Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החיים פרכט הזה ליקק תתחת של "הצדיק" על זה שהוא עשה את עבודתו.

הייתי משלם כסף כדי לראות סרטון של חיים הכט מלקק תחת של אינסטלטור.

אבל שיעשה את זה עם כל הלב, ולאינסטלטור שעיר ומזיע במיוחד.

מישהו מעוניין להתארגן ולאסוף כסף? ערוץ 2 יעשו הכל בשביל כסף, לא?

פורסם
אתחיל בכך שלא ראיתי.

אבל אני יכול להגיד שרמת המניפולציות של חיים הכט פשוט עוברת גבולות. הבנאדם אומן בדברים האלו. המטרה של התוכנית הזאת היא בעצם לחשוף את פרצופם של נותני שירות רמאים, רק הוא הופך את זה על פיו - לא "יצאת רמאי" אלא "יצאת צדיק". הרי ברור שמה שמעניין אותו זה כל הרמאים. בדיוק כמו שמעניין אותו כל אלו שעוברים על החוק על הכביש. אבל הוא לא ייצור תוכנית שמדברת על רמאים, כאלו כבר יש, זה גם לא נראה מספיק טוב. הוא ייצור תוכנית על הצדיקים ו"יצ'פר" אותם, רק "במקרה" בדרך מגלים הרבה יותר רמאים...

בלי שום קשר, אני משוכנע שהוא עזר לאותם רמאים לרמות ביצירת תנאים נוחים לרמאות, הם פשוט כנראה ניצלו פירצה ב"תמימות" של אותה משפחה אוכלת ג'חנון. מה גם שבמקום להתעסק במי שבאמת מרמים כמו הגופים הגדולים במדינה הזאת, הוא מתעסק בזוטות של כמה מאות שקלים... טוב, נו, זה הרבה יותר קל (מה זה מזכיר לנו?)

רוני

רוני , נכון חיים הכט לא מצטייר כאדם האמין ביותר , ובעיני מצטייר כאדם שמחפש

רווחים תקשורתיים - רייטינג על חשבוננו , וכמובן להציג דברים באור מוטעה.

אבל ויש אבל גדול , אתמול חיים הכט בעיני רוב הציבור יצא גדול .

גם בעיני , אחרי הכל רוני הוא נותן בתכנית את כל מה שאנשים רוצים , למצוא את האנשים

שעובדים עליהם , וישראלי לא אוהב לצאת פרייאר.

זה שהוא יצ'פר את אלו אשר יוצאים "צדיקים" ובעצם עושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר

בדרך כלל נשמעת טפשית , אולם שיש לך 9 חשמלאים ורק שניים מהם יוצאים ישרים

מקצועיים ואמינים בתקלה קטנה , והשאר עובדים עליך בעניים , עדיין מגיע לבעלי המקצוע

הללו פרס בדמות פרסום ומדליה להרגשה הטובה.

יצירת תנאים קלים? , נכון ואחרי הכל זו כל הכוונה , תיקח אישה זקנה אשר חיה לבד

ואין לה חשמל , היא לא יודעת להרים את השלטר , או שהיא לא יודעת שיש שקע מקצר

היא קוראת לחשמלאי שיעבוד והיא מצפה ממנו כמובן ליהיות אמין ומקצועי ולא ליהיות

טורף המחכה לטרף - לכסף קל.

רוני , חיים הכט בתכנית הנוכחית שלו ממש ממש לא מתעסק בזוטות אני לא מבין למה

אתה קורה לכמה מאות שקלים זוטות , במיוחד שמדובר לעיתים באנשים קשיי יום

ואתה יודע מה אפילו סתם אזרחים המזמינים בתום לב בעל מקצוע.

אני אתה וכולם יודעים שאבוד לו להתעסק עם השחיטות של הגופים הגדולים והרבה

כבר עסקו בנושא "עובדה" וכו' , סוף סוף יש תכנית שנוגעת לכל אחד בבית.

פורסם

ורוני, למה אתה מבלבל במוח מבלי שראית את התכנית בכלל :?::!::mad:

זה בדיוק העניין, שאני לא צריך לראות את התוכנית בשביל לקלוט את הראש של חיים הכט. אתה מוזמן להסביר לי מה לא נראה לך הגיוני במה שכתבתי (ותחשוב טוב אם היית כועס באותה הצורה אם לא הייתי כותב שלא ראיתי את התוכנית...).

תיכף תקנה מודעת תודה במעריב בשביל האינסטלטור שלך בכל פעם שהוא יפתח לך סתימה בביוב מבלי לרמות אותך, ותחלק כרטיסי ביקור של הגנן שלך בכל תיבות הדואר באזור בכל פעם שהוא לא יגבה ממך עבור 5 שעות כשהוא עבד רק 3. :p

רוני

אם היית רואה את התכנית אולי היחס שלך לאנשי המקצוע שהוזמנו היה פחות משלים.

