Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים עבור 206, מידה 175/65/R14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירסמתי שאלה דומה לפני מספר ימים בפורום הכללי, אבל טעיתי בגודל ומקריאה נרחבת יותר הבנתי שלא פירטתי מספיק ולכן לא הומלץ לי על צמיג ספציפי - אז הנה בקשה יותר מפורטת.

הרכב עושה בסביבות ה-10-15 אלף ק"מ לשנה. אופי הנהיגה משתנה (כ-5 נהגים שונים נוהגים ברכב הזה), אבל אף אחד מאיתנו לא נוהג באופן ספורטיבי (למיטב ידיעתי) - ובכל מקרה, הרכב לא מאפשר יותר מדי, אני לא עובר איתו את ה-100, גג 110 על כביש 6 לעתים רחוקות. אני מניח שאפילו אחי הקטן לא עובר את ה-120. עם זאת, מתבצעות לא מעט נסיעות על כבישים מהירים.

אני מחפש רביעיית צמיגים אמינים, כאשר הבטיחות חשובה יותר מהכל - למרות שמרבית הזמן יבש בארצנו, יהיה חבל לעשות תאונה דווקא בשבוע-שבועיים הגשומים שיש לנו בשנה. אחרי הבטיחות חשוב לי אורך החיים של הצמיג (בהתחשב בקילומטרז'). הבא בתור היא נוחות הנסיעה, בדגש על כבישים משובשים ועל רעש נסיעה בסביבות ה-100 קמ"ש.

בינתיים קיבלתי הצעות מחיר על כל מיני צמיגים זולים, ובנוסף יוקוהמה (לא רשמתי את הדגם) ב-300, ופירלי P400 דנדשים ב-330. מחר אקפוץ לאנטון בבוקר, אבל אני רוצה לבוא מוכן - אם יש למישהו המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע.

פורסם
אופי הנהיגה משתנה (כ-5 נהגים שונים נוהגים ברכב הזה), אבל אף אחד מאיתנו לא נוהג באופן ספורטיבי .

אז למה לעזאזל פירסמת את ההודעה בפורום השיפורים .

אני מעביר לפורום הטכני .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אז למה לעזאזל פירסמת את ההודעה בפורום השיפורים .

אני מעביר לפורום הטכני .

עמכם הסליחה - ראיתי "אחיזה" בכותרת, ושמתקיימים בפורום הזה הרבה דיונים על צמיגים.

פורסם

העיקר שלא ידחפו לך זבל סיני. בדוק גם שהצמיגים טריים בני לא יותר מחצי שנה ועדיף טריים יותר אם יש. אם אתה לא יודע איך בודקים תאריך ייצור של ציג, סרוק את הפורום.

לך על המותגים המוכרים: מישלין, קלבר, יוקוהמה, קונטיננטל.

פורסם
העיקר שלא ידחפו לך זבל סיני. בדוק גם שהצמיגים טריים בני לא יותר מחצי שנה ועדיף טריים יותר אם יש. אם אתה לא יודע איך בודקים תאריך ייצור של ציג, סרוק את הפורום.

לך על המותגים המוכרים: מישלין, קלבר, יוקוהמה, קונטיננטל.

תודה, קראתי הרבה בפורום, קיוויתי שמישהו ימליץ על דגם ספציפי.

חזרתי מאנטון עכשיו, הוא הציע לי רביעיית קונטיננטל אקו-קונטקט 3 תאריך ייצור 1408 ב-1000. הצמיג רך מאוד, נראה לי מתאים - יש למישהו השגות? בינתיים זה המחיר הכי טוב שקיבלתי, אחרים רצו יותר על סינים...

פורסם

הצמיג מעולה למחיר הזול שציינת.

חצי שנה על מדף, סביר פלוס.

אתה יכול לחפש אצלו גם כמה שבועת קדימה.

אני רכשתי את שלי (דאנלופ) 3 וחצי חודשים "על מדף".

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=26&r=14&a=65&s=175&ar=1

רק שהמכיר זול מדי, בדוק אותם טוב טוב

בהצלחה

פורסם
הצמיג מעולה למחיר הזול שציינת.

חצי שנה על מדף, סביר פלוס.

אתה יכול לחפש אצלו גם כמה שבועת קדימה.

אני רכשתי את שלי (דאנלופ) 3 וחצי חודשים "על מדף".

