Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגזוזים מאחורה מזכירים לי משהו.....מאוד יאמי! אבל אני לא מצליח להיזכר בדיוק :roll::wink:

יש מפרט או משהו יותר מעמיק מ240 כ"ס?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
האגזוזים מאחורה מזכירים לי משהו.....מאוד יאמי! אבל אני לא מצליח להיזכר בדיוק :roll::wink:

מאחורה זה ממש Mקופה...

:-)

פורסם

בקרוב בארץ הקודש....

NOT!

אבל המנוע הנ"ל כן אמור להמכר בקרוב בארץ.. :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דבר ראשון אני מצטער, עשיתי עוול, לA3 הזו יש 250 כוחות סוס ולא 240 :oops:

מפרט טכני של המנוע המפלצתי הזה בתוך הגוף היפיפה הזה:

8) נפח מנוע- 3200 סמ"ק

8) מומנט סל''ד (קג''מ)- 320Nm(32.6kgm)/2,500~3,000rpm

8) הספק/סל''ד (כ''ס)- 184(250)/6300

8) כמובן הנעת quatrro ושישה הילוכים

8) תאוצה מ-0-100 קמ"ש- 6.4 שניות.

8) מהירות מירבית- 248 קמ"ש

8) גלגלים סטנדדרטים- 225/45 R17

ודרך אגב, את האוטו המדהים הזה שוקלים ברצינות יבואני AUDI להביא לארץ, ומהתשובה

שקיבלתי ישנם גם כמה אנשים טובים שמחכים בwaiting list, רשימת המתנה בנוגע לקבלת

פרטים נוספים לגבי האוטו. אז יש מצב שעוד שנה, שנה וחצי נראה את החיה הזאת על

הכבישים הצנומים שלנו :D . הלוואי.

פורסם

מעניין אם הקוואטרו הוא ה"אמיתי" שבדגמים הגדולים של אוודי או ה"קוואטרו " שנמצא בכל

הדגמים שיושבים על שלדת הגולף MK4

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

מדהימה ....

האגזוזים האחוריים מזכירים בימר M3 ..

תווי הפנים שלה שופרו ..... והיא נראית כאילו עברה בסדנת שיפורים :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זו בפירוש איננה גרסה סדרתית , ה A3 V6 3.2 הסידרתית, חפה מכל ספויילרים וג'נטים, כפי שמוצגת גרסת הABT ,ודאי מארבעת האגזוזים.

ה V6 3.2 אמורה לנחות כאן בשנה הבאה, ולגבי הRS3 בעלת 350 כ"ס ופחות מ5 שניות למאה,היא תוצג בקרוב,ולא נראה לי כי יש בכוונת צ'מפיון מוטורס לייבא אי פעם גרסאות RS ארצה.

בכל אופן נחמד

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
זו בפירוש איננה גרסה סדרתית , ה A3 V6 3.2 הסידרתית, חפה מכל ספויילרים וג'נטים, כפי שמוצגת גרסת הABT ,ודאי מארבעת האגזוזים.

ה V6 3.2 אמורה לנחות כאן בשנה הבאה, ולגבי הRS3 בעלת 350 כ"ס ופחות מ5 שניות למאה,היא תוצג בקרוב,ולא נראה לי כי יש בכוונת צ'מפיון מוטורס לייבא אי פעם גרסאות RS ארצה.

הנתונים שהצגתי נכונים לגבי הA3 3.2 V6 שרוצים להביא ארצה, ואפילו שלפתי אותם

מהאתר של AUDI.CO.UK, ואת הA3 שמתכוונים להביא ארצה היא אותה A3 עם אותם

נתונים שהצגתי. ככה שזה עדיין טירוף....... לגבי הRS3 --- RS3 זו הגירסה החזקה של

ה-A3 הישנה, לגבי החדשה:

א)השם שלה הוא AS3

ב)אתה חייב לזכור שלA3 הישנה לא הייתה גרסת V6 3.2 ככה שיכול להיות שהפעם במקום

AS3מייצרים את הV6, את זה אני צריך לבדוק...

