Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ומתלבט בין 2 רכבים אלה.

השאלה שלי היא, האם קיים הבדל בהוצ' טיפול / חלקי חילוף שגבוה באחד מרכבים אלה ע"פ השני.

אמנם יש 3 שנות אחריות, אבל אני קונה רכב לטווח זמן ארוך יותר. ועדיין יש ביקורים שוטפים במוסך גם בתרופת האחריות, לבד מבלת"מ של חלקים שיש צורך להחליף , בתום שנת אחריות היצרן (שנה ראשונה מקנייה).

בתודה

ארז

פורסם

3 שנות אחריות הן מלאות ז"א כוללות כל החלקים פרט לחלקים המבלאים כמו בלמים ופילטרים למיניהם.

מעבר ל-3 שנים לא ניתן לדעת כי מדובר ברכבים חדשים בכבישי ארצינו ולא ניתן לדעת לגבי אמינות כללית לאורך השנים או מחלות כאלה או אחרות שעלולות להתגלות.

רוב הסיכויים שהרכבים יגלו אמינות יפנית מובהקת כך שזהו לא ממש שיקול בקניית הרכבים הנ"ל.

האם יש שיקולים אחרים שיכול להיות שיוכלו לעזור בהחלטה?

פורסם
שלום

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ומתלבט בין 2 רכבים אלה.

השאלה שלי היא, האם קיים הבדל בהוצ' טיפול / חלקי חילוף שגבוה באחד מרכבים אלה ע"פ השני.

אמנם יש 3 שנות אחריות, אבל אני קונה רכב לטווח זמן ארוך יותר. ועדיין יש ביקורים שוטפים במוסך גם בתרופת האחריות, לבד מבלת"מ של חלקים שיש צורך להחליף , בתום שנת אחריות היצרן (שנה ראשונה מקנייה).

בתודה

ארז

אתה, אין לך מה לדאוג.

קנית רכב יפני אמין, שלעולם לא יתקלקל, אי לכך לא תצטרך גם להיכנס למוסך.

פורסם

כפי שכבר צויין, הסוויפט וה- 2, דיי חדשות בשוק ואין מספיק מידע לגבי אמינותם הצפוייה, אולם ניתן להעריך כי האמינות צפוייה להיות יפנית טיפוסית וטובה.

מבין השתיים- יתרון ל- 2, עצם קיומה של מערכת בקרת יציבות (ESP), שאינה קיימת בסוויפט (וחבל).

בשאר הפרמטרים (כולל צריכת דלק), הסוויפט עדיפה.

עמדנו בפני החלטה דומה, ולבסוף נבחרה הסוויפט. אימי נוהגת בסוויפט מזה כ- 9 חודשים וניהנת מאד המרכב.

הרכב יחסית מהנה לנהיגה, חסכוני ומגיע ברמת אבזור נדיבה (דגם GLX).

לגבי עלויות טיפולים- טיפול כל 15K או שנה (המוקדם מבין השתיים), עלות החלפים בסוזוקי דיי זולה, אני משער שנכון הדבר גם לגבי המזדה.

אני מציע לבצע נסיעת מבחן בשני הרכבים ולהחליט.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה על התגובות

אני מבין ששני הרכבים חדשים, ואין עדיין מידע עליהם. ובכל זאת, בעבר הייתה לי באלנו, וזכור לי שהוצאות הטיפול היו זולות מאוד. אין לי נסיון עם רכבי מאזדה, האם זה נכון גם לגביה ?

פורסם
תודה על התגובות

אני מבין ששני הרכבים חדשים, ואין עדיין מידע עליהם. ובכל זאת, בעבר הייתה לי באלנו, וזכור לי שהוצאות הטיפול היו זולות מאוד. אין לי נסיון עם רכבי מאזדה, האם זה נכון גם לגביה ?

אחי בעל מזדה לנטיס 1.8, הוא מטפל במוסך המורשה בלבד.

עלויות האחזקה/חלפים יקרים במעט לעומת הסוזוקי, אולם עדיין בגדר הסביר.

לטעמי, ההפרש בעלויות האחזקה, לא כזה משמעותי שיביא להחלטה האם לרכוש את הסוויפט או את ה- 2.

אותי באופן אישי, מה שהרתיע ולא אהבתי ב- 2, זה איכות החומרים וההרכבה ב- 2. הרכב מאד צעצועי ובעל חומרים שנקלחו מרכבי שנות השמונים במקרה הטוב.

כפי שציינתי- בצע נסיעות מבחן וביקורים בסוכניות הרכב, ואז הדרך להחלטה תיהיה קלה יותר

עידן

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...