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=26&r=14&a=65&s=175&ar=1

רק שהמכיר זול מדי, בדוק אותם טוב טוב

בהצלחה

תודה, כרגע חזרתי מאנטון עם רביעיית קונטי הנ"ל. הנסיעה שקטה יותר והרעידות שהיו הפסיקו.

את הצמיגים בדקתי אחד אחד, כולם שם היו עם אותו תאריך ייצור. אחרי הגיעה לנטיס שגם לה הרכיבו את אותם הצמיגים, אותו תאריך ייצור (למקום הזה יש תחלופה מטורפת, קרקס מה שהולך שם - פגשתי שם נהג מונית מאילת שזאת הפעם העשירית שלו שם).

המחיר באמת טוב, והוא הציע 10 תשלומים בלי שביקשתי בכלל.

אגב, בחזור פגעה בי (קלות) נהגת שנסעה אחרי מישהו שהראה לה את הדרך לאיילון, ונלחצה כשהשתלבתי ביניהם אז היא האיצה ושפשפה לי את המראה. אח"כ היא עוד האשימה אותי שאני נכנסתי בה! :shock: התעצבנתי, והיא עברה לבכי אז איחלתי לה יום טוב והמשכתי.

ככה זה כשנוהגים לאט ובטוח על צמיגים חדשים - מגיעה נהגת לחוצה והורסת את החוויה.

פורסם
סע בזהירות,

בדוק לחץ אוויר לאחר מילוי בפנצ'ריה,

במאוחר כמה עשרות עד מאות ק"מ ראשונים

נסעתי סופר-זהיר, בגלל הצמיגים. כשהתחלתי את הפנייה לנתיב שלה ראיתי את שני הפנסים הקדמיים של הרכב שלה במראה המרכזית - היא פשוט בחרה להאיץ, וכשקלטתי את זה חזרתי לנתיב שלי, אבל לא לפני שהיא סימנה לי את המראה. היה יכול להיות יותר גרוע, הבחורה כנראה חושבת שהיא במכוניות המתנגשות בלונה-פארק.

בדקתי לחץ אוויר בתחנה הראשונה, היה 2.4 באר במקום 2.2 (הצרפתים האלה והמידות המוזרות שלהם).

פורסם

מנסיוני עם פנצריות, חובה למלא לחץ אוויר באופן עצמאי -לא ניתן לסמוך עליהם. אם לא מפקחים עליהם הם ממלאים 30 PSI כביררת מחדל לכל הרכבים הקומפקטיים-משפחתיים.

פעם החלפתי רבעייה לרנו סניק בפנצריה מוכרת. לחץ האוויר הנדרש היה 35 אבל הצמיגאי התעקש על 30 PSI כי לטענתו זה מה שממלאים ברכבים כאלו.

פורסם
מנסיוני עם פנצריות, חובה למלא לחץ אוויר באופן עצמאי -לא ניתן לסמוך עליהם. אם לא מפקחים עליהם הם ממלאים 30 PSI כביררת מחדל לכל הרכבים הקומפקטיים-משפחתיים.

פעם החלפתי רבעייה לרנו סניק בפנצריה מוכרת. לחץ האוויר הנדרש היה 35 אבל הצמיגאי התעקש על 30 PSI כי לטענתו זה מה שממלאים ברכבים כאלו.

מה גם אצל אנטון שם באמת היה טירוף של עבודה, לא כ"כ הבנתי לפי איזה סדר הם עובדים אבל הסתכלתי על מהלך העבודה וכל מה שהיה צריך בוצע. רגע אחד ויקטור עושה לי איזון, פתאום הוא הולך לטלפון, מחליף אותו איזה עובד שלו, עובד שלישי פירק את הגלגלים והרכיב את הצמיגים החדשים - הקיצר סלט. לך תדע, אולי הייתי יכול לצאת בלי לשלם ואף אחד לא היה שם לב... מצד שני מי יסתכן בלהסתבך איתם? :lol:

פורסם
האם הם ביצעו לך את איזון הגלגלים כמו שצריך?

כן, עמדתי והסתכלתי על המכשיר תוך כדי.

בכל מקרה אני חוזר לקרמן בחמישי לעשות כיוון, אני אגיד להם לבדוק את האיזון גם כן.

הבחור שעשה איזון לגלגלים של הלנטיס שם משקולת לפני שהוא בכלל שם את הגלגל על המכשיר...

• תוכן חדש...