אני לא הייתי משלים עם חשמלאי שבשביל לפתור תקלת חשמל פשוטה היה צריך להרים את הפקק, כן כן רק להרים את הפקק הראשי,

ובמקום זה ניתק חוטים וגרם לנזק וטען שהתיקון יעלה כ-2000 ש"ח, במקום 120 ש"ח (עבור דמי שירות).

יש נוכלים שטוב מאוד שיראו אותם בטלויזיה כך שתיפגע הכנסתם.

ומה באשר לצדיקים? קיבלו פרסום, פרסום גדול. וזה מגיע להם.

הרי מי שמרמה פעם אחת - כל הזמן מרמה.

אני עדיין בספק למי ש"צדיק" פעם אחת, יהיה כל הזמן "צדיק".

זה ברור שהכט עושה את הרוב בשביל הרייטינג, אבל המסר של התכנית הוא מאוד חשוב בעיני, ומעשיו של הכט בתכנית זו עושים צדק.

הרי זה מובן מאליו שאין לך ראיה אובייקטיבית על הכט, לאחר שעורר מהומה בכבישים, לאחר שרצה לקחת מעבריינים את רכביהם (אולי ממך?).

על כך אני כועס.. :!:

נ.ב.

יש לי הרגשה שתאהב מאוד את התכנית, חבל סתם לטחון מים לפני שבכלל ראית אותה :idea:

172

פורסם

אני מסכים עם לירן ווירון שהתכנית באמת תכנית טובה, אבל הכט כמו תמיד חייב לערבב נושאים לא קשורים כמו המתכונים שזה ממש היה לא נחוץ ונראה כאילו זה בשביל למלא דקות אוויר...

פורסם
נ.ב.

מצטער, תוכניות כאלו זה מ-מ-ש לא כוס התה שלי (ארל גריי ויסוצקי שניים סוכר, כמו ז'אן לוק, רק שאני לא חושב שהוא שתה ויסוצקי)

וזה לא טחינת מים, אולי חומוס, בקושי.

ברצינות - חיים הכט ונפנופי הידיים המאשימים שלו לא עושים לי את זה בגרוש. יופי שהכוונה שלו טובה, אבל הוא פשוט מעצבן. וכמו שכבר אמרתי פעמיים - אני לא מתכוון לתת פרסים לאנשים שפשוט עושים את העבודה שלהם. אתה מוזמן פעם הבאה שמגיע אליך חשמלאי הביתה לתיקון ומרים את השלטר כי אתה לא הצלחת לעשות את זה בעצמך, לתת לו חופשת סוף שבוע במלון הנסיכה באילת, או whatever מה שהם מחלקים שם. אני לא הייתי עושה את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נ.ב.

מצטער, תוכניות כאלו זה מ-מ-ש לא כוס התה שלי (ארל גריי ויסוצקי שניים סוכר, כמו ז'אן לוק, רק שאני לא חושב שהוא שתה ויסוצקי)

וזה לא טחינת מים, אולי חומוס, בקושי.

ברצינות - חיים הכט ונפנופי הידיים המאשימים שלו לא עושים לי את זה בגרוש. יופי שהכוונה שלו טובה, אבל הוא פשוט מעצבן. וכמו שכבר אמרתי פעמיים - אני לא מתכוון לתת פרסים לאנשים שפשוט עושים את העבודה שלהם. אתה מוזמן פעם הבאה שמגיע אליך חשמלאי הביתה לתיקון ומרים את השלטר כי אתה לא הצלחת לעשות את זה בעצמך, לתת לו חופשת סוף שבוע במלון הנסיכה באילת, או whatever מה שהם מחלקים שם. אני לא הייתי עושה את זה.

רוני

הם לא נותנים פרסים בדמוי תגמול כחופש וכו'

אלא נותנים לבעל המקצוע הישר פרסום גדול חינם בדפי זהב

אתר אינטרנט למשך שנה וכמובן הפרסום בתכנית.

גם אני לא אוהב את חיים הכט , אני גם לא אוהב את ההתנהגות החיצונית שלו

אבל סוף סוף תכנית שגורמת לבעלי המקצוע לחשוש שמא העבודה שלהם בעיניים תתגלה.

הנה תיקח דוגמא ממה שהיה בתכנית , חשמלאי אחד הגיע לבית המשפחה , להלן

משפחת ג'חנון , במקרה השלטר , הבחור ניתק את החוט של הלוח חשמל ואמר לבעלת

הבית שהלוח בעייתי וענתיקה ויש לעשות עבודה גדולה ולהחליפו

המחיר 2000 שקל!!! , ואם לא היה חיים הכט? אז ? אז , אז היא הייתה משלמת

במידה והיה לה. ולא הייתה לה ברירה לדעתה.

