Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האופציות הבאות :

Sundown Audio 1000D חדש

SOUNDSTREAM PCA1000D יד שניה

JL 500\1 יד שניה

Phoenix Gold Xenon 400.1 יד שניה

JBL GTO601.1 יד שניה

עזבו לרגע את המחיר,איזה מהם יהיה האופציה הכי טובה לסאב שלי ,הרץ ES300.

הpeak של הסאב הוא 700RMS הסאב עצמו 350RMS.

והאם יהיה הבדל באיכות של הסאב מבין המגברים,והאם יהיה שיפור מהמגבר שיש לי כרגע,האמת עוד לא שמעתי את הסאב שלי על מגבר חזק יותר, ואני חושש שהשינוי לא יהיה משמעותי כמו שחשבתי.

תודה רבה ,ומצטער על החפירה:-).

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מהאפשרויות שנתת הסאנדאון הכי חזק וכמובן חדש עם אחריות

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמע מה אני חושב,

הJL מגבר טוב אבל לא שווה את המחיר שלו (גם לא יד שנייה) כי במחיר שלו יד שנייה אתה מביא סאנדאון 1000 חדש עם אחריות

בלי קשר הJL לא יורד ל1 אום עם תרצה בעתיד.(הוא יורד הכי נמוך ל1.5 אום)

אני לא מתייחס לשאר המגברים שרשמת כי הם לא ברמה של הJL ושל הסאונדאון.

בהצלחה.

נ.ב אני אישית לא הייתי חושב, אלה הולך על הסאנדאון.

פורסם

סבבה אז הוא יקבל נטו 300RMS מהסאנדאנן, זה מספיק.

כי עד כמה שאני יודע המגבר הזה מוציא יותר מ300 ב4 אום(למרות שהוא מוצהר 300.)

פורסם

מכל המגברים שרשמת הסאנדאון הוא הבחירה הטובה ביותר, מה גם שהוא חדש ועם אחריות. עם זאת גם הקסנון הוא בחירה טובה.

אם אני לא טועה (ויכול להיות שאני טועה) יש לרוני מגבר כזה לתצוגה. אני מניח שלא תהיה לו בעייה לחבר אותו אצלך ברכב לכמה דקות כדי שתוכל להתרשם. מאחר ואתה כבר יודע איך הסאב שלך נשמע, מהר מאוד תוכל לעמוד על ההבדלים בסאונד, לחיוב או לשלילה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Sundown Audio 1000D לדעתי למספיק לסאב שלך, כדי לפתוח אותו כמו שצריך הוא חייב לקבל 500 לפחות אם לא יותר, במיוחד שזה צליל אחד, ולא מפוצל לשנים.

ללא התיחסות למחיר אני היתי קונה את JL מכול המגברים אלו, הוא גם יאכותי, וגם יפתח אותו כמו שצריך.

ואם אתה חושב לשידרוג בעוד כמה זמן, אז המלצה שלי זה SOUNDSTREAM, לדעתי מבן המגברים הוא חזק ביותר.

השווה קטנה:

SAE-1000D_internals_SML.jpg

inside3.jpg

inside2.jpg

inside5.jpg

inside7.jpg

פורסם
מהאפשרויות שנתת הסאנדאון הכי חזק וכמובן חדש עם אחריות

הסאנדאוון הוא הכי חזק?

כמה הוא יתן לי ב4 אום?

כי הוא מוצהר 300RMS והבנתי שהבדיקה היא בוולטג' נמוך ,כך שהוא נותן יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא נותן מעל 400 אראמאס ב 4 אום עד 0.1 אחוז עיוות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מרגיש שצריך להוסיף כאן משהו בנוגע למותגים ומחירים.

עם כל הכבוד לחברות כמו JL או סאונסטרים שכבודן במקומן מונח, החברות הללו מייצרות מוצרים בקנה מידה גדול מאוד, תוך נסיון בלתי פוסק להוזלת עלויות, כגון מפעלים במזרח או החלפת רכיבים איכותיים ברכיבים מתוצרות עלומות שם.

מה שיפה בסאנדאון שהמחיר שמשלמים הוא נטו עבור איכות ולא עבור מותג. המגברים האלה נבנים בעבודת יד בארה"ב תוך שימוש ברכיבים איכותיים יותר מרכיבים הנמצאים במגברי mass production. (אדי, תסביר להם מי זה Sanken).

ושוב, הביצועים של המגברים האלה הם מעל ומעבר למה שהורגלנו אליהם עד היום.

אדגר, עם כל הכבוד לסאונסטרים מושא הערצתך, יש בעולם גם ציוד איכותי יותר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איכותי יותר ? :-D

באר"ב, עבודות יד....

לדעתי אמריקים מזמן הפסיקו לעבוד עם ידים, ואם עובדים אז מחיר שנדרש למוצר כזה הוא הרבה יותר גבוע.

ולא בוודעות עבודת יד הרבה יותר טוב ממכונה שהיא הרבה יותר מדויקת.

האבדל בן עבודת יד למכונת ייצור זה רק בצלילים של מגבר, כשה מייצרים אותם הם צריך לחתוך את קבל של צליל כך שלא ישער יותר או פחות, הכול כמו שרשום בנייר, כדי לא ליצור התנגדות לא רצויה. כול שער זה אותו דבר, מקבל חלקים ומלחום אותם לפלטה.

באיכות של חלקים אפשר להתווקח. בנוסף לזה, בחברות גדולות עם הרבה מחלקות ניהול (לא רק יצור ופיתוח) חושבות על תווך ארוך ולא קצר, וקשרים ומושבים שהם צברו עד עכשב הרבה יותר גדולים מחברות קטנות.

• תוכן חדש...