Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם ההיבר דווקא הייתה משאית השניה, לא של יעשקה, אני חושב, הוא עבד בעיקר עם המכולות, לדעתי! איפה שרוליק איפה?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי שרוליק ראשית תודה על התגובה , אני אסע במיוחד לירושלים ל"שוחט" בכניסה לסחרוב לבדוק, רק לידיעתך לדעתי באמת היתה שיכת למישהו מאשדוד זה סביר, כי לאחר שפרשתי ממנה זליג המשיך לעבוד איתה עוד כשנה ומכר אותה למישהו מאשדוד שעבד איתה פלטה,, לא אמבטייה ,כך ראיתיה בפעם האחרונה על כביש החוף,האמצע 2008 נכון, בנוסף היו בארץ 4 בצבע לבן,אחת לבנה הלכה בתאונה בכביש הערבה ב 1997 ממש כמעט חדשה, אחת היתה שייכת לזאב גרינברג, אחת היתה של מישהו מהנגב ששמר עליה מאוד והיא זאת שבתמונה, ו 2 שחורות שאת השחורות קנינו ביחד אני וזליג כשהיו חדשות לחלוטין ממילר בחיפה ב 1997 אחת זליג לקח ואחת אני , אני עשיתי פרזול וטסט לשתיהם , ומספרי הרישוי היו גם אחד אחרי השני שלי היתה762 והשנייה 763 וגם עבדנו כזוג תמיד יחד על הקו נחל צין אילת או סדום אילת, את השנייה מצאתי והיא עדיין במצב חי, אומנם עומדת אבל תקינה במצב לא כל כך רע. האמת במחיר שהיא שווה כיום אם הייתי מוצא אותה והיא עדיין במצב חיי הייתי קונה רק למזכרת חחחח, האם תוכל להשיג לי את מס הטלפון של יאשקה ?? או איך אפשר להשיג אותו ?? או את שמו של שוחט המשאיות מירושלים ?? תודה זאב 054-3315895 אני כבר יצא ביום א במיוחד לירושלים בטוח חחחחחח.

15504443.jpg

פורסם

אחת כזאת לבנה נשחטה לפני כחודש-חודשיים בירושלים- לצערי אין לך טעם לנסוע לשם, כי היא כבר לא קיימת. ואין לו כרגע שום פרייטליינר אחרת. השניה בפעם האחרונה ראיתי לפני כשנה, נידמה לי, כשהייתה מורכבת עליה מכונת קידוח, והיא עבדה במרכז, אני מקווה שזו לא אותה האחת שהשביתו אחרי זה. יש אפילו תמונה כאן באחד מהעמודים, ששמתי.

ואני לא שרוליק- שרוליק כנראה נח אחרי העבודה, כי לא הגיב עדיין (אלא אם שלח לך הודעה פרטית).:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זאב,

מצאתי את התמונה הזו (זכויות יוצרים לישראל!) - האם בכך מדובר?

היכן ומתי, רק לישראל פתרונים - אני מאחל לך שתמצא אותה. ה8X4 האלו כמדומני היו הזמנה ישראלית מיוחדת - אפילו בארה"ב לא תמצא הרבה בתצורה הזו (אם בכלל)....

בברכה,

T

Freightliner2.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

הנה 3 תמונות שצלימתי לפני 15 שנה בערך

ליד הבית שלי..שעוד בנו פה תשכונות מסביב

לפי המספר ..השחורה זה 763 שהבנתי הייתה של חבר שלך

אין לי מושג אם זה הוא יושב במשאית

אבל אולי זה יעלה לך קצת נוסטלגיה :-D

P1010200.jpg

P1010201.jpg

P1010202.jpg

פורסם

ובכן חבר יקר עשית לי את היום !!!!! התמונה הראשונה עם הספויילר המצוייר זה האוטו שלי בדיוק הוא ממש מעט אחרי שעזבתי אותו, וואי וואי איך אני מתרגש ......... לא יאומן מה אינטרנט יכול לעשות ... אני ממש לא יכול לעזוב את התמונה, איזה זכרונות מצמררים.... כן אתה /אתם לא יכולים להבין כי זה היה משהו מאוד מאוד אישי,

