Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיכרון דברים בדבר קניית ומכירת רכב

בין מר _____________ ת.ז. _____________ המוכר

בין מר _____________ ת.ז. _____________ הקונה

המוכר מצהיר ומתחייב כי הינו הבעלים הרכב מסוג _____________

תוצר _________ דגם __________ מס' רישוי ____________ שנת ייצור _________

המוכר מצהיר ומתחייב כי הרכב נקי מכול חוב או שיעבוד או זיכיון בצדג' כלשהו

המוכר הציע לקונה לרכוש את הרכב ולפיכך הגיעו הצדדים לידי הסכמה כדלקמן :

1. המוכר מוכר בזאת לקונה והקונה קונה בזאת מאת המוכר את הרכב.

2. הצדדים קובעים בזאת את מחיר הרכב לסך כולל של _________ ש"ח שישולמו למוכרכדלהלן:

סכום של _________ ש"ח משולם במעמד חתימת החוזה וחתימת המוכר מהווה אישורלקבלתו.

היתרה בסך _________ ש"ח תשולם בצ'ק בנקאי או במזומן בתאריך _________

במעמד העברת הבעלות על שם הקונה ומסירתו לקונה כשהרכב במצב זההלמצבו ביום חתימת החוזה.

3.המוכר מתחייב להעביר את הבעלות ברכב לקונה כשהרכב נקי מכל חוב ו/או שיעבודו/או עיקול.

היה ובזמן כלשהו יתברר כי על הרכב רובץ חוב או עיקול כאמור לעיל מתחייב המוכרלסלקו או לגרום למחיקתו מיד.

4. המוכר מצהיר כי הרכב נסע ________ ק"מ כמופיע במונה הקילומטרים וכי הואהבעלים הראשון של הרכב.

5. המוכר מתחייב ומצהיר בזאת כי כל המיסים האגרות והתשלומים לגביהרכב שולמו במלואם.

כל המיסים האגרות והתשלומים - מכל סוג שהוא - החלים על הרכב ו/או השימוש בו עדליום מסירתו לקונה יחולו על המוכר ומיום זה ואילך יחולו על הקונה.

6. צד שיפר חוזה זה הפרה יסודית ישלם למשנהו פיצוי קבוע מוסכם ומוערך מראש בגיןהפרה זו בשיעור %____ ממחיר הרכב.

7. הצדדים מאשרים בזאת שקראו היטב את הכללים וההנחיות למילוי חוזה זה ופעלובהתאם לכך.

ולראיה באו הצדדים על החתום : המוכר ___________ הקונה ___________ תאריך ______

רציתי לדעת אם הזיכרון דברים הזה טוב והוא מספיק

וגם הבנאדם שאני קונה ממנו את הרכב זה על השם של אמא שלו ועכשיו רציתי לשאול

אם זה לא משנה מי חותם אמא שלו או הוא ?

הבנאדם גם היתעקש שאני יעשה בדיקה לרכב ויזמין את המומחה אבל התנגדתי

כי הרכב נראה שהוא עמד יש סימנים הוא יד 1 עבר 110 שנת 98 במצב מעולה

הוא אומר שאמא שלו בקושי נסע והרכב גם עמד כמה חודשים כי היא חולה ולא נוסעת בו

רציתי לקחת למוסך של חבר אבל הבנאדם אמר אין ביטוח אז לא לקחנו

אז אני סגרתי איתו להיום לעשות זיכרון דברים

רואים שהרכב טוב אין נזילות אין צביעות ויש גם סימנים שהרכב עומד כבר כמה זמן

וגם הרכב לא הטניעה מהר בגלל המצבר שהרכב עמד

פורסם

roman150, תהיה בטוח שלכל אחת נושא שלו סופר דחוף. כדי לענות על השאלה שלך צריך להיות עורך דין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רומן, בקניית רכב - בלי לחץ.

1. אמא שלו חייבת לחתום - או להציג ייפוי כח, עם תעודת הזהות שלה. לא צילום, לא "כן אחי, תשמע.." שום דבר. תעודת זהות ולהשוות לרשיון הרכב.

2. קח את האוטו לבדיקה, לא לוותר על זה וכל תירוץ של "אין ביטוח" לא תופס. אפשר לעשות ביטוח מעכשיו לעכשיו בטלפון - עדיף במכון מורשה ולא דרך "המומחה" - קרא חלק מהשרשורים בפורום על אנשים שמצאו רכב יד ראשונה, 20,000 ק"מ, נראה חדש וסיימו עם חור ענק בכיס וכאב גדול בלב.

3. בדוק שיעבודים לפני החתימה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
roman150, תהיה בטוח שלכל אחת נושא שלו סופר דחוף. כדי לענות על השאלה שלך צריך להיות עורך דין.

טוב עזוב את העורך דין מה אתם אומרים בקשר לרכב זה לא סוחר כי זה חשוד

פורסם

קרא את השרשור הדביק שבראש הפורום. יש שם זכרון דברים מפורט יותר ולעניות דעתי גם נכון יותר מבחינה משפטית.

חוץ מזה - פעל לפי העצות שכבר נכתבו כאן בשרשור הזה. בלי לחץ ועם הרבה סבלנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רומן, בקניית רכב - בלי לחץ.

1. אמא שלו חייבת לחתום - או להציג ייפוי כח, עם תעודת הזהות שלה. לא צילום, לא "כן אחי, תשמע.." שום דבר. תעודת זהות ולהשוות לרשיון הרכב.

2. קח את האוטו לבדיקה, לא לוותר על זה וכל תירוץ של "אין ביטוח" לא תופס. אפשר לעשות ביטוח מעכשיו לעכשיו בטלפון - עדיף במכון מורשה ולא דרך "המומחה" - קרא חלק מהשרשורים בפורום על אנשים שמצאו רכב יד ראשונה, 20,000 ק"מ, נראה חדש וסיימו עם חור ענק בכיס וכאב גדול בלב.

3. בדוק שיעבודים לפני החתימה.

לא רק שאין ביטוח אין לו זמן הוא כל היום לא בבית בקושי עונה לטלפונים לכן הוא התעקש על המומחה ולא יכול ללכת למוסך

לא חובה בדיקה הרכב נראה טוב שאסי בדוק אין ומצב מכני טוב כי רואים שהרכב עמד וגם לא ניקו איפה המנוע ראש מנוע וכל החלקים נשאר איך שהם ואין נזילות אין כלום ואין תאונות וצביעות

פורסם

אתה בא לפורום, מבקש עצות פוסל אותן אחת אחת.

בכדי לקבל חוו"ד משפטי על חוזה, מצא לך פורום לעניינים משפטיים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
אתה בא לפורום, מבקש עצות פוסל אותן אחת אחת.

בכדי לקבל חוו"ד משפטי על חוזה, מצא לך פורום לעניינים משפטיים.

לא פוסל פשוט זה מה שאני חושב וזהו אין לי בעיה לשמוע הצעות ודעות

אני פתוח להצעות

פורסם

משהו פה מסריח, תעשה מה שאמרו לך בדיקה במכון מורשה לא מומחה ולא נעליים שלא יבלבל לך את המוח מי שרוצה למכור רכב מפנה בשביל זה זמן אם אין ביטוח שיעשה זמני או שיגרור על חשבונו אם הוא לא מוכן ,אתה אל תקנה ושהוא לא ימכור לפחות לא לך ותאמין לי שרק תרוויח מזה.

• תוכן חדש...