Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה עם ההתנעה בפולו 99 שלי.

אני כמעט בטוח שהמצבר הוא האשם אבל אני בטוח שיש אנשים שמבינים כאן יותר ממני.

כל פעם שאני מתנסה להתניע את האוטו אז האוטו מתקשה בהנעה והאורות באוטו מתהמהמים ואם אני משאיר משהו חשמלי באוטו 5 דקות אחרי שאני מכבה אותו אז אני חייב להתניע עם כבלים מאוטו אחר.

בנוסף גם לפעמים שאני מתניע את האוטו נשמעת מין צוויחה ממש ממש חזקה שאין לי מושג ולמוסכניק לא היה גם מושג מה הצוויחה הזאת כי כשהתנענו את האוטו אצלו משום מה הבעיה לא הופיעה.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לבדוק את המצבר, את זה אתה מבין לבד, נראה ש"לא יעמוד בבדיקת עומס" ואם אכן כך, יהיה עליך להחליפו.

לגבי ה"צווחה" יתכן, והיא באה מבעיה במתנע ו/או שילוב הבנדיקס לגלגל התנופה באופן לקוי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הצווחה נשמעת כמו ברזל שחורק בטירוף? זה קול אופייני לרצועה שלא יושבת טוב.

אם זה נשמע כמו חריקה-גריסת ברזל, יתכן והסטרטר דורש ניקויי- פירוק ושטיפה עם בנזין.

כל זה לא בא לפסול את התגובה של המנהל כמובן, פשוט עו אופציות...

בהצלחה

פורסם
כל זה לא בא לפסול את התגובה של המנהל כמובן, פשוט עו אופציות...

המנהלים ושאר החברים לא מחוייבים לרשום את כל האופציות, לא רק זאת גם, לא תמיד הכל "עובר" להם בראש באותו הרגע.

זו גם הסיבה שיש להתיחס לכל התגובות ו/או התשובות של כלל החברים, כמובן, לנטרל תגובות שאינן ראויות.

לעניין זה, ומאחר שהתיאור מתייחס לנתון שמסר פותח התרד, לגבי האורות שמתהמהים.

אם כבר הערת, אז אחדד, ואת המצבר יש לבדוק בבדיקת עומס, אך לא פחות חשוב, אף יותר, בדיקת ריכוז חומצה במד אלקטרוליט.

באם המצבר אינו עומד בעומס, הרי שבדיקת האלקטרוליט תברר בין האפשרות של מצבר "מת" לבין מצבר "פרוק".

לגבי הצווחה, הרי שיתכן והבנדיקס אינו חוזר כראוי למקומו עת הפסקת פעולת המתנע (להלן הסטרטר) , אז תתכן צווחה כזו, בהחלט תתכן צווחה כתוצאה מרצועה מחליקה ו/או שאיננה תקינה, אם כך, הרי שיש צורך בבדיקת הרצועה, אך גם בבדיקת האפשרות שמצבר מרוקן שדורש טעינה מירבית, יוצר עומס על האלטרנטור שבעקבות כך הרצועה מחליקה, אם כי, רצועה תקינה ומתוחה לא תחליק.

אז בקיצור, יש לבדוק מצבר, יש לבדוק ריכוז חומצה, באם רכוז החומצה נמוך, יש לבדוק זליגה, ובנוסף לכל זאת, עם וללא קשר, לבדוק את מצב הרצועה והסיבה שהיא מחליקה, באם אכן היא הגורם לרעש, ולא בנדיקס שאינו משתחרר כראוי וחוזר למקומו עת הפסקת פקודת הסטרטר בסוויץ' ההנעה על ידי המפתח, שלא לדבר על סטרטר משתפשף עם עצמו (החלקים הפנימיים).

ו, יתכנו תקלות נוספות ו/או אחרות, לכן יש לבדוק את הרכב, או להעלות סרטון ל"יו טיוב" או הקלטה של הרעש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי הקושי בהתנעה יש לבדוק טעינה

וכנראה להחליף את המצבר .

לגבי הרעש בהתנעה אני מניח שהפולו הזאת אוטומטית

ואם זה כך אז הבעיה הינה במתנע עליך לבצע בו שיפוץ שיכלול

החלפת תותבים ובנדיקס ,אם הפולו בעלת תיבה ידנית יתכנו דברים

אחרים בנוגע לרעש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לגבי הקושי בהתנעה יש לבדוק טעינה

וכנראה להחליף את המצבר .

לגבי הרעש בהתנעה אני מניח שהפולו הזאת אוטומטית

ואם זה כך אז הבעיה הינה במתנע עליך לבצע בו שיפוץ שיכלול

החלפת תותבים ובנדיקס ,אם הפולו בעלת תיבה ידנית יתכנו דברים

אחרים בנוגע לרעש .

נכון הפולו היא אוטומטית.

האם אתה אולי יודע לכמה העלות של תיקון מסוג זה יכולה להגיע? בוא נגיד מעל או מתחת ל1000 שקל?

תודה לכולם על העזרה! אלוהים יאריך את חייכם על פני האדמה!

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת המתנע במשופץ תעלה לך כ 800 שח כולל עבודה לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
לא רוצה לבאס אותך אבל רק מצבר עולה 1000 +-

הלכתי היום בבוקר לאוטו דיפו ומסתבר שיש לי יותר מזל משכל והמצבר עדיין באחריות (האחריות נגמרת עוד 3 ימים) אז הביאו לי מצבר חדש מהניילונים.

בקשר למתנע אין מזה מנוס 800 שקל נשמע מחיר טוב.

• תוכן חדש...