעט על כל הרכיבים. למה? כי הרכיבים האלה ישארו הרבה אחריך תאמין לי (זה למה סט קומפוננט (2 מידים 2 טוויטרים ו 4 קרוסים) עולה כ 31 אלף ש"ח...).

ול BASSBOOSTER: זה לא חכמה לזרוק ככה הערות מפגרות באוויר. זה בכלל לא קשור לעניין אישי או לא, אני בא לייעץ לבחור שמתלבט בעניין, כי אני קצת מבין

H E M I C U D A 1 9 7 0

• תוכן חדש...