התמונה של השחורה השנייה זו באמת ה 763 בת הזוג שאותה מצאתי בימים אלה. הלבנות כפי שראיתם באמת היו של זליג אחת מצא לי חבר היום בבית אלעזרי במצב עבודה, אני מחפש את זו מהתמונה הראשונה זו המשאית שהיתה שלי, כל המוצא או המביא לי פרטים על מקום הימצאה זוכה לאחלה ארוחת ערב או צהרים על חשבוני ...... וואי איזה תותח אתה איש יקר חבל"ז אין דברים כאלה, אצלי מעולם היא לא היתה כל כך מלוכלכת חחחחחחחחחחח אני פשוט חייב למצוא אותה חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תודה חבר

פורסם

זאב,

אני מקווה ומאחל לך שתמצא את המשאית - ואולי אפילו תציל אותה מהמפלצת הסינית ימח שמה וזכרה שאוכלת את כל הברזל. כמו שאתה יודע, אין בישראל מעמד של משאית אספנות וכל מה שלא עבר טסט יותר משנתיים מורד מהכביש. הפריטלינר הזו בעלת ערך הסטורי וגם מכני ושווה שימור...

T

פורסם

לא ממש- רק מה, שמעל גיל 19 שנה, הפרייטליינרים עדיין רחוקים מזה, אז כל העניין הוא כלכלי בלבד, מבחינת ההחזרתם לכביש! מה שעדיין לא זול...:?

ולזאב: אם אתה יודע, איפה עומדת אחת מהמשאיות, ויש לך יכולת כלכלית ופיזות לקחת אותה- לך על זה, כי עוד מעט לא תשאר כאן אפילו אחת- אמרתי לך, לפחות לבנה אחת הושבתה מול העיניי ופורקה, השניה אומנם מכונת קידוח- אך הרגע, שתהיה לה תקלה- גם תלך בעקבותיה, לפחות אחת מהשחורות ככל הידוע לי גם ירדה מהכביש, בקיצור- "חגיגה"...:? תגידו לי, שני סרנים מקדימה- זה לא היה "ניסוי" תוצרת הארץ בכלל (אם כן- אז זה עוד יותר נדיר הכ"מ העולמי!)?

כאמור- אני אוהב יותר את "רגילות", עם 3 צירים, שגם כן הולכות ונכחדות- אבל אין לי כרגע יכולת כלכלית ליקנות אחת, אז נשאר לי רק להסתכל ולהתבאס...:?:cry::x

פורסם

אוקיי ראשית שוב תודה על כל המידע, כרגע אני בטוח שהמשאית שלי היתה שייכת ליאשקה בטוח. אתה אומר שאחת "הלכה" מה ידוע לך? כי זו כנראה שלי שהיתה? כן את השנייה מצאתי ואנסה לראות מה מצבה אם יתברר ששלי באמת כבר איננה, אבל בכדי למצוא את הפתרון אני חייב למצוא את הטלפון של יאשקה רק הוא יוכל לתת לי פרטים מה קרה איתה. עד כמה שידוע לי מהיום יאשקה עבד איתה באילת קווי תובלה באמת עם מכולות עד הסוף, כיום היא רשומה על שם של ערבי מאזור ירושלים המזרחית ואיני מצליח להשיג את מס הטלפון שלו, אבל אם אדבר עם יאשקה אדע בדיוק, יכול להיות שהוא מכר אותה לערבי לפרוק בכלל, אם תוכל להשיג לי את הטלפון של יאשקה אודה לך מאוד בכל מקרה הטלפון שלי הוא 054-3315895 תודה זאב

פורסם

בקשר לדבל פרונט זה לא פטנט ישראלי בכלל לא , אני וזליג הזמנו בהזמנה מיוחדת מהמפעל את המשאיות האלה, על שלדת המשאית ועל הקבינה היתה מדבקה גדולה שבה היה כתוב שרכב זה אסור בנסיעה על כבישי ארה"ב וקנדה בכלל. כן אני אקנה את השנייה אשפץ ויביא אותה למצב חדש. אבל רק אחרי שאדע במדוייק מה גורלה של שלי ואולי אפשר יהיה לקנות אותה אפילו לחלקים, והדרך לפתרון כרגע הוא יאשקה. תודה חבר אני מקווה השבוע להגיע לפתרון התעלומה, זה לא נותן לי מנוח (חולה בראש) לא ??? חחחחחחחח

פורסם

זאב, "חולים" כמוך הם שמזיזים דברים בעולם. בתחום שלנו, בזכותכם נשמרות פיסות היסטוריה ונוסטלגיה.

