Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא מוסטנג 2008.

תקציב הוא אזור 10K+ לא כולל התקנה או HU.

כמובן שהשאיפה שיהיה מגברים רמה AA כמו ג'נסיס והלאה אך כרגע התקציב עדיין לא מוגדר מה שכן עומד על מעל 10K.

מה שהייתי רוצה שיהיה כלול זה.

#1 קומפוננט קדימה 3WAY חזק וטוב וטוייטר רך.

#2 מגבר 4 ערוצים שיחזיק אותו ואולי בעתיד תלוי בשמע יתווסף קומפוננט לאחר ( כי חסר לי השלמה של סאונד מאחורה למרות שהבמה מקדימה).

#3 מונובלוק טוב לסאב

#4 סאב טוב לא צריך חרא. חשבתי על HERTZ שאני מבסוט מהם כרגע אם יש הצעות אז בשמחה השמח לשמוע.

מבחינת ה HU עדיין לא החלטתי מה אני עושה אך מה שאני רוצה כמובן זה פנל איכותי ופרוססור קול שיפזר את הכל למגברים.

פורסם

קצת סדר, אתה רוצה קומפננט (?) 3 WAY מקדימה ומגבר 4 ערוצים כי בעתיד תתרצה להוסיף עוד קומפננט?

הבנתי נכון?

החשיבה שלך לא נכונה, כדי שתריץ פה חיפוש - בזמן האחרון נפתחו פה כמה שרשורים על אנשים שעשו תטעות הזאת והוסיפו קומפננט מאחורה.

בקיצור מה שהייתה ממליץ לך זה להגיע למפגש פורום, יש אחד היום (כן כן שימו לב לשעה, הרגע נכנסתי הביתה (: ) לא מאמין שתספיק להגיע אליו אבל בכל זאת, תשמע מערכות, תראה איזה סוג תיותר אוהב, מה יותר נעים לאוזן שלך, כי לזרוק לך מותגים כמו פוקל מורל והרץ זה הכי קל.

יש לך תקציב מכובד להרכבת מערכת, תריץ כמה חיפושים ותקרא על מגברים וסאבים שונים, אם תרוצה תדעה שלי בנוגע לסאב, זה רק האיי די מאקס, יש לי אחד שיושב בקופסא ובפעם היחידה שהפעלתי אותו הייתי בהלם, סופר תשניות שיהיה לי רכב להרכיב אותו.

בכל מקרה, בקשר לשאר הדברים, תן כיוון וחברי הפורום ידריכו אותך.

פורסם
קצת סדר, אתה רוצה קומפננט (?) 3 WAY מקדימה ומגבר 4 ערוצים כי בעתיד תתרצה להוסיף עוד קומפננט?

הבנתי נכון?

החשיבה שלך לא נכונה, כדי שתריץ פה חיפוש - בזמן האחרון נפתחו פה כמה שרשורים על אנשים שעשו תטעות הזאת והוסיפו קומפננט מאחורה.

בקיצור מה שהייתה ממליץ לך זה להגיע למפגש פורום, יש אחד היום (כן כן שימו לב לשעה, הרגע נכנסתי הביתה (: ) לא מאמין שתספיק להגיע אליו אבל בכל זאת, תשמע מערכות, תראה איזה סוג תיותר אוהב, מה יותר נעים לאוזן שלך, כי לזרוק לך מותגים כמו פוקל מורל והרץ זה הכי קל.

יש לך תקציב מכובד להרכבת מערכת, תריץ כמה חיפושים ותקרא על מגברים וסאבים שונים, אם תרוצה תדעה שלי בנוגע לסאב, זה רק האיי די מאקס, יש לי אחד שיושב בקופסא ובפעם היחידה שהפעלתי אותו הייתי בהלם, סופר תשניות שיהיה לי רכב להרכיב אותו.

בכל מקרה, בקשר לשאר הדברים, תן כיוון וחברי הפורום ידריכו אותך.

כל מילה בסלע! המפגש מחר יכול לעזור לך מאוד בהחלטה שלך התקציב שלך מכובד מאוד...

דבר שאני טיפה חולק עליו אחרים יסכימו איתי ואחרים קצת פחות, וא הסאב של איידמאקס שללא ספק אחד האיכותיים שיש, אך אישית אם יש תקציב למונו חזק שנותן כ 1000 rms ב 4 אום העדיפות שלי היא ל w7

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

תראו מטרה היא כמה שפחות לחסום את הבגאז' בלי טיבה מפלצתית. מבחינת הגברה ל 3WAY מה הבעיה? מי שחושב שעושה טעות בזה שהוא שם קומפוננט מאחורה אז יש לו בעיה מבחינתי. אני כאיש סאונד של הגברה ותאורה,חייב שיהיה לי משהו מאחורה.

היה לי 2 WAY מקדימה הייתה לי במה ממש טובה והכל עך עדיין היה לי חסר את ההשלמה של הסאונד. ועל 6X9 אני בכלל לא רוצה לשמוע. לכן אני צריך את האופציה של השדרוג.

במחינת שמיעה של רכיבים אני כבר מכיר מספר רכיבים ויודע איך הם נשמעים. אז אני צריך המלצות לדגמים של סאונד "רך". ואז אני יגש להתרשם מהם.דבר שני מה לגבי מגברים? הצעות להגברה של 3 WAY?+ אופציה לשדרוג.

אגב אני יודע שיש את המפגשים אני לא יודע מתי יהיה המפגש הבאה אני לא חושב שיש צורך רציני להגיע בישביל לשמוע. כי אני סגור על "אופי" המערכת. אז אני יבחר רמקולים שמתאימים לי +סאב שנשמע טוב איתם. שאר הדברים לא בדיוק זקוקים להשמעה ואיתם דווקא יש לי את הבעיה.

אני ישמח לעזרה בנושא

פורסם

3 חלקים עדיף להגביר אקטיבית מה שייקר את עלות המערכת והוא יחייב פרוססור

בעניין הקומפוננט מאחורה נכון לפעמים צריך ליצור היקפיות בסאונד אבל זה יוכל להסתכם ברמקול 2 וואיי רגיל של שש וחצי אינץ או חמש ורבע חבל על הכסף לקומפוננט

10000 אלף שקל זה תקציב יפה ומכובד אבל בשביל קניית פרוססור 3 חלקים מגברי גנסיס ועוד לא נראה לי יספיק לך התקציב (עם מדובר בחדש)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כמו שרשמתי בהתחלה כנראה שאני לא יביא מגבר של ג'נסיס בישביל זה לכן רציתי לדעת איזה עוד מגבר עומד לרשותי ואך משהו טוב מאוד . ודבר שאני אני פשוט חיפשתי המון מה זה הגברה אקטיבית פסיבית ולא מצאתי מישהו מוכן לתת לי הסבר . או לפחו תלשלוח לינק שאני ילמד מה זה.

תודה מראש.

פורסם

במילה אחת חיפוש.

בכמה מילים בהגברה פסיבית האלמנט מחובר לקרוס אובר והקרוס מחובר למגבר,

בהגברה אקטיבית האלמנט מחובר ישירות למגבר והחיתוכים נעשים ע"י הHU או קרוס אקטיבי.

הגברה אקטיבית גם בד"כ נשמעת יותר טוב(תלוי באוזני המתקין).

זה ציטוט שנמצא בחיפוש על ידי MCLM

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...