פורסם

אז היא טיפשה. קודם כל - הבנתי שזו הייתה בעייה מכוונת, שחיים הכט וחבריו יצרו בעצמם. דבר שני - אף אחד לא צריך להאמין באופן עיוור לחשמלאי שמגיע אליו הביתה וטוען שצריך להחליף דברים בעלות של אלפי שקלים, צריך להיות ממש אדיוט בשביל להאמין לזה. כל בנאדם הגיוני היה לוקח חוות דעת שנייה או שואל מכרים או כל דבר אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז היא טיפשה. קודם כל - הבנתי שזו הייתה בעייה מכוונת, שחיים הכט וחבריו יצרו בעצמם. דבר שני - אף אחד לא צריך להאמין באופן עיוור לחשמלאי שמגיע אליו הביתה וטוען שצריך להחליף דברים בעלות של אלפי שקלים, צריך להיות ממש אדיוט בשביל להאמין לזה. כל בנאדם הגיוני היה לוקח חוות דעת שנייה או שואל מכרים או כל דבר אחר.

ברור, לכולם יש זמן לחכות ככככל סוף השבוע בלי חשמל, שכל האוכל במקרר מתקלקל

ובינתיים לעשות סקר שוק מקיף :roll:

מצבים כאלה בהחלט אפשריים, ולמרות שהכט מעצבן, מגמתי ופופוליסט, במקרה של התוכנית

הזו הוא אולי עושה שרות סביר לציבור (לאו דווקא בהכרזה על מנצחים כמו בקביעת נורמות).

אה. הוא מעצבן, כבר אמרתי? :p:wink:

פורסם

רוני

רוני אולי בעינך האישה הזו טיפשה

תתפלא אבל יש המון אנשים כאלו שחשמל הוא לא התחום החזק שלהם ובכלל.

בעל מקצוע צריך לעזור ולעבוד במה שאתה לא מבין ולא יודע את הסיבה לקלקול.

מצד אחד אתה צודק אולי חשמלאי שמגיע הבייתה ודורש אלפי שקלים תמורת תיקון

לא יקבל את מבוקשו בדרך כלל ( למרות שיהיו יוצאים מן הכלל ) אבל לעומתו

חשמלאי אחר שיבוא ויטען שיש קלקול כזה או אחר , אבל המחיר הוא סביר כי

הוא מחליף "כמה תקעים" מחיר סביר בדמות 400 עד 500 שקל .

אז אף אחד לא ישים לב , והחשמל יחזור חיש קל.

עזוב את נושא החשמל , לפני כמה שנים לסבתא שלי הייתה בעיה עם מכונת הכביסה

היא הייתה מוציאה מיים והרבה! , היא התקשרה לטכנאי מכונות כביסה

שטען שצריך להחליף את כל התוף של המכונה , סבתא שלי שלא הכי מבינה

בעניין ( לא שאני מבין גדול ) הסכימה כמובן .

מה שהיא לא ידעה שצינור אחד קטן שתוקן בסתר ביחד עם המכונה גרם לבעיה.

וכמובן תקע לה חתיכת מחיר .

בסופו של דבר גילינו שהוא "עבד" עליה .

מיותר לציין שהטכנאי השפל ניסה להתנער אבל מהר מאד הבין שהוא לא יצא

מזה נקי והחזיר הכל

לסיכום העניין הוא שכל בעל מקצוע עצמאי היום מרשה לעצמו יותר מידי

וכמובן מרשה לעצמו לעבוד על הלקוחות שלו שכמובן לא מבינים ושוכרים את שירותו.

חיים הכט עושה שירות לציבור , אולי בדרך שלא כל כך מקובלת עלינו

אבל לעיתים עדיף בן אדם כזה בפריים טיים מאשר כלום.

פורסם

אני לא מאמין שזה קורה אבל....אני מסכים עם לירן!!!

1. לא מעבירים ביקורת על משהו שלא ראית במו עיניך. רוני, המינימום שיכלת לעשות לפני העברת ביקורת על מר הכט הוא לראות את התכנית. עד אז הרשה לי להתייחס לביקורת שלך בע"מ.

2. צורת ההגשה של חיים הכט לא אהובה במיוחד, הוא מן דודו טופז רק הרבה פחות מגניב. אם תנסו שניה לנטרל את כל "הצבע" מסביב לו, חיים הכט מביא תכנית (ולא בפעם הראשונה) בעלת משמעות אמיתית לחיי היום יום של רובנו (רוני- לא כולם למדו חשמל בטכניון).

