Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק :)

סיויק, תנמיך, חזק לנו:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"מורל היא חברה זוכת פרסים ותארים בינלאומים, המוצרים שלה נמכרים בעולם כולו, למעשה מורל היא אחת החברות המובילות בתחומה"

קודם כל בהשוואה למה?

והיא לא אחת המובילות בעולם כי יש המון המון אבל המון לפניה ידידי היקר. מה לעשות ברוב המקרים ישראלי זה לא הכי הכי. שמע, אני מדבר מנסיון משמיעה ובדיקה של רכיבים שונים וגם יש לי דיבור (והרבה) עם מומחים בתחום ואני לומד גם מהם.

אז זכתה בכמה פרסים אז מה?? הייצור שלה הוא זול. וכשמדובר ברכיבי סאונד כאלה, זה משפיע מאוד.

יש לה קומפוננטים די חזקים מסדרות PULSE ו HYBRID אבל הייצור זול והם לא יחזיקו מעמד יותר מדי.

קח למשל את חברת BRAAX הם נותנים לך אחריות לכל החיים כמעט על כל הרכיבים. למה? כי הרכיבים האלה ישארו הרבה אחריך תאמין לי (זה למה סט קומפוננט (2 מידים 2 טוויטרים ו 4 קרוסים) עולה כ 31 אלף ש"ח...).

ול BASSBOOSTER: זה לא חכמה לזרוק ככה הערות מפגרות באוויר. זה בכלל לא קשור לעניין אישי או לא, אני בא לייעץ לבחור שמתלבט בעניין, כי אני קצת מבין

אולי אתה כותב שאתה מבין , אבל צר לי ידידי, אתה טועה, ומטעה את הפורום.

אגב, מורל היא חברה יותר וותיקה מכל החברות שציינת, אפילו BRAX יוסדה רק ב1990, אודיוסיסטמז זה בכלל חברה חדשה בתחום.

מורל אגב, מייצרים רמקולים למעלה מ30 שנה.

כל התוצרת של מורל למעט הפולס\טמפו\מילניום מיוצרים בישראל בעבודת יד.

איכות הייצור היא מעולה, וזה לא סתם שמורל נחשבת לאחת היצרניות הטובות בעולם.

דבר שני, זה לא BRAAX, אלא כותבים את זה BRAX, ורק על מגברי הגראפיק פרו שלהם- יש אחריות לכל החיים.

אין להם שום סט שעולה 31000 ש"ח, גם לא המאטריקס PP שזה הסט הכי יקר של בראקס, והוא עולה סה"כ 1500 אירו.

http://www.drcarhifi.de/m_43_brax.html?x=showproduct&id=1515&PHPSESSID=6b08b...&PHPSESSID=6b08b...

אגב, מורל סופרימו- עולה יותר:roll:

אז הנה, הפעם גם למדת משהו מאנשים שאין להם אינטרס למכור לך,

under construction..

פורסם

civicVTI נחשפת פעם לפס ייצור של מורל שאתה מדבר? מורל מסתכמת ב-PLUSE ו-HYBRID? אין סופרימו אין ELATE?

ברוב המקרים ישראלי זה לא הכי? מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה, שאני אתחיל לדבר על מפעלים של INTEL שיש פה? או על טבע? סתם במקרה החברה לתרופות גנריות הכי גדולה בעולם? ישראלי זה כן הכי.

ואיך אתה משווה מוצר שעולה 31 אלף שקל שהמוצר הכי גבוהה של מורל עולה 6000 שקל?

ותמיד כמובן יש את הנתון של תמורה ביחס לכסף.

פורסם

civicVTI.

יקירי, אינני יודע מי אתה, מטעם מי אתה ובעיקר את מי אתה מייצג. ריח חריף של חוסר אובייקטיביות מרחף מעל הודעותיך.

ולגופו של עניין:

ברוב המקרים ישראלי זה לא הכי הכי - כמה אווילי זה, לאור העובדה כי טכנולוגיות ישראליות שונות, מוטמעות ומיוצרות בחברות נחשבות מאד. קצת פטריוטיות, מה יש..[אולי אותם המהנדסים הישראלים חותכים בכביש, בסדר..]

הייצור שלה זול - הייתי בפס הייצור שלה? ובפס הייצור של חברות אחרות?

איזה סט עולה 31K?

