Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע תורי להתפנק באיזה רכב,

המטרה היא רכב דיזל, באיזור סוף שנות ה-90,

רכב שעובד עם ביודיזל ואין לו 8574 מחשבים ו-349 מסילות דלק.

אין העדפה למספר מושבים, ליצרן מסויים, לסמל, לסמ"ק או לכל דבר אחר, יש העדפה לכל רכב שלא הגיע מצרפת,

התקציב, 20K בטון, לא יכול לעלות כלפי מעלה, גיר ידני חובה.

תודה תודה,

אבי קינן.

----

פורסם

סיטרואן קסרה דיזל, בעלת גיר ידני- תענה על כל דרישותיך.

אתה מוזמן לפנות לכותב בשם Drsubaru, הנוהג ברכב הנ"ל ומשתמש בביודיזל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

wonderd,

רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות,

ואם ואני כבר כן נוסע בעיר, אני לא נוסע בשעה כזאת, שרק ההילוך הראשון בשימוש,

מה גם שכבר נמאס לי כבר מאוטומט, אין את הפאן בהעברת הילוך[וללחוץ סתם עם רגל שמאל על האוויר זה לא אותו הדבר].

עידן, אני באופן כללי לא מעדיף צרפתיות, לא פוסל, אך לא מעדיף, בעיקר בעקבות השמועות הנהדרות על טיב האמינות של הרכבים.

----

פורסם

פולו קלאסיק, קורדובה , פביה (כולן עם המנוע SDI המצטיין באמינות וחיסכון).

אם תצליח למצוא אחת מהן שמורה - תענה בצורה מצויינת על הדרישות שלך.

היתה לי פולו SDI במשך 5 שנים (ללא תקלות רציניות) ונמכרה עם 240 אלף ק"מ במצב מצויין .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם מבסוט עד הגג מהקסארה שלי.

אגב - פולו קלאסיק דיזל עולה 20 אלף לשנת 96, קסארה דיזל עולה 10 אלף ש"ח לשנת 98.

לא יודע על איזה אמינות שמעת, אבל אני לא נתקלתי בשום בעיית אמינות בקסארה שלי - והיא עם 305 אלף ק"מ כיום.

פורסם
אני גם מבסוט עד הגג מהקסארה שלי.

אגב - פולו קלאסיק דיזל עולה 20 אלף לשנת 96, קסארה דיזל עולה 10 אלף ש"ח לשנת 98.

לא יודע על איזה אמינות שמעת, אבל אני לא נתקלתי בשום בעיית אמינות בקסארה שלי - והיא עם 305 אלף ק"מ כיום.

מאיפה הבאת את המחירים האלה? מהמחירון ?

תראה בכמה נסחרים פולו SDI מודל 2000- 2001:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=1999&UntilYear=2001&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=%E3%E9%E6%EC&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד אפשרות שהיא אמנם תוצרת צרפת ומאיכות מעפנה למדי, אבל המכלולים העיקריים בה מחזיקים לנצח והיא עולה פשוט גרושים - C15.

ועוד אפשרות טובה - סקודה פליסיה דיזל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אלה המחירים, אז הקסארה תימכר במחיר אפילו יותר נמוך.

כנראה שעליית מחירי הסולר עושה את שלה - אנשים פשוט מעדיפים למכור מפחד העתיד לבוא.

סביר להניח שאם הגענו למצב שפולו קלאסיק שזה אוטו מבוקש (או היה לפחות) נמכר ככה, אז כל יתר הרכבים פשוט נמכרים במחירי זנות מזעזעים.

פורסם

הקסרה דיזל מגיע לרוב ממוניות לשעבר ולכן יש לשים לב לזה.

C-15 פתרון מעולה. ניתן למצוא מודל 2001 ב-10K ועוד להתמקח.

פורסם

חברים, מצטער לפוצץ לכם את הבועה אבל C15 דיזל הוא בכלל לא רכב חסכוני. יש לנו בעבודה כמה כאלה שנוסעות ר-ק מחוץ לעיר (כל יום מרחקים גדולים) וצריכת הדלק מזעזעת ! (10-11 קמ לליטר).

המלצתי למי שמחפש דיזל חסכוני:

א. להתרחק מטנדרונים עם מנוע דיזל פשוט (ללא טורבו, ללא הזרקה במסילה משותפת)

ב. לבדוק היטב את הרכבים

ג. לא להאמין לכל מה שמספרים על צריכת הדלק

ד. בנזין קטן (1.1-1.4) עם גיר ידני, עדיף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחבר שהיתה לו C15 שנים למדתי שצריכת הדלק בנסיעה עדינה ובין עירונית - 1 ל 17. אין לי מושג מה הסיבה להבדלים בין הרכב שלו לרכבים מהעבודה של איציק - אולי רגל כבדה על הגז.?

פורסם

סיטרואן קסרה אוטו מעולה! אין לו שום בעיית אמינות.

אני מדבר מנסיון היו לנו 2 כאלה: 1 שנת 99 מונית לשעבר לא הייתה לה שום בעיה פשוט כלום! חסכונית מאוד חזקה ונוחה.

מכרנו אותה ב18 אלף ש''ח אחרי בדיקה של הקונה במכון והכל יצא תקין.

והשנייה לא היית מונית שנת 98 קנינו אותה עם מנוע גמור ושמו מנוע חדש ולא עשה שום בעיה האוטו סוחב עליות חזק מאוד

{אבא שלי עובד עם כלים כבדים ומצברים} אז על האוטו יש עומס.

רכב מומלץ מאוד ואני חייב לציין שזה היה דגם טורבו דיזל שהוא יותר חזק ומהנה מאשר בלי טורבו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...