Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם,

יצאה לי לפני שבוע שן בינה ואני ניקרע מכאבים, הבעייה היא שאני חייל.

הלכתי לרופא שיניים בבסיס שהרבה אמרו לי שהוא רופא מצויין (אבל לא מבצע עקירות כירוגיות), הוא שלח אותי לצילום פנורמי.

עכשיו ככל הניראה צריך לעשות עקירה כירוגית (כי השן כלואה ונכנסה בבשר) ומי כמוכם יודע שבצבא יש זמן והרבה אנשים שאני מכיר מחכים לעקירה כירוגית הרבה זמן (לפעמים מעל חודש).

א) האם אפשר לזרז את העקירה בלי קומבינות?

ב)האם למישהו יש נסיון בזמן האחרון עם הרופאי שיניים בחר"פ באר שבע או בתל השומר? (כי לשם ישלחו אותי לעשות עקירה).

ג)חשבתי על אופציה לשלם כסף ולבצע זאת באופן פרטי אצל רופא שאני סומך עליו (עם כל הכבוד כבר נתקלתי במספיק רופאים חסרי ידע בצבא וזה מפחיד אותי מאוד) האם זה בכלל חוקי שאלך לרופא פרטי כשאני שייך לצבא?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

הייתי משווה את זה לתיקון הרכב אחרי תאונה במוסך הסדר , במקום במוסך מורשה / מוסך מומלץ.

גם לי היתה בעיה כזאת פעם, לא רק שהיה כאב מיציאת שן הבינה, אלא שגם היה לי חור בתוך השן בינה !

התעקשתי שיעשו לי סתימה בתוך השן תוך כדי שהיא יוצאת, ולמרות כל הכאבים והסבל, בסופו של דבר היא יצאה והכל הסתדר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע אם מותר לך מבחינה חוקית אבל אם כן אני ממליץ לך ללכת על רופא פרטי.

בגדול אני לא חושב ששווה להתעסק עם רופאים שאתה לא בטוח לגביהם במיוחד לא בכל מה שקשור לשייניים

to finish first first you have to finish

פורסם

מותר לך לקבל טיפול שיניים אצל רופא פרטי.

בדוק את הנוהל מול המר"ש שלכם.

המימון כולו עליך.

בחלק מהמרש"ים עובדים רופאי שיניים מילואימניקים (בנוסף לרופא הקבוע שבמר"ש). הסידור הוא שיש להם יום קבוע ושעות קבועות, וכך יוצא שאם הוא צריך להמשיך טיפול, אתה תמיד תחזור אליו באותו יום ובאותן שעות.

חלק ניכר מהמילואמניקים האלה הם רופאי שיניים בעלי קלינוקות פרטיות ולכן הם לא יסכנו את המוניטין שלהם בטיפול לא טוב בחייל. אין להם גם אינטרס לעשות טיפול לא טוב.

חלק מהמילואימניקים מביאים איתם גם ציוד מסויים שהם רגילים לעבוד איתו יותר ואינו קיים במרפאה שבא הם עובדים. לא מדובר דווקא במחסור בציוד, כמו שכלי ספציפי שלרופא מסויים יש העדפה אליו.

כשמדובר בטיפלים דחופים, לא דוחים אותך לעוד חודש. חוץ מזה, אם בחור בגילך "בוכה" על שן בינה היוצאת לו, מה תגיד על תינוקות שצריכים להתמודד עם כאבים מיציאת כל סידרת השיניים. אם הם מתמודדים עם זה, אולי תנסה קצת להתגבר ולהמתין לתורך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אתה רוצה המלצה על רופא שיניים מצויין שהמרפאה שלו נמצאת 5 דקות נסיעה מתל השומר שלח לי הודעה ואקשר אותך איתו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מרפאת הפה והלסת , בתל השומר , היא מרפאה של מומחים .

שם מתמחים כל הכירורגים , והיא מיועדת לטיפולים מורכבים וחדשים .

היא משותפת גם ל צה"ל , מאחר ולצערנו , עקב פציעות מורכבות , חיילים הם הזקוקים לה, יותר מאחרים .

עברתי שם טיפולים , ותמיד היה בסדר גמור,ויותר .

אם העקירה , לא מורכבת , ומנח השן תקין ( לא בזוית שכיבה , או לחץ על שן אחרת )

אפשר לבצע עקירה , גם במרפאה רגילה , ( בצבא , לא יאהבו זאת , אבל לא חייבים לספר הכל )

בדוק , אם מותר לך , להשתמש , באלגוליזין פורטה, עד לעקירה ( מציל נפשות , וזמין ) וגם לאחרי העקירה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רק אזהרה אחת - אחת מתופעות הלוואי של אלגוליזין היא צרבת (חויתי על בשרי וזה לא נעים). מאחר ומדובר במשכך כאבים די רציני דרוש מרשם רופא.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
רק אזהרה אחת - אחת מתופעות הלוואי של אלגוליזין היא צרבת (חויתי על בשרי וזה לא נעים). מאחר ומדובר במשכך כאבים די רציני דרוש מרשם רופא.

את מאוד רגישה .. את בחורה במקרה . ( סתם מתנצל - אבל הייתי חייב ) :roll:

ולגבי מרשם רופא - צודקת מאוד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...