חוץ מזה קשה לי להאמין שAUDI תייצר A3 יותר חזקה מה-V6, לא נראה לי הגיוני,

יכול להיות שה-A3 במנוע AS3 מוגדרת רק כמכונית תצוגה או רעיון, מה אתה חושב?

אוטו פצצה אבל אני מעדיף את הצורה הישנה

החדשה באה בעיצוב מדהים, הישנה לדעתי כבר משעממת ליד אחותה החדשה....

ואפילו לא מתקרבת לחצי מהיופי שלה 8)

אדם. :D

פורסם

1. גרסת ה A3 V63.2 אשר עדיין איננה מיובאת ארצה,היא נכון להיום הדגם החזק במשפחת הA3. ולא מיצרים אותה במקום שום S3 , או ימים יגידו...

הערה: אני נהגתי בארץ על ה A3 החדשה בגרסת 2.0FSI ופרסמתי את רשמיי+צילומים כאן ובפורום תפוז.

2. גרסת RS3 אשר עדיין לא הוצגה אך תוצג בקרוב ,היא הדגם האיימתני והחזק ביותר אשר יהיה במשפחת ה A3.

3.דגם הABT אשר כינויו ע"י החברה המשפרת AS3 איננו קשור כלל ועיקר לAUDI החברה היצרנית, אלא זו חברה / סדנה המתמחה בשיפוריי מכוניות גרמניות במקרה הנ"ל AUDI A3 . אתם פשוט עשיתם כאן סלט.

4.לA3הישנה , מעולם לא היתה גרסת RS3 אלא רק S3 , למשפחת A3 החדשה תצא בקרוב כפי שהזכרתי לעיל גרסת RS3 וככל הידוע לי היא תוצג במרכב סטיישן מסורתי ותעלה את הרוח ששררה באאודי RS2 האגדית. לRS3 בעלת 350 כ"ס והנתונים מדברים על פחות מ 5 שניות למאה ,היא תצויד במנוע 3.2V6 כפול מגדשים.

5.מדובר בסדרת מנועים מהדור החדש בעלי הזרקה ישירה המכונים FSI

ואף מנוע מסוג זה לא שירת שום רכב מקונצרן V.W לפני כן , לא נדבר כעת על ה R32.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

1. גרסת ה A3 V63.2 אשר עדיין איננה מיובאת ארצה,היא נכון להיום הדגם החזק במשפחת הA3. ולא מיצרים אותה במקום שום S3 , או ימים יגידו...

הערה: אני נהגתי בארץ על ה A3 החדשה בגרסת 2.0FSI ופרסמתי את רשמיי+צילומים כאן ובפורום תפוז.

2. גרסת RS3 אשר עדיין לא הוצגה אך תוצג בקרוב ,היא הדגם האיימתני והחזק ביותר אשר יהיה במשפחת ה A3.

3.דגם הABT אשר כינויו ע"י החברה המשפרת AS3 איננו קשור כלל ועיקר לAUDI החברה היצרנית, אלא זו חברה / סדנה המתמחה בשיפוריי מכוניות גרמניות במקרה הנ"ל AUDI A3 . אתם פשוט עשיתם כאן סלט.

4.לA3הישנה , מעולם לא היתה גרסת RS3 אלא רק S3 , למשפחת A3 החדשה תצא בקרוב כפי שהזכרתי לעיל גרסת RS3 וככל הידוע לי היא תוצג במרכב סטיישן מסורתי ותעלה את הרוח ששררה באאודי RS2 האגדית. לRS3 בעלת 350 כ"ס והנתונים מדברים על פחות מ 5 שניות למאה ,היא תצויד במנוע 3.2V6 כפול מגדשים.

5.מדובר בסדרת מנועים מהדור החדש בעלי הזרקה ישירה המכונים FSI

ואף מנוע מסוג זה לא שירת שום רכב מקונצרן V.W לפני כן , לא נדבר כעת על ה R32.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...