Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב נוסע לגרמניה (ברלין ומינכן)

הייתי רוצה לדעת אם יש באיזורים האלו חנויות אודיו לרכב, בעיקר לצורך רכישת ר"ד

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש במינכן רשת חנויות MEDIA MARKT אני קניתי משם קומפנט לגבי

החנות היא נמצאת במספר מקומות זו רשת גדולה תריץ חיפוש.

טל.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

מישהו יודע אם משתלם לקנות שם מכשירים ?

איך המחירים ?

הרדיו שלהם מכויל אותו דבר כמו בישראל או לא ?

יש איפה לקנות מכשירים של ALPINE ?

תודה.

פורסם

אם אני לא טועה זה היה בברלין ניכנסתי לאחת החנויות של מוצרי חשמל בקניון גדול כזה, והיה שם מבחר ענק של רדיו דיסקים מהחברות פיונר בעיקר, אלפיין היו בודדים וכל שאר החברות כמו בלנאק.

הבעיה שאין שם דגמים ברמה גבוה, אלפיין,קרליון,פיונר (PRS880) אקליפס.

ושאר הדברים כמו מגברים וכו יש בעיקר בלאנק.

הגעתי לגרמניה במטרה לקנות כמה דברים לרכב וכמה שחיפשתי לא מצאתי כלום בעיקר חניות גדולות כמו אצלינו מחסני חשמל,הייתה חנות אחת שמצאתי אבל זה כבר לא היה בברלין, זאת הייתה חנות לשיפורי רכב, הבעיה הייתה שהכל מגיע לפי הזמנה.

מה שאני מנסה להגיד שתברר איפה נימצאים כל החנויות המוסתרות האלה.

תהנה בחופשה.

מקס.

פורסם

אם אני לא טועה מישהו רשם פעם שיש רחוב שלם בגרמניה רק של חנויות אודיו לרכב, שווה להריץ חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בסך הכל הם לא פראירים בכלל בתחום. אירופה בכלל מייצרת מוצרי אודיו לרכב ברמות מאוד גבוהות ככה שלא חסר מבחר.

בנוגע לרדיו דיסקים אני מניח שלא תמצא שם מחירים מרהיבים כי היצרנים הדומיננטים של ר"ד הם יפנים ואמריקאים אבל דברים אחרים כמו רמקולים או מגברים אז יש סיכוי להסתדר...

לדוגמא: focal, genesis, dls, hertz, magnat, rainbow, audison, brax, steg, audio system

כולם ברנדים אירופאים.

אגב הגרמנים מעולים בבניות מיוחדות לדלתות הרכב שיכולות להכיל מספר אלמנטים (בהתאים לסוג הרכב)...

פורסם

ברלין זה לא מקום קטן, כדי להגיע לכל מיני מקומות בברלין צריך לקחת רכבת של יותר מחצי שעה ממרכז העיר

בעיקרון יש לך חנות בשם saturn

http://www.saturn.de/frontend/outlet/index.cfm?fa=showoutlets&next_link=/frontend/home/index.cfm

יש לך סניף גדול באלקסנדרפלאטז (שתהיה בברלין לא תפספס את המקום יש שם אנטנת רדיו ענקית )

זה גם אחד המרכזי רכבות הכי גדולים בברלין.

בחנות הזאת יש כל מיני מוצרי אודיו פשוטים, הדרך הכי טובה להגיע לחנויות מתמחות באודיו זה חיפוש בפורומים כמ TALKAUDIO או חיפוש ברשת

המחירים לא זולים

http://www.digitrends.biz/shop/index.php/cat/c16_Car-Multimedia.html

http://www.car-hifi-wd.de/kontakt.htm

הדרך הכי טובה לדעתי זה ללכת לאתר של חברה כמו ג'נסיס ולראות מי המשווקים שלה בגרמניה בברלין ואז פשוט ללכת לחנויות האלו

ככה גם עם אלפיין וכו'.

במיוחד תבדוק מי המשווק של הרמקולים של TYMPHNY בברלין ותביא איזה צמד ריווליטורים (:

פורסם

המחירים שם לא ביורו ?

זה יכול לצאת יקר למדי ..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מישהו אמר שגרמניה זולה? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בסדר אני בודק אופציות :)

אופציה נוספת: אני נוסע בתחילת ספט' לטורקיה+יוון, אם יש כיונים שם, אני אשמח לדעת.

פורסם

אור, בספטמבר אני אהיה בפרנקפורט ובפראג - אם אתה צריך משהו ואוכל לעזור...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמת איתמר ?

לפני המעבר ליורו , גרמניה היתה זולה - אפילו מאוד בדברים מסויימים , כולל מוסיקה (תקליטורים , DVD וכו') , רכיבי אודיו , הלבשת ספורט ועוד כמה דברים.

כיום אני מניח שהמצב שונה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שלום

כמו שנאמר כבר יש את רשת מדיה מרקט ,ויש שם הכול לסטריאו לרכב יש אלפיין פיוניר וכ"ו.

והתדירות של הרשת הזו היא גדולה יש כמעט בכל מרכז .רק שתדע שעל רדיו -דיסק לרכב אין tax-free

לפחות בגרמניה.

mosconi & gladen audio

• תוכן חדש...