Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על העדיפות לדעתכם בקשר למכוניות (ג'יפונים) שהזכרתי.

יונדאי טוסון דגם אריזונה .(כולל GPS , מצלמת רוורס+חיישני רוורס ,DVD ,סאנרוף )

סוזוקי גראנד ויטארה .(הדגם הפשוט)

ההתבלבטות היא בין שניהם כאשר הפרש המחירים בינהם יוצא נמוך מאוד כך שהוא לא בעייתי .

הנסיעות יתבצעו בכביש ב99% .

ואם מישהו מכיר את המערכת מולטימדיה שמקבלים ביונדאי בבקשה שירשום גם עליה .

תודה מראש לעונים ,יום טוב.

פורסם

הסוזוקי עדיף בשטח הטוסוף עדיף בכביש.

לגרנד ויטארה יש הילוך כוח ושילדת סולם והיא ללא ספק עדיפה בשטח.

לטוסון מערכת מיתלים די דומה לזו של מכונית נוסעים, ובצירוף מרכז כובד נמוך יותר היא עדיפה בכביש.

צפה לצריכת דלק גבוהה בסוזוקי וגבוהה מאד בטוסון.

סתם שאלה - אם אתה לא יורד לשטח, מדוע יש לך צורך בסוג כזה של רכב?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על התגובות ,מצפה לעוד.

הדגם של הטוסון שביררתי עליו הוא 4X4 .

כרגע יש לי מיניוואן ואני צריך אותו מרווח ולא מינואן .

איך האמינות של היונדאי לעומת הויטרה ואיך השיכרות ליד 2 שלו כיום לעומת הסוזוקי .

תודה מצפה לתגובות נוספות על מנת לגבש הזמנה .

פורסם

לפחות בסוזוקי גימיני שהיתה לי האמינות מדהימה (אפס תקלות ב 5 שנים)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הטוסון שתיין רציני, ממש יוצא דופן יחסית לרכבים אחרים.

אני מקווה שאריזונה שהיא רמת גימור גבוה שונה בהכל מהרמות הנמוכות יותר, כי אני מכיר אחד ברמה texas אאל"ט והרכב ממש מרגיש זול מבפנים (דשבורד שלא נותן הרגשה מוצקה, ריפודים זולים דמויי שק וכו' וכו').

פורסם

שוב תודה על התגובות והעזרה ,

בדגם ה "אריזונה" שמוצע לי הוא בעצם "טקסס" אבל הוא כולל GPS , מצלמת רוורס + חיישני רוורס , DVD .

בסך הכל מבחינות אחרות זה אותו רכב ,אותו הגה אותם ריפודי מושבים , אותו דשבורד .

בנוסף קיבלתי במחיר תוספות של מגיני רוח וניקלים על הידיות .

הריפודים הם בד .

עכשיו יש שני דברים שקצת מרתיעים אותי והם הצריכת דלק ריפודי המושבים ובכלל כל איכות סביבת הפנים .

הבנתי שצריכת הדלק של היונדאי משולב היא 1:7 .(שזה בסדר מבחינתי אך השאלה אם זו היא באמת הצריכה?)

השאלה שלי היא מבחינות כמו איכות הרכב (הסוזוקי לעומת היונדאי),האם כדי לי באותו מחיר כמעט לקנות את האריזונה שהוא כולל

את כל מה שכתבתי כאן למעלה או לקנות את הגראנד ויטרה למרות שהוא ללא הGPS וכו' .

פורסם

ממליץ לך לחשוב שוב על המעבר ממיני וואן לכאילו גייפ.

מלבד התדמית, אתה הולך ליפול חזק אחורה, הטוסון אינו מרווח כמו מיניוואן מודרני, צרכן דלק כפייתי, ויקר..

יש הרבה מאוד מיניוואנים בשוק שיתנו תמורה טובה יותר מהגייפ היקר של יונדאי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חברה למה אתם ניכנסים לבן אדם לכיס? הבחור שאל מה עדיף וכל אירגוני הירוקים קפצו,99% אחוז מרוכשי הגיפונים לא יורדים לשטח והם קונים רכב כזה מימליון ואחד סיבות אחרות.