3. מבחינתי, "הפרס" שהוענק לבעלי המקצוע הישרים הוא שירות לציבור. פירסום טוב יותר שלהם רק משפר את הסיכוי של האזרח הקטן להיתקל בהם ולזכות לשירות הגון.

4. יש אנשים שהגינות היא דרך חיים ועל כן הם ראויים להערצה. בזמנים קשים אלו שעוברים על מדינתנו קשה יותר ל"צדיקים" אלו לשמור על היושר המקצועי שלהם כי בד"כ ההגון הוא זה שמרוויח פחות כסף. אז אם למרות כל התנאים המוקדמים שהיו לרעתם הם עדיין עמדו במבחן הזה...אני מסיר את הכובע בפניהם.

5. נכון, אפשר להסתכל על זה כאילו הם מקבלים פרס סה"כ על כך שהם עושים את המוטל עליהם. אני רואה הזה חיזוק חשוב לכל בעל מקצוע ישר שדבק בדרכו וגם חיזוק לאלו שפזלו לעיתים אל דרך הרמאות. כאשר 3 מתוך תישעה יצאו צדיקים, אז הם ראויים לכל המחמאות.

משפט אחרון לרוני, כמה מאות שקלים זה לעיתים הרבה כסף לאנשים אחרים, אולי אתה לא מכיר כאלו אבל סמוך עלי שהם קיימים, גם בעיר שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתבייש לך!!

1. טוב, אני אשתדל לראות בפעם הבאה, אבל אני עדיין טוען ככה, כי מה שכתבתי אפשר לדעת גם בלי לראות. לא התייחסתי למקרים ספציפיים.

2. מה הקשר של חשמל בטכניון? אתה חושב שזה עוזר לי לדעת מה עושים כשהמתג קופץ? (אתה חושב שאני זוכר בכלל איפה נמצא ארון החשמל? :wink: )

3. עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה משמעותי במיוחד ששניים-שלושה שאינם רמאים מקבלים כזה פרסום, או ראויים לשעה בפריים טיים עם 25% צפייה. יותר חשוב היה לבדוק גופים שמשרתים אלפי אנשים ולא כאלו שעושים עשרה ביקורי בית ביום...

4. 5. צודק.

הלו, גם בשבילי כמה מאות שקלים זה לא סכום מבוטל. אני לא מיליונר (אחרת הייתי נוסע בפאקינג סקסו?). הכוונה בדבריי הייתה שחבל שהוא מתעסק בכמה מאות שקלים כשהוא יכול להתעסק בהרבה יותר. כמו שאמרתי עם כל הכבוד לפועלו, כזאת חשיפה בשביל קצת כבוד לבעלי מקצוע ישרים?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תתבייש לך!!

1. טוב, אני אשתדל לראות בפעם הבאה, אבל אני עדיין טוען ככה, כי מה שכתבתי אפשר לדעת גם בלי לראות. לא התייחסתי למקרים ספציפיים.

2. מה הקשר של חשמל בטכניון? אתה חושב שזה עוזר לי לדעת מה עושים כשהמתג קופץ? (אתה חושב שאני זוכר בכלל איפה נמצא ארון החשמל? :wink: )

3. עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה משמעותי במיוחד ששניים-שלושה שאינם רמאים מקבלים כזה פרסום, או ראויים לשעה בפריים טיים עם 25% צפייה. יותר חשוב היה לבדוק גופים שמשרתים אלפי אנשים ולא כאלו שעושים עשרה ביקורי בית ביום...

4. 5. צודק.

הלו, גם בשבילי כמה מאות שקלים זה לא סכום מבוטל. אני לא מיליונר (אחרת הייתי נוסע בפאקינג סקסו?). הכוונה בדבריי הייתה שחבל שהוא מתעסק בכמה מאות שקלים כשהוא יכול להתעסק בהרבה יותר. כמו שאמרתי עם כל הכבוד לפועלו, כזאת חשיפה בשביל קצת כבוד לבעלי מקצוע ישרים?

רוני

טוב בוא נסכם שאנחנו חושבים אותו הדבר בקשר לזה.....

רק פשוט אתה אשכנזי מרעננה אז זה יוצא אחרת מהפה שלך :lol:

טוב אני הולך לקשור את הוולקן עם כבלים לקרקע לפני שהיא עפה ברוח....

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כבר לא היה לך לאן ללכת אם זו הייתה סיטרואן AX... :mm_tongu:

MCS 2008

פורסם

כבר לא היה לך לאן ללכת אם זו הייתה סיטרואן AX... :mm_tongu:

או 106 ראלי... שיט! :roll:

:D

• תוכן חדש...