Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום ראיתי סיטרואן C3 דנדשה עם סיומת 68, ולפתע זה היכה שמספרי הרישוי אוטוטו עומדים להגמר: סיומת 7X היתה שמורה בשנות ה80 וה90 לרכבי מדינה, סיומת 8X היתה לרכבים פרטיים בשנות ה80, וסיומת 9X - אני יודע שפעם קראתי שהיא שמורה בשביל משהו אבל אני לא זוכר כרגע. מה שאומר כשישחררו את הרכב האחרון עם סיומת 69, מה שצפוי בעוד 200K רכבים בערך, שזה פחות בשנה במושגים של המדינה שלנו - לא יישארו יותר מספרים בשיטה הנוכחית. מה משרד התחבורה מתכוון לעשות בעניין? מישהו יודע?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתחילו עם אותיות אנגליות :?.

האמת, זה לא ממש אמור לעניין אותנו, תן למשועממים במשרד החרבורה לעשות את ה"עבודה".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אמרו ממזמן שיתחילו עם אותיות, אם יתנו אני הראשון לקנות את הלוחית 2FAST (כדי למכור כמובן)

S2000

פורסם

לא חשבת אולי על זה שיש הרבה רכבים משנות ה80 שלא נוסעות בכבישים היום ?

שלקחו את הרישונות והשביתו את הרכב?

אז לפני דעתי אפשר לעשות לזה שימוש חוזר ,

ואפשר להסתכל על זה גם מנקודה אחרת, הרי יש 99,999,99 שזה 10 מיליון פחות 1,

נראה לך הגיוני שיש בישראל 10 מיליון רכבים על הכביש ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יש עוד הרבה מספרים שלא השתמשו בהם בכלל:11,12,21,26,31,32,33,34,37,38,39,40,כל המספרים מ40-49,מ-90 אין שום מספר ששמור...זה לבינתיים די מספיק אני חושב

פורסם

לפי כתבה שפורסמה לא מזמן, יש בארץ 2 מליון ומשהו מכוניות על הכבישים בארץ.

כפי שנאמר, במספר הרכב יש 7 ספרות, ולכן יש לו 10 מליון אפשרויות (גם 00-000-00 זה מספר:)).

ככה שאם יעשו שימוש חוזר - יש עוד מספיק זמן עד שנצטרך לעבור לשיטת מספור מתקדמת יותר.

אם לא יעשו שימוש חוזר - סביר להניח שנמצא את עצמנו קונים מודל 2010 עם 8 ספרות או עם שילוב אותיות לועזיות במספר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש בארץ 2 פסיק משהו מיליון מכוניות על הכביש, אבל יש עוד כמה מיליונים של מכוניות שירדו מהכביש (כל שנה כמה עשרות אלפים) ואם מישהו אי פעם ירצה לבדוק את ההיסטוריה שלהם צריך להיות להם מספר ואי אפשר לקחת להם אותו. לגבי סיומות אחרות היו כאלה שהשתמשו בהם גם למכוניות של פלסטינים ולכל מיני צרכים אחרים.

פורסם

מן הסתם לא יקצו מחדש מספר של רכב שהושבת בשבוע שעבר, אבל ייתכן בהחלט שיחליטו על תקופת צינון (נניח 5 שנים) בין השבתה להקצאה מחדש.

גם מספרי טלפון כן מקצים מחדש לאחר ניתוק הקו (גם כן לאחר תקופת צינון)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

להקצות מספר רישוי לבן אדם ולא לרכב,

אם אדם יכול פיזית לנהוג רק ברכב אחד בו זמנית, במידה שיש לו יותר מרכב אחד, הוא מעביר את הלוחית לרכב האחר,

הביטוח יהיה לפי הלוחית עצמה ועל פי פירוט המכוניות, התשלום יהיה לפי המכוניות היקרה יותר.

ועל הדרך, אני בעד ביטוח חובה לנהג, לא לאוטו.

----

פורסם

אם אדם יכול פיזית לנהוג רק ברכב אחד בו זמנית, במידה שיש לו יותר מרכב אחד, הוא מעביר את הלוחית לרכב האחר,

הביטוח יהיה לפי הלוחית עצמה ועל פי פירוט המכוניות, התשלום יהיה לפי המכוניות היקרה יותר.

ועל הדרך, אני בעד ביטוח חובה לנהג, לא לאוטו.

נראה לי שיש יותר נהגים מאשר רכבים על הכביש, אז מה הפואנטה?

בכל מקרה , מה יעשה בחור שאין לו רכב וירצה לנהוג ברכב של חבר? הוא יסתובב עם מספרי רישוי בתיק ?

נשמע מצחיק ולא הגיוני.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לפי כתבה שפורסמה לא מזמן, יש בארץ 2 מליון ומשהו מכוניות על הכבישים בארץ.

כפי שנאמר, במספר הרכב יש 7 ספרות, ולכן יש לו 10 מליון אפשרויות (גם 00-000-00 זה מספר:)).

ככה שאם יעשו שימוש חוזר - יש עוד מספיק זמן עד שנצטרך לעבור לשיטת מספור מתקדמת יותר.

אם לא יעשו שימוש חוזר - סביר להניח שנמצא את עצמנו קונים מודל 2010 עם 8 ספרות או עם שילוב אותיות לועזיות במספר.

אני לא רוצה לדעת כמה פעמים הבנאדם המסכן יצטרך לשכנע שוטרים שגנבו לו את המספר, והוא הולך לעשות עליו ביטוח מקיף... (50 ש"ח לוחיתף לא?):lol:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם כבר, יותר הגיוני לעשות את הדבר הבא (כמו שנהוג בגרמניה):

בן אדם שקונה את הרכב הראשון שלו, קונה יחד איתו מספר רישוי. בהמשך, כשהוא מחליף רכב (לא במובן של לתת סיבוב לחבר, אלא במובן של לקנות רכב אחר במקום הנוכחי), המספר יורד מהרכב ועובר לרכב הבא.

כך שהמספר צמוד לבן אדם ולא לרכב. כמובן שאם הבן אדם נפטר/עוזב את הארץ/מוותר על המספר מסיבה כלשהי, המספר חוזר למאגר והופך להיות זמין לנהג חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא כך רק בגרמניה, אלא גם באנגליה וארה"ב (ולדעתי בעוד מדינות, אבל אני לא בטוח ב100 אחוז).

שיטה מאוד נוחה והגיונית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השיטה שעליה מדבר Kernel נהוגה בשוייץ. משלמים ביטוח ומיסים לפי הרכב היקר יותר. לדוגמא, בן-אדם שבבעלותו משאית ומכונית משפחתית משלם לפי משאית. נוסעה לעבודה במכונית ומעביר לוחית למשאית. כנ"ל עם אופנועים ושאר כלי רכב. שיטה נהדרת, כי הרי אני לא יכול לנהוג על שני כלי-רכב בו זמנית.

אבל נראה לכם שמדינת ישראל תאמץ את זה? זאת הרי ירידה עצומה בהכנסות ממיסים.

השיטה הגרמנית עובדת כל עוד הבן-אדם גר במחוז מסויים. ברגע שהוא עובר למחוז אחר או אפילו עיר אחרת - הוא צריך להחליף את הלוחיות.

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...