Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי חשבון בבנק הפועלים כבר כ- 4 שנים, והוא כרגע בשימוש מועט ביותר, מחודש הבא לא יהיה בשימוש כלל.

לפני 3 חודשים הם החלו לקחת 5 ש"ח בחודש על "אחזקת החשבון", החודש אני רואה שזה עלה ל- 6 ש"ח.

אני מעוניין לעצור את החגיגה של השודדים האלו. האם יש טעם לאיים בסגירת החשבון? האם כדאי לעבור לבנק אחר, מה העמלות שם? החשבון הוא על שמי ויש בו עשרות אלפי שקלים רבים, אם אני מעוניין לעבור לבנק אחר איך זה הולך, איך אני מוציא את כל הכסף?

בנוסף על תוכנית חיסכון הם נותנים לי ריבית עלובה של 0.03!

מה ניתן לעשות, האם מישהו מתמצא?

תודה מראש.

פורסם

לא כ"כ מתמצא אבל מציע לך לגשת לאתר בנק ישראל בקישור הבא :

http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/amalot/amalot.htm

שם תמצא את כל המידע בנוגע לרפורמת העמלות החדשות, וכמוכן מידע רב נוסף בדיוק בנושא שאתה מחפש.

אבי.

עריכה : נמצא לינק יותר יעיל בתוך האתר! :

http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/amalot/1a.pdf

כמו"כ כל בנק מחוייב להציג את העמלות שהוא גובה עבור כל דבר. להלן קישור שנותן לך את הקישורים לכל הבנקים

http://www.bankisrael.gov.il/deptdata/pikuah/amalot/taarifim.htm

פורסם

עמלת ניהול חשבון היא עמלה מקובלת, ולמיטב ידיעתי נגבית בכל חשבונות העו"ש הקיימים. המחיר שאתה משלם הוא נמוך למדי, ובכל אופן, אתה יכול לבדוק כאן את תעריפון הבנק, ולהשוות אותו לתעריפונים של בנקים אחרים, שאותם תוכל למצוא באתרי האינטרנט שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למעשה, בבדיקה של הדואר של המשפחה, הבחנתי שעל השינויים בעמלות הודיעו כמעט כל הבנקים (אם לא כולם- ראיתי רק מכתבים מדיסקונט, מזרחי, פועלים ויהב).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

ב 1.7.08 נכנס לתוקפו הסדר העמלות החדש בו קבע המפקח על הבנקים סדרה של כ 70 עמלות, וכל בנק קבע מהי עלות כל עמלה, כך שהצרכן יוכל להשוות בין הבנקים השונים עם בסיס השוואה זהה. בפועל זה לא ממש הוזיל את עלות ניהול החשבון.

אם אין לך בכלל פעילויות בחשבון יש בנקים בהם יש חשבון שמטרתו להיות חשבון "השקעה". הרעיון הוא שאין בחשבון יתרת חובה, אין בו שיקים או כרטיסי אשראי וכד' - רק מרכיבי השקעה כמו פקדונות, חסכונות, ניירות ערך וכד'. דבר עם הבנק שלך לגבי התנאים שהוא דורשלהגדרת החשבון באופן הזה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אין לך פעולות בחשבון - בקש שהחשבון יוגדר כ"רדום".

מחשבון כזה לא גובים עמלות.

לדעתי אין לך ברירה אלא לסתום את האף ולהמשיך עם הבנק הזה - הסיבה היא תוכניות החיסכון שפתחת, כדי להעביר אותם לבנק אחר תיאלץ לפרוע אותם.

אם כל תיק ההשקעות שלך מורכב מנ"ע שנסחרים בבורסה, תוכל בעלות של 5 ש"ח להעביר אותם לבנק אחר (העברה מחבר בורסה אחד לחבר בורסה אחר).

אם יש לך שאלות נוספות - פנה אלי בה"פ.

פורסם

בבנקים אחרים תשלם את אותן עמלות בדיוק (או יותר)

והן פשוט יופיעו בשמות אחרים.

הסדר עמלות חדש או לא, זה מה שקורה כבר עכשיו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בבנק שאני עובד בו אם אתה לא משתמש בחשבון אתה יכול לבקש שיהפכו את החשבון לחשבון תפעולי, כך אתה לא משלם עמלה על החשבון, החסרון הוא שאין ויזה, אין מינוס, ואין שיקים.

ויזה אתה יכול להזמין ישירות מחברת ויזה, וההורדה מתבצעת בצורה של הוראת קבע מהחשבון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קודם כל כפי שכבר אמרו, דמי הניהול המינימליים אמורים להיות עלות פעולה מול פקיד כפול 2 = 13 ש"ח בפועלים.

אם אתה משלם פחות מזה, כבר הרווחת.

אתה יכול לאיים עליהם, השאלה היא האם זה ישפיע- תלוי בעיקר בכמות הכסף שיש בחשבון ורווחיותו לסניף.

לגבי תכנית החסכון- אם הציעו לך רבית כזו, למה הסכמת לזה? יש עוד מספיק אפשרויות אחרות.

בכל אופן תבדוק מתי היא נפרעת, והאם אתה צריך לשלם קנס על שבירה מוקדמת.

אם החשבון לא יהיה בשימוש החל מחודש הבא, אז למה אתה צריך חשבון בנק?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

דווקא בבנק הפועלים העמלות הכי נמוכות.

בנק ישראל ניסה לעזור לאזרח ולקצץ עמלות כדי שיהיה קל יותר לבחור בין הבנקים השונים, בסופו של דבר כל הבנקים העלו את העמלות הבסיסיות ויצא כך שכל אחד משלם פי כמה וכמה בחודש. 100 ש"ח בחודש על כמה פעולות בחשבון :roll:.

• תוכן חדש...