Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב שלום,

לדעתי ייתכן ולקחת פה סיכון מסויים.

המרחק מהאגזוז נראה לא מספיק - המנוע זז הרי אצלנו הרבה ונראה לי שיש תנועה של יותר משני ס"מ של צינור הפליטה.

הדבר החשוב יותר הוא שמכה חזקה במגן הגחון תשפיע על הנקודות בהן אמור היה להתחבר סטראט תחתון ולא מגן גחון - העומס נראה לי - עשוי להיות גדול מידיי.

אבל...

אם השפן נסיונות הזה יעבוד טוב... אשמח להעתיק!

אלון

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון,

לא השקעת וקראת את כל השרשור.

כל המכות ממגן הגחון עוברות לברגי 10 אחוריים ותושבות שקשה לראותן בתמונה!

תושבות המנוע הן של פיזו ספורט, תושבת אחורית ברובה עשוייה אלומיניום והאחרות מגומי מוקשח.

הצינור "פוגש" את האגזוז קרוב לחיבור שלו למנוע (שלאחרונה באיזה מוסך החליטו לבטל לי אותו :roll: ) מה גם שתזוזת המנוע בעיקר מביאה אותו לעלות כלפי מעלה. חוץ מזה שמרתי מרווח טוב בין האגזוז לצינור רק שלא רואים זאת בתמונה.

edan

מה שאתה מתאר זה לא בדיוק חיים ללא דאגות עם הסטראט הזה... באמפר או מהמורה שתופסת אותך לא מוכן יכול לגמור לך את תושבות המשולשים ולגרום נזק רציני לרכב!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לירן - מסכים איתך לגבי ה - OMP. אבל, במבט ראשון אני חושב שהפתרון של נדב טוב יותר.

אני חושב שהיתרון הגדול של הקונפיגורציה של נדב הוא העמידות ב"מכות".

אם סטראט OMP מקבל מכה מקדימה, הכוחות יעברו לבורג העיגון של המשולש.

בחיזוק של נדב הכוחות מתחלקים בין נקודת העיגון של המשולשים לבין השילדה וכתוצאה - אני מעריך שהשילדה תהיה פחות רגישה לעיוותים בבסיס במתלים.

הכל, מהתרשמות ראשונית בלבד. הרמן מבין יותר ממני בנושא.

אל תשכח - יש הנאה מיוחדת בלתכנן, לבנות ולהשתמש במשהו שחשבת עליו בעצמך.

נקודה אחרונה - מישהו התקין OMP תחתון עם צנרת סופרספרינט? הצנרת לא פוגעת בסטראט?

רונן, אצלי בראלי יש מוט חיזוק תחתון OMP יחד עם מערכת פליטה מלאה של SS.

הצנרת עלולה בפניות ומצבי נהיגה שונים לשפשף את הסטראט,

אבל ניתן לטפל בזה על"י התקנת הצנרת בזווית נכונה וקרובה טיפה יותר לגחון של הרכב מאשר למוט החיזוק.

מאוד מומלץ.

אגב, לפי מה שיצא לי לראות איפושהו אם הסטראט יחטוף מכה דיי חזקה אז הוא יסדק באחת מנקודות הריתוך שלו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

edan - אתה צודק לחלוטין בנוגע לקשיחות המוגברת של התצורה של נדב.

החיבור של OMP יכול לעבוד כנק' ציר ולאפשר "גמישות", בניגוד ל - 4 נק' העיגון של נדב.

אני לא בטוח אם בנהיגה יורגש הבדל משמעותי בין התצורות השונות.

לירן - תודה על הטיפ. דחיתי רכישת OMP עד לטיפול במנוע / צנרת כי שמעתי על בעיות התאמה.

אני מבין שאין לי ממה לחשוש.

נדב / אלון - בדקתם מה עשו פיג'ו ספורט בגרסאות הראלי הרישמיות שלהם?

ישנם הקבצים של פיג'ו GRA שהרמן העלה בשרשור של אלון (תרשים הריתוכים בתא במנוע).

בחוברת המלאה ישנם חיזוקי שילדה נוספים.

לצערי הצרפתית שלי מוגבלת לקללות ומשפטי זימה ואני מתרשם בעיקר מהסקיצות - אבל - אני רואה שיש להם אביזר חיזוק לבסיס המשולשים ומשהו שנראה כמו קורת חיזוק רוחבית בבסיס הרדיאטור (אולי בסיס למגן גחון, אני לא בטוח).

ניסיתי למצוא קישור לחוברות המלאות ולא מצאתי. בעבר הורדתי את החוברות בפורמט PDF אבל מדובר בקבצים "כבדים" ואני לא מצליח להעלות אותם לאתר. גזרתי משם את שם החוברת ואת החיזוק למשולש. מצטער על האיכות.

אשמח לשלוח את הטקסט המלא בדואר, תשלחו ה"פ.

106.doc

106GTI - Deus ex machina

פורסם

נדמה לי שהחיזוקים בקובץ של רונן עברו דיון בשרשור של אלון. אם אלה אכן אותם החיזוקים, הם נמצאים כנראה בכל 106 חמה מהדור השני לפחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לירן - תודה על הטיפ. דחיתי רכישת OMP עד לטיפול במנוע / צנרת כי שמעתי על בעיות התאמה.

אני מבין שאין לי ממה לחשוש.

בכייף,

בהחלט אין ממה לחשוש,

אלו בין התוספות הכי מהנות ומתגמלות שביצעתי ברכבי.

ממליץ לך בחום, תנסה ותהנה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נדב שלום, אצלנו בכל רכבים התחרותיים אנחנו משתמשים בפוליקרבונט 8 מ"מ שלמעשה פותר את בעיית הקשיחות ובעל כושר ספיגה שעדיף על האלומיניום

בנוסף יתרון משמעותי במשקל

רמות ביהס לנהיגה מתקדמת למניעת תאונות

www.rrs.co.il

• תוכן חדש...