מידבאסים וטוויטרים Brax Graphic Pro עולים כ2000$,

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_ID=14&category_ID=24&mfg_account_ID=90&sort=high

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=page.display&page_ID=14&category_ID=15&mfg_account_ID=90&sort=high

תוסיף מכס, מעמ ומשלוח ותקבל עודף מ12K..

עריכה:

גם אם הMatrix 3-way system PP עולה 4100$

http://www.mobilesq.com/shop/product_info.php?products_id=169

אחרי מכס ומעמ ומשלוח זה 20וקצת..

פורסם

ל DANNYG: רשמת שהמוצרים של מורל נמכרים בכל העולם (נסחפת ורשמת כולו). האם אתה מודע לעניין שרוב המוצרים שאתה מכיר בעיקר מוצרי חשמל לרכב וגם מוצרי חשמל בכלל מיוצר בסין??

(אני אזכר בשם החברה המרכזית שמה ואוסיף אותה לכאן). הנקודה פה שהחברה הזאת מוכרת יותר מוצרים מכל חברת אלקטרוניקה שאתה מכיר. החברה מקבלת דרישות ייצור מחברות מובילות שאנחנו מכירים ומתייגים אותן כחברות טובות, ומייצרות עבורן את הרכיבים. מה הבעיה? שמת לב שרוב הרכיבים כיום עולים ממש זול???

(סתם דוגמא זוג רמקולים אחוריים של R&Y עולים 79 ש"ח 300W 124RMS) למה זה ככה? כי הסינים ימח שמם מנסים לשבור את השוק עם המוצרים הזולים. שוב אני חוזר, הייצור שלהם הוא זול! הם משתמשים בכל מיני תערובות של מתכות שגורמות לקורוזיה והתפרקות של המעגלים המגעים והרכיבים האלקטרונים הקטנים שבפנים!

בתחילת הדרך שלי בנושא אודיו קניתי קומפוננט 1300W מגבר 2700W (!!!) רמקולים אחוריים 240RMS וסאב 12' 1450W וכל זה ב 760 ש"ח!

חשבתי שנפלתי על מציאה למרות שזה די מציאה בשביל זה אבל אחרי חודש נשרף הקומפוננט חדשיים אח"כ הלך המגבר ואחרי חודש ומשהו הלך הסאב. הם הוציאו סאונד טוב מאוד אפילו אבל לא שווה את ההשקעה. הכל בפנים היה זהב "למניעת קורוזיה" אבל אחרי שהכל נשרף באתי לחבר שלי שהוא היה מתקין מורשה והוא מתעסק רק במוצרים ברמה אבל באמת רמה, והוא אמר לי שמע זה מה שנקרא זהב סיני זה תערובות משונות ואסור להתעסק עם זה.

אז לפני שאתם קופצים עלי עם ההאשמות שלכם תנסו רגע לעצור ולחשוב מה, למה זה כ"כ זול? ולמה אני לא שמעתי על החברות האלה ש CIVICVTI רשם בהודעה הראשונה??

למה?

כי הישראלים, כן כן אף אחד פה לא יוצא דופן, תמיד יחפשו את הזול ביותר. אז השוק של המוצרים האיכותיים נשבר ואף אחד כמעט לא מכיר. מה לעשות, רובנו פה לא עשירים במיוחד אז אין מה לעשות. הכל עניין של כמה אכפת לך מרמת הסאונד אצלך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל זה.

(ומה שרשמת על מורל זה כמו להשוות את טויוטה שעברה את ג'נרל מוטורס במכירות ב 2007!!! ופרארי למל. הטויוטה מוכרת פי כמה מפרארי, אבל פרארי כמו שאנחנו יודעים - זה פרארי... תחשוב על זה)

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם
תודה על התשובה,

אני מעוניין גם ברמקולים מאחורה...

אין לי בעיה להשקיע עוד בתקציב.

בכל מקרה, מי המתקין שאתה מכיר במחיר הזה?

באודי A3...

תודה

אם אין לך בעיה להגדיל את התקציב אז תכתוב מהו התקציב הכי גבוהה שאתה מכון להשקיע ונמליץ לך על מערכת שהכי תתאים לך.

רק תן תקציב סופי.

פורסם
ל DANNYG: רשמת שהמוצרים של מורל נמכרים בכל העולם (נסחפת ורשמת כולו). האם אתה מודע לעניין שרוב המוצרים שאתה מכיר בעיקר מוצרי חשמל לרכב וגם מוצרי חשמל בכלל מיוצר בסין??

