Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להרכיב ברכב שלי ג'אנט 15" ברוחב של 8 אינץ'.

זה ג'אנט לא רגיל ורחב במיוחד.

השאלה שלי היא: איזה רוחב של צמיגים מינימום יש לשים על כזה ג'אנט רחב?!

רציתי לשים רוחב 195 זה לא צר מידי? מה הסיכונים?

תודה מראש, יוני. :type:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

באמת?! עד כדי כך? אין שום סיכוי שאפשר לשים 195?!

כי ראיתי למכירה הג'אנט הזה פעמיים ובפעמיים האלו הוא נעל רוחב 195...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה מתמטיקה פשוטה למרות שאין לי בגרות במתמטיקה. :wink:

8" כפול 2.54 יוצא 20.32 ס"מ...

משמע אין מצב שזה נכנס בצמיג שרוחבו 195 ס"מ.

יש מבין ?

פורסם

חחחחחחח כן אני גם חישבתי את זה, אולי הפנצ'רמכר הזה אדיוט.

אני אבדוק את זה ויעדכן.

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

שמעתי וראיתי פעם איזה משהו שנקרא STRECH שפשוט מלבישים צמיג קטן על ג'אנט גדול (מבחינת רוחב).

לא ברור לי מה הקטע בזה, אני מתאר לעצמי שדופן הצמיג עדיין יושב במקום הנכון על הגיאנט אבל זה נראה לי מסוכן בעליל ונראה כמו בלון.

ד"א על איזה אוטו הכוונה לשים את זה?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני גם ראיתי שמותחים צמיגים, לא יודע אם זה טוב...

גולף MK2 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אפשרי אבל יהיה לצמיג צורה של בלון. זה טוב לרכבי 4*4 כדי לקבל שטח מגע רחב במיוחד שמורידים אויר ושחוזרים לכביש רוחב הצמיג חוקי.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אופנה גרמנית . במקור .

ג'אנט רחב מדי לצמיג שמולבש עליו .

מלבד זה שזה נראה מגוחך/מגוכך/מגוכח , זה גם לא נוח כי גובה הצמיג קטן וזה גם לא בטיחותי . הדופן עלולה לברוח .

לפחות על ה E30 הבורבטים 9 אינץ' נראים טו-אוב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה, הבורבטים הם ג'אנט 16", שקלתי גם לשים בורבט.

תמונות להמחשה:

gwerks7.jpg

gwerks3.jpg

gwerks8.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...