Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנרת

WarDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי על דבר וכמובן אני ישמח לשמוע את התגובות של בעלי הידע העשיר והנסיון שברוך השם לא חסר לנו בפורום.

כפי שחלק ממכם מכירים אותי אני מנסה להוציא ביעילות בלי להתשגע יותר מדי עוד כמה סוסים מהרכב פולו 16V.

שמתי ברכב פילטר אינבוקס של K&N שינה את התגובת דוושה רכב נושם יותר טוב - עד פה הכול טוב ויפה גם לא ציפתי ליותר מדי

שיניתי לממיר HIGH FLOW של MAGNA FLOW ודוד אחורי של סופרספרינט,

מפה מה שאני מתכנן לעשות ואני ישמח אם תוכלו לתת לי עצות:

1.להחליף את הצינורות בין הממיר לאגזוז ובין הסעפת לממיר לצינורות טיפה יותר רחבות - אני משער שהצנרת עכשיו ברוחב 1.75" כי הממיר שהזמנתי לפי 2" היה קצת גדול על הצנרת המקורית. - השאלה האם זה ישנה משהו או שחבל על הזמן? ידוע לי שצנרת גדולה מדי תתן תגובת דוושה איטית אני מתכוון לעלות ל2" אולי 2.25" . יש לזכור מנוע קטן 1400

2. אני מעוניין להשים צי'פ על הרכב ואני יודע וקראתי בפורום שבאטמוספרי זה לא ישנה הרבה, אבל בד"כ מדובר על צ'יפ לבד ואני שיניתי את המערכת פליטה ויניקה ומתכנן בנוסף לצי'פ לעלות לחץ דלק (בעזרת ווסת לחץ דלק כמובן) הייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים ואם הווסת חיוני

אני ישמח לכמה שיותר תגובות בנושא ורעיונות, אם יש אז בכיף.

לילה טוב

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כשאתה מגדיל את עובי הצנרת, אתה תוריד את המומנט בסל"ד בינוני ותגדיל את ההספק בסל"ד גבוה. זה על רגל אחת.

הוסת שמגדיל לחץ דלק לדעתי לא חיוני, סתם תהיה עשיר ללא סיבה. מעלים לחץ דלק כאשר המזרקים המקוריים לא מספקים את הסחורה ולא רוצים להחליף מזרקים(כי אז צריך לשנות ניהול).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בדוק את אפשרויות שיפור צנרת הפליטה אצל המומחה גיא ב TIG-ART שברח' האורגים 1 א.ת חולון (קומה ב')

טל' 03-5560826 או 057-2224466 ואתרו הנו www.tig-art.com

גיא יוכל לייעץ לך גם בנוגע ליתר השיפורים והאפשרויות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אהלן .

באוטו שלי עשיתי משהו בסגנון אפשר לקרוא לזה , הורדו הדודים באוטו ובמקומם רצה צנרת של 2 אינץ והיציאה היא אם זכור לי נכון בסביבות ה 3 אינץ .

אני עדיין אם הממיר האורגינל ובקרוב אולי אני ישתדרג לממיר ספורטיבי יותר (חשבתי להוריד לגמרי , אבל לא רוצה להרעיל אף אחד אז וויתרתי ) בכל אופן ולדעתי האוטו מרגיש הרבה יותר "נושם" בסלד הגבוהה , בסלד הנמוך יותר אני עדיין לא יודע אם להגיד שאני חש איזה שיפור אמיתי .

בכל אופן די שווה , ואני בכל אופן מאוד מרוצה מהתוצאה .

אור

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה,

אור - איזה רכב יש לך

ומאיזה קוטר עברת?

האם שאתה מדבר על צינורות אתה מדבר על הצינור בין הממיר לאגזוז ובין הסעפת פליטה לממיר?

הרעש של הרכב השתנה?

כמה זה עלה לך אני לא צופה פה משהו יקר שלא יהיו הפתעות...

בקשר לצ'יפ - אם הוא יתן לי שיפור של 7-8 כ"ס אני יהיה מרוצה 1000 שקל לחלק 8 זה יוצא טיפה מעל 100 שקל לסוסון

נשמע עסקה לא רעה

תודה לכם

EAT SLEEP BOOST

פורסם

רפי איזה נשמה טובה אתה תמיד עוזר לאנשים בפורום, נכס לפורום אתה!

אור שכחתי לשאול אותך אם השארת את הממיר הקטליטי על איזה עוד דודים אתה מדבר (אלה שהסרת)?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה,

אור - איזה רכב יש לך

ומאיזה קוטר עברת?

האם שאתה מדבר על צינורות אתה מדבר על הצינור בין הממיר לאגזוז ובין הסעפת פליטה לממיר?

אני יתקן , מקודם הגודל היה 2 אינץ ואולי כמה מילמטרים פחות , ועכשיו הצנרת באוטו היא 2 וחצי ואני מוכן למדוד בשבילך אני לא זוכר במדויק , היציאה עצמה , היא בצינור בקוטר 3 (שוב אם אני זוכר נכון ) וכשאני אומר יציאה אני מדבר על ה חצי מטר האחרונים של הצנרת .

הדוד האחורי ירד ולא דודים כמו שציינתי .

הממיר נשאר בנתיים , אבל אני מאוד רוצה לעבור לממיר ספורטיבי .

הרעש , לא כזה ביג דיל , כן זה יותר רועש מהאורגינל אבל מצד שני הרעש נחמד ומשמש כסימפוניה נחמדה לאוזן .

הרכב הוא לנציה תמה .

לגבי מחיר , אני לא ידע לענות לך על זה , את הצנרת בניתי לבד , ומה שעלה לי זה הצינורות עצמם , לא תוכל לבצע לבד אם אין לך כמות די מכובדת של כלים שבמחיר שהם יעלו לך + הזמן שידרש בשביל להוציא עבודה ברמה תוכל להחליף צנרות ל 7 רכבים .

ברר אם אחד הסדנאות ותקבל הצעת מחיר .

פורסם

אני הבנתי שלעלות בהגזמה בקטור של הצנרת דווקא גורע מהביצועים וגורם לפליטת גזים איטית

אם היצרן החליט שלרכב שלי טוב 1.75 אני יכול לבוא ולהשים 2.5?

אני ישמח לשמוע את דעתכם

שוב תודה

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...