לשאלתך הטוסון הוא הגיפון הנימכר ביותר גם בזכות המחיר וגם בזכות האיבזור,דגם אריזונה הוא בעצם המצאת היבואן בארץ לדגם טקסס מושפר(משופר באיבזור) אין כימעט הבדלים בצריכת הדלק ברכבים כאלו שנייהם 4*4 ושוקלים לא מעט אם כל הדרישות שלך וגם זה שהרכב כימעט לא ייראה שטח אז הטוסון שעולה 10K פחות וגם הרבה יותר מאובזר עדיף,בנוסף יש לך את האח התאום של הטוסון שזהה לקיה ספורטז שזהה לטוסון כימעט לחלוטין תיבדוק אולי הוא ייצא לך יותר זול מהטוסון.

:fadein:
פורסם
חברה למה אתם ניכנסים לבן אדם לכיס? הבחור שאל מה עדיף וכל אירגוני הירוקים קפצו,99% אחוז מרוכשי הגיפונים לא יורדים לשטח והם קונים רכב כזה מימליון ואחד סיבות אחרות.

לשאלתך הטוסון הוא הגיפון הנימכר ביותר גם בזכות המחיר וגם בזכות האיבזור,דגם אריזונה הוא בעצם המצאת היבואן בארץ לדגם טקסס מושפר(משופר באיבזור) אין כימעט הבדלים בצריכת הדלק ברכבים כאלו שנייהם 4*4 ושוקלים לא מעט אם כל הדרישות שלך וגם זה שהרכב כימעט לא ייראה שטח אז הטוסון שעולה 10K פחות וגם הרבה יותר מאובזר עדיף,בנוסף יש לך את האח התאום של הטוסון שזהה לקיה ספורטז שזהה לטוסון כימעט לחלוטין תיבדוק אולי הוא ייצא לך יותר זול מהטוסון.

נתחיל שלמה דווקא אתה הולך על שני, הרכבים האלא עם יש לך עוד אופציות. כמו הג'יפ פטריוט שהוא מאוד מצויין, בכביש או את הסאניונג אקטיון מראה קצת שונה מהמתחרות, ונותן לך עדיפות בשטח. וכמו שכבר ציינו אם אתה רוצה, רכב דמויי שטח אבל שיהיה טוב בכביש אז יש לך את הניסאן קשקאי שאין לו מה לחפש, בשטח אבל בכביש הוא מצויין. ואחרון חביב כמו שמעלי ציין שיש לך את הקיה ספורט'ז והוא, עולה פחות מהטוסון טקסס המחיר של הקיה עולה, כיום 145,000 ש"ח והוא מגיד רק בצבע כחול. והוא אחיו התאום של הטוסון מנוע, גיר, מרכב רק שקצת עידנו את הקיה. לפי דעתי עדיף את הגי'פ פטריוט מכל, הרשימה הוא ייתן לך תמורה מצויינת בכביש. אני מציע שתגבש דעה מה מתאים, לך ותבצע נסיעות מבחן על כל אחד מהרכבים, שהצעתי לך.

יניב

פורסם
שלום לכולם ,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על העדיפות לדעתכם בקשר למכוניות (ג'יפונים) שהזכרתי.

יונדאי טוסון דגם אריזונה .(כולל GPS , מצלמת רוורס+חיישני רוורס ,DVD ,סאנרוף )

סוזוקי גראנד ויטארה .(הדגם הפשוט) רכב מצוין ויותר חסכוני בדלק מהטוסון

ההתבלבטות היא בין שניהם כאשר הפרש המחירים בינהם יוצא נמוך מאוד כך שהוא לא בעייתי .הפרש המחירים יגדל בצורה משמעותית אם תבחר את הטוסון שהוא זללן של דלק

הנסיעות יתבצעו בכביש ב99% .

ואם מישהו מכיר את המערכת מולטימדיה שמקבלים ביונדאי בבקשה שירשום גם עליה .

תודה מראש לעונים ,יום טוב.

פורסם

לדעתי לקנות ג'יפון לכביש זו שטות מוחלטת אבל הרבה אנשים קונים סתם בשביל הפוזה והרכב לא רואה בקושי שביל.

ואם כבר רכב שטח אז משהו רציני ולא ג'יפון.

עדיף מיניוואן אבל רצונו של אדם כבודו.

פורסם

אוקי תודה .

נראה לי שאני נוטה לכיוון הסוזוקי בגלל צריכת הדלק .

אופציה נוספת היא הסובארו פורסטר מה דעתכם ?

• תוכן חדש...