Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות רכב משפחתי עם ב'אגז יחסית גדול (כדי שעגלת תינוק תכנס בקלות)

אנחנו זוג צעיר עם תינוקת בדרך ואנו מחפשים רכב בעלות של עד 45,000 ש"ח ושתצרוכת הדלק שלו היא נמוכה

(רוב הנסיעות יהיו של אשתי בתוך העיר)

ראיתי כבר כמה רכבים וישל לי התלבטות

1.יונדאי אקסנט פמילי 4 דלתות מודל 2004 עם 87000 ק"מ יד שלישית (יד ראשונה ליסינג)

האוטו נראה די טוב ושמור וגם נוסע טוב אבל הפחד שלי הוא להיות יד רביעית ואח"כ שאני ירצה למכור את האוטו תהיה לי

בעיה??!!

2.יונדאי אקסנט פמילי 4 דלתות מודל 2004 עם 115000 ק"מ יד שנייה (ידיים פרטיות)

האוטו נראה פחות טוב מהראשון אבל עדיין בסדר.

של שני הרכבים דורשים 45000 ש"ח אני מאמין שאני אפילו יוכל להוריד עוד קצת

אני מאוד רוצה לקחת את הרכב הראשון אבל כמו שאמרתי מפחד מלהיות יד רביעית... המלצתכם חשובה לי!!!!!!

*** הערה: אשמח לשמוע לגבי רכבים אחרים עם התקציב שיש לי

פורסם

לפי דעתי אוקטביה הרבה יותר עדיפה, יש לה גם 4 כוכבים במבחני ריסוק.

יש לה תא מטען ענק. כמה שאני יודע, לאקסנט 4 דלתות, תא מטען קטן יותר מרוב משפחתיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צריכה מעורבת לדגם בנזין 1.6 היא 1 ל-10. בתקציב כזה אפשר למצוא שנת 2001-2003 בערך.

דיזל נחשב ליותר חסכוני, אבל קשה למצוא עם קילומטרז' נורמאלי, למרות שלדיזל 200K ק"מ סביר מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי דעתי אוקטביה הרבה יותר עדיפה, יש לה גם 4 כוכבים במבחני ריסוק.

יש לה תא מטען ענק. כמה שאני יודע, לאקסנט 4 דלתות, תא מטען קטן יותר מרוב משפחתיות.

כן ושכחת לציין מה עלות הביטוח של רכב ספצפי זה ובנסוף אתה ממליץ לו רכב מקבוצת רישויי גבוהה יותר אם כל המישתמע מכך.

לפותח השרשור,היונדאי רכב חביב למדי ואם אתה אוהב את הדגם אז תחכה לימצוא אחת ברמה גבוהה כי פשוט יש מיבחר גדול,בנוסף יש לך את האופציה של הקיות למינהן שהן זהות ליונדאי רק במחיר מצחיק ואת השרייד קלאסיק.

:fadein:
  • תוכן חדש...