Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 99 B בעיות התנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***************הערת ההנהלה**************

הפונט הוקטן, למס' 2 הסטנטדרטי.

להבא, אין צורך בהגדלת פונטים, ו/או הדגשה גורפת לכל ההודעה.

אנא ממך.

תודה, ההנהלה.

שלום לכולם.

יש לי קליאו ידנית 99 (מנוע 8 שסתומים).

אני מאוד מרוצה מהרכב, למעט לאחרונה אני מתמודד עם תקלה שממררת את חיי.

לרכב יש סטרטר וגם המצבר תקין (בדקתי).

לעתים הוא מתניע בצורה חלקה ולעיתים צריך כדקה של פמפומים על הגז תוך כדי סטרטר עד שיניע.

הבעיה חמורה במיוחד כאשר הרכב חם (נסיעה ארוכה בצהריים בקיץ). אם הוא נכבה (זריקת קלאץ' או משהו דומה) כל הנסיונות להתניע לא עוזרים, ואני חייב לחכות חמש דקות עד שהוא מצליח להתניע חזרה (אחרי כמה דקות מנוחה הוא מתניע. קרה לי כמה פעמים)

בבוקר כשהרכב קר, זה מרגיש כאילו אני מנסה להתניע רכב ישן בשלג בלי צ'וק.

האם מישהו מכיר את התקלה וממה היא נובעת?

במוסך שלי (לא מורשה) החליפו לי חיישן חום מנוע. לא עזר. אני רוצה לדעת מה המקור לתקלה ולא להתחיל להחליף חלקים בתקווה שמתי שהוא זה יפתר.

תודה לכולם.

פורסם

ולדיוק, לעיתים רבות, מדובר דווקא בתקע לחיישן הזה, שנקרא ברנו, "חיישן הצתה", כאמור התקע. כאשר הוא לא מניע, ניתן ל"שחק" עם התקע, והחוטים שבו (שניים לתקע) , ולוודא שאכן ומייד מניע.

אין בכך כדי לפסול את האפשרות לחיישן ההצתה עצמו, ו/או תקלה אחרת, ב"אחרת" ,אני פחות מאמין.

את התקע הזה, מוכרים ברנו!!, לא צריך לחפש בפירוקיות ,ולא לעשות קומבינות. עלות התקע עצמו (עם חוטים קצרים שיש להתחבר במקום התקע והחיוט הקיים, ככל שצריך) כ מאה ומשהו שקלים. אם לא השתנה המחיר בשנה וחצי האחרונות.

אם תחליף את התקע ואת החיישן , סביר שסיימת עם הבעיה, אך לא אוכל להתחייב ב"דיאגנוסטיקה דרך המסך".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...