(אני אזכר בשם החברה המרכזית שמה ואוסיף אותה לכאן). הנקודה פה שהחברה הזאת מוכרת יותר מוצרים מכל חברת אלקטרוניקה שאתה מכיר. החברה מקבלת דרישות ייצור מחברות מובילות שאנחנו מכירים ומתייגים אותן כחברות טובות, ומייצרות עבורן את הרכיבים. מה הבעיה? שמת לב שרוב הרכיבים כיום עולים ממש זול???

(סתם דוגמא זוג רמקולים אחוריים של R&Y עולים 79 ש"ח 300W 124RMS) למה זה ככה? כי הסינים ימח שמם מנסים לשבור את השוק עם המוצרים הזולים. שוב אני חוזר, הייצור שלהם הוא זול! הם משתמשים בכל מיני תערובות של מתכות שגורמות לקורוזיה והתפרקות של המעגלים המגעים והרכיבים האלקטרונים הקטנים שבפנים!

בתחילת הדרך שלי בנושא אודיו קניתי קומפוננט 1300W מגבר 2700W (!!!) רמקולים אחוריים 240RMS וסאב 12' 1450W וכל זה ב 760 ש"ח!

חשבתי שנפלתי על מציאה למרות שזה די מציאה בשביל זה אבל אחרי חודש נשרף הקומפוננט חדשיים אח"כ הלך המגבר ואחרי חודש ומשהו הלך הסאב. הם הוציאו סאונד טוב מאוד אפילו אבל לא שווה את ההשקעה. הכל בפנים היה זהב "למניעת קורוזיה" אבל אחרי שהכל נשרף באתי לחבר שלי שהוא היה מתקין מורשה והוא מתעסק רק במוצרים ברמה אבל באמת רמה, והוא אמר לי שמע זה מה שנקרא זהב סיני זה תערובות משונות ואסור להתעסק עם זה.

אז לפני שאתם קופצים עלי עם ההאשמות שלכם תנסו רגע לעצור ולחשוב מה, למה זה כ"כ זול? ולמה אני לא שמעתי על החברות האלה ש CIVICVTI רשם בהודעה הראשונה??

למה?

כי הישראלים, כן כן אף אחד פה לא יוצא דופן, תמיד יחפשו את הזול ביותר. אז השוק של המוצרים האיכותיים נשבר ואף אחד כמעט לא מכיר. מה לעשות, רובנו פה לא עשירים במיוחד אז אין מה לעשות. הכל עניין של כמה אכפת לך מרמת הסאונד אצלך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל זה.

(ומה שרשמת על מורל זה כמו להשוות את טויוטה שעברה את ג'נרל מוטורס במכירות ב 2007!!! ופרארי למל. הטויוטה מוכרת פי כמה מפרארי, אבל פרארי כמו שאנחנו יודעים - זה פרארי... תחשוב על זה)

אתה פולט פה כמויות של אינפורמציות כלכך לא מדוייקות ותלושות מהמציאות שזה מדהים.

איזה זהב בדיוק? מה זה "זהב סיני זה תערובות משונות ואסור להתעסק עם זה".

מאיפה אתה ממציא את השטויות האלו?

מאגנט מייצרת את הכל בסין.

המגברים של אטון מיוצרים בקוריאה.

המגברים של אודיוסיסטמז בכלל מיוצרים באיטליה.

איפה פה בדיוק אתה רואה "MADE IN GERMANY"??

ולגבי מורל, אז צר לי לבסר לך את זה, אם באמת נמכרים בכל העולם כולו כולל מקומות מוזרים כמו מלזיה וכו'.

ומה בדיוק זול?,

הסט הכי זול של מורל נמכר ב600 ש"ח, והוא באמת גם מיוצר בסין , הסט הבא בתור שמיוצר בישראל הוא הדוטק אוביישן והוא עולה למעלה מ1200 ש"ח.

זה אומנם לא יקר, אבל זה לא ממש זול כמו מוצרי מאגנט.

under construction..

פורסם

וגם יש לי דיבור (והרבה) עם מומחים בתחום ואני לומד גם מהם.

אני בא לייעץ לבחור שמתלבט בעניין, כי אני קצת מבין

אז אולי תספר לכולנו מי הם המומחים בתחום ? אחרי הכל גם אנחנו רוצים להבין כמוך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סיוויק, כדאי לך לבוא למפגשים, אולי תוכל ללמוד עוד משהו, ואולי מומלץ גם למומחים שאתה מכיר לבוא, אם זה מה שהם אמרו לך אולי גם להם יש עוד מה ללמוד.