מאחל לך בהצלחה.

אני לא הצלחתי להציל את הליילנד ביבר 64 שהיה שלי, שעקבתי אחריו הרבה שנים עד שפורק ונבלע באיזה בניין.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

טוב, אחרי שיחה קצרה, שניהלתי בטלפון עם ישראל- כנראה, שהמשאית של יאשקה, אחרי שהושבתה בגלל המנוע שנתקע- אכן הגיעה ל"השוחט" מירושלים, מה שאומר, שלא קיימת כבר...:? הוא בעצמו יגיב יותר מאוחר- עסוק מאד בעבודה.

פורסם

Slight diversion - anybody in the US in the next few months, check this clendar: http://forums.aths.org/InstantForum414/Calendar.aspx

For pics of past shows, see here: http://forums.aths.org/Instantforum414/Forum34.aspx

Quality, as one would expect in the US, is amazing (no 8X4 Freightliners though:lol:) T

Examples

ATHSKnox10_003.jpg

ATHSKnox10_132.jpg

ATHSKnox10_135.jpg

100_6805.jpg

פורסם

ובכן ידידי היום נפתרה התעלומה "חלקית",השגתי את הטלפון של יאשקה ודיברתי איתו, אכן המשאית שלי היתה שייכת לו הוא רכש אותה מזליג אחרי שפרשתי בשנת 2001 , ב 2006 הוא החליף באמת מנוע ואז ראיתי אותו ב פברואר 2008 על כביש החוף עם עגלת פלטה, מסתבר שב 2008 חיבלו לו במשאית והמנוע עוד פעם "הלך" ואז הוא מכר אותה לשוחט מירושלים, אבל !!! השוחט לא שחט חחחחחחח יש לה מזל יצאה מזה בחיים ברחה מתחת לסכין חחחח, קנה אותה ערבי מהשטחים תיקן את המנוע עשה רישוי פלסטיני והמשאית עובדת עד היום בשטחים בגדה המערבית, כמובן עם רישוי פלסטיני (מספר לבן) עשיתי בדיקה מהירה והתברר לי שהיא במצב מעולה שמורה ומטופחת אבל (מדברת ושומעת ערבית) כותב מתוך צער וכאב .... כנראה שדרך חזרה הביתה בשבילה אני כבר לא אמצא וגם סיכוי קלוש לראותה.... החלפתי חוויות עם יאשקה שוחחנו ארוכות איש נחמד מסתבר שאנו מכירים שנים רבות, כמובן מהעבודה. הוא סיפר לי על כל מיני פרטים במשאית שאני עשיתי בה וזה היה במדוייק ממש,ואז פניתי לבעל המשאית התאומה ה 763 שגם היא עומדת ללא רישוי אבל תקינה לחלוטין ובמצב עבודה, אך בעליה דורש מחיר בלתי סביר בעליל, בערך פי 2 משוויה, טוב שיבושם לו , השארתי לו את הטלפון שלי ואני אמשיך להתקשר מידי פעם אולי ישנה דעתו. איך יאשקה אמר לי היום ,,,, עבר זמנו בטל קורבנו , שכך ממנה אמר זה כמו להוציא מת מהקבר, כמובן שהוא לא יכול להבין כי גם לא פרטתי יותר מידי למה לי יש רגשות כל כך חזקים כלפי המשאית הזאת, בכל אופן תודה על עזרתך חבר אחלה תמונות העברת לכאן אני גם יעלה תמונות יפות בימים הקרובים ואם יתחדש משהו מבטיח לפרסם כאן מיד תודה זאב

!Bnl0l,gBWk~$(KGrHqIH-CYEtrM23LFDBLkENUpkvw~~_35.jpg

!Bnl0r)wBGk~$(KGrHqMH-CkEtsMgrfHYBLkENwgo7Q~~_35.jpg

1157083.jpg

Freightliner2.jpg

lastscan 6.jpg

P1010200.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...