בשיפוצים

פורסם

יש לי סט RS 161 AK ETON

יש לי סט RS 161 ETON שעליו רשום מייד אין ג'רמני... חבר, וזהב סיני זה לא זהב טהור! זהב לא טהור שמצפים בו מעגלים לא יכול לשמור עליהם מפני קורוזיה.

ולא אני לא מוסר שמות - כבר קיבלתי אזהרה מהמערכת... :-D

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם

סט פולס של מורל עולה 400 - 450 ש"ח אז תבדוק את עצמך.. טוב נראה לי אתם עויינים היום. אני רק אומר שמי שרוצה לשמוע באיכות ולאורך זמן צריך להשקיע קצת יותר ממורל.

יש לי מערכת ברובה גרמנית ושומעים פצצה!!! ממש כמה רמות מעל מה ששומעים בד"כ, ואין פה גאלות- השקעתי בזה כי אני נהנה מסאונד נקי וחזק. תיהנו לכם ותעשו מה רק מה שאתם מוצאים לנכון. ערב טוב לכולם!:wink:

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם

לא אמרתי שאטון לא מיוצרים בגרמניה, אמרתי שהמגברים שלהם הם מיוצרים בקוריאה.

אם אתה מתייחס לדבריי לפחות כדאי שתקרא גם את מה שאני כותב.

בנוסף, שום מעגל בשום מגבר שאתה מכיר עשוי זהב 24K טהור.

בכולם ככולם זה רק ציפוי זהב.

והסיבות הם די ידועות לכך:

1. מחיר אונקיית(31גרם) זהב FINE שזה בעצם 24K עומד היום +-1000 דולר.

2.זהב באיכות של 24K הוא ממש אבל ממש מתכת רכה שלא ממש רצוי לעשות איתה בורד של מעגל מודפס.

ברוב המגברים שבהם יש איזכור לזהב מדובר על 24K ציפוי זהב ולא זהב טהור.

והסיבה היא ללא ממש מתוך דאגה לקורוזיה, כי אם זו הייתה הבעיה היו פשוט עושים את זה מאלומיניום או מפלדלת אל חלד.

הסיבה שעושים זאת מנחושת, ולפעמים גם מצפים את זה בזהב זה כדי ליצור מוליכות טובה יותר,התנגדות נמוכה יותר וכמובן כמה שפחות ספיחת רעשים.

תשאל את "המומחים" שלך..:roll:

under construction..

פורסם

סט פולס של מורל עולה 400 - 450 ש"ח אז תבדוק את עצמך.. טוב נראה לי אתם עויינים היום. אני רק אומר שמי שרוצה לשמוע באיכות ולאורך זמן צריך להשקיע קצת יותר ממורל.

יש לי מערכת ברובה גרמנית ושומעים פצצה!!! ממש כמה רמות מעל מה ששומעים בד"כ, ואין פה גאלות- השקעתי בזה כי אני נהנה מסאונד נקי וחזק. תיהנו לכם ותעשו מה רק מה שאתם מוצאים לנכון. ערב טוב לכולם!

:wink:

שוב,

אם אתה מתייחס למה שאני כותב, אז תעשה לי לפחות טובה ותשקיע 2 דקות גם בלקרוא את מה שאני כותב.

כתבתי לך שהסט של מורל מדגם טמפו עולה 600ש"ח.

הפולס כבר לא מיוצר מאז ינואר 2007.

ואתה עוד פעם כותב הגיגי חוכמה כמו "מי שרוצה לשמוע לאורך זמן צריך להשקיע יותר ממורל"- אין לי כבר כוח לנסות שוב להסביר לך על מה מדובר.

גם אם אני אקח סט יחסית פשוט של מורל את הדוטק אוביישן, הוא סט יותר טוב מהETON RS.

מילא אם היה לך את האדוונצ'ר או הדיסקברי של אטון,אז היינו מדברים אחרת.

עד אז, תקרא קצת על מורל, זה לא יזיק לך.

under construction..

פורסם

ל civicVTI .

אני רציתי להגיד משהו , אני ישראלי ואני לא מחפש דברים זולים , ואני מכיר עוד כמה ישראלים מוזרים שלא מחפשים דברים זולים ..

פורסם
אם אין לך בעיה להגדיל את התקציב אז תכתוב מהו התקציב הכי גבוהה שאתה מכון להשקיע ונמליץ לך על מערכת שהכי תתאים לך.

רק תן תקציב סופי.

3000 ש"ח.

תודה

